- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
daha önce hiç internet iç giyim alışverişi yapmadım kaliteli güvenilir birazda hesaplı site önerilerinizi bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ürün kalitesi kötü diyorlar :/Penti...
Ben cok memnunum canimürün kalitesi kötü diyorlar :/
ya ne alaksı var:/komsu baya etkilemis sanirim bu ucuncu konu komsunun yatak odasi kondom ic camasiri vuuuuu:)
Hangi komşu?komsu baya etkilemis sanirim bu ucuncu konu komsunun yatak odasi kondom ic camasiri vuuuuu:)
ust kattaki kadinin sesi geliyomusta aksamlari yatak odasindan .espiri yapiyim dedimya ne alaksı var:/
alakası yok canım :)ust kattaki kadinin sesi geliyomusta aksamlari yatak odasindan .espiri yapiyim dedim![]()
teşekkürler :)Yani iç giyimi güzel değil ama gecelik, babydoll ve fantazik şeyler içinpierre cardin/miorre markasını önerebilirim. Üye olunca ucuza da alıyorsun. Ben satmak için değil ama kendime almak için üye oldum. avrupanetworking diye sitesi. Ama sütyenleri falan çok iç açıcı değil, ilk başta güzel ama yıkadıkça kalitesi azalıyor ama arada indirime girip de ucuza alınca olsun diyorsun. Mesela 40 tl'lik sütyen takım 8-9 olunca mis oluyor. Tabi üyelik şartı var, bir de belli bir alışveriş yapınca indirimden faydalanıyorsun.
canım ben bide sürekli iç çamaşırı satın alan birisi değilim aldığım zaman fazla eskimeyecek yani :)Normal yurdum iç çamaşırı dersen Berrak'ın üstüne tanımam. Yıllardır taş gibi bodyleri, atletleri. Hem de uygun fiyat. Sitesi de hızlı...
canım ben bide sürekli iç çamaşırı satın alan birisi değilim aldığım zaman fazla eskimeyecek yani :)
sağolunBerrak çok iyi bir marka, yıllarca dayanıyor. Bir bak sitesine derim ben![]()
çok fazla şey beğendim eşim kızacakBerrak çok iyi bir marka, yıllarca dayanıyor. Bir bak sitesine derim ben![]()
çigdem olmasa buraların hıc tadı tuzu olmaz artık her konunun baslık altından çiğdem çıkıyorkomsu baya etkilemis sanirim bu ucuncu konu komsunun yatak odasi kondom ic camasiri vuuuuu:)
aynen canım iç çamaşırında çok etkili oluyorHangi marka olursa olsun, %100 pamuklu olmasına dikkat edin, ürün açıklamasında mutlaka bunu arayın![]()