arkadaslar kan değerlerınızı yazarmısınız

12.gün 121
14. gün (bugün) 349
ama kahve lekelenme başladı dün akşam bugn de devam ediyo..:1no2:

canım degerlerın cok güzel cıkmıs ama
lekelenme olabılrı dedi doktor sakın canını sıkma yat bol bol :1hug:

kaydirigubbakcemile5 merhaba
12.gün 1231.00
14.gün 2971.00
25/03/2009 da kese göreceğiz
ikiz büyük ihtimal
allah bütün isteyenlere nasip etsin:Saruboceq:

canım bügüne kadar okuduklarım arasında degerleri bana benzeyen bi sensin , sana 3 adet mi yerleştirmişlerdi ? yoksa 2 mi ?

ben im 12. deger: 674
14. gün deger : 2024

Sanirsam tek bebiş degil, doktora 2 nisan pers gidecegim , orada görecegiz zaten keseleri falan ama merak etmeye başladım artık !!!

kızlar bu değrlerın yüksek olması ve güzel birsekıllde devam etmesı iyi tutunmuş anlamına mı gelıyo açıklarmısınız

kızlar bu değrlerın yüksek olması ve güzel birsekıllde devam etmesı iyi tutunmuş anlamına mı gelıyo açıklarmısınız

vallahi hiç bilmiyorum bu benim ilk denemem , perş gününe keseleri görücez, belki o zaman yorum yapabilirim

Benim 10 .gün 34

12. gün 57

15. gün 144

20. gün 1378 di...

Ve bu düşük başlayan değerlere rağmen sağlıklı ikiz bebeklere hamile kalmıştım...............

14.gün gün değerim 1122,5(dondurulmus embriyo)

tek bebiş bekliyorum hayırlısıyla.Allah isteyen herkeze nasip etsin.

kızlar benimde bugün 11.günümdü kantestim 163.1 cıktı doktorum güzel dedi ama 2 gün sonra birdaha kana bakıcaz sizce değerim nasıl hepimize bol şanslar

kızlar benimde bugün 11.günümdü kantestim 163.1 cıktı doktorum güzel dedi ama 2 gün sonra birdaha kana bakıcaz sizce değerim nasıl hepimize bol şanslar

Gayet güzel değerin canım..2 değil 3 gün sonra tekrarla bence..Çünkü 72 saat sonra 2 katına çıkıyor aslında....:CüvCüv:

12. gün 198
14.gün 326
16,gün 550
benım tek oldugunu düşünüyo doktorum :asigim:

12.gün 121
14. gün 349
16.gün 882 (dün)

kan değerim iyi çıkıyo ama kanamam ve korkum devam ediyo hala

ikrarcım ultrasona ne zaman çağırdı dr. konuştunuz mu?

kanamamı canım benım çok şükür kanamam hiç olmadı bebegımıde gördüm fakat 2 .kese şüphelı ıkız dedi doktor inşallah gelısırse kese çok güzel lacak benım için

12.gün 121
14. gün 349
16.gün 882 (dün)

kan değerim iyi çıkıyo ama kanamam ve korkum devam ediyo hala

ikrarcım ultrasona ne zaman çağırdı dr. konuştunuz mu?

pazartesıye cagırdı canım benım tek Şeniz buyuk ıhtımalle
canım yat dınlen bısey olmaz allahın ıznıyle :teselli:

kızlar benimde 13 gün değerim 174 çıktı yarın tekrar yaptırıcam tahlil bakalım yükselmiş mi size bir sorum olucak kaç kez yapılıyor bu kan tahlili ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…