arkadaslar kan değerlerınızı yazarmısınız

9.gun 24,14
11.gun 71
13.gun 126

tereddut edıyorum ıcım rahat değil cuma tekrar yaptırıcammmmm
tam ıkı katına cıkması şartmı yaaaaaaaaaaaaaa

bencee değerlerin gayett güsel baksannaa güsel bi şeküldee artmışş canımmmm hihoyyyt

kızlarrrrrrrrrr şimdii hastaneden geldimmmmmmmmmmm

ilk değerim 523 tün ikinci test değerimmmmseeee 1500 hihoyyyt hihoyyyt

tekrar tebrık ederım canım allah tamamını erdırsın. benımde bugun 7. gunum bende sabırsızlanıyorum bıran once test yaptırmak ıstıyorum...

çook teşşekür ederimm canımmmm seninkidee kutlıycazz kız burdaaa,,çok az kaldıı hadiiiii sabret hihoyyyt

kıslar selamm. 10. gün kandeğerim 100,9 12,gün yani bugünkü kan değerim 352,4 hihoyyyt
Seda yıldız canım genelde 3 günde tam iki katı artıyor kan değerleri. allahın izni ile bu sefer kavuşcan bebişine. sen stres yapmaki bebişinde rahatça yerleşsin anneciğinehihoyyyt

mambaa canım inşallah seninde iyi çıkacak bitanem. ne zaman alıyorsun sonucu?

mamba canım belirtiye hiç takılma canım. benim 5. günden sonra hiç bişeyim kalmamıştı inan. hatat yok bende bişey dedim. sadece tansiyonum arada çıktı o bana acaba dedirtti.. pozitif ol canım. benim inşallah herşey çok güzel olacak..

beta sonucum 76.6 cikti. nasil?

canım kacıncı gunun

benımde 11 gunumde 71 dı 13 gunde 126 oldu yukselıyor
sen kafana takma 12 gunde degerı 30 olan tanıdıklarım var onların bıle hamılelıgı saglıkla devam edıyor onemlı olan degerın saglıkla yukselmesı ınternette arastırdım 2 yada 3 gunde degerın 2 katı olması lazımmıs ınsallah ıkıgun sonra senınde degerın artıcaktır canım senınde benımde allahım kucagımıza almamızı nasıp etsın ınsallahhh

canım cok sagol

bana destek oluyorsunuz sayenızde cok ıyıyımmmmmm sızde olmasaydınızzzzz bıraz fazla hassas oldum kızlar ben herseye aglıyorum yaaaasenağlamasenağlama

sagol sedacim. benim bugun 10. gunum. insallah ikimizinki de yukselecek canim :1hug:

Kızlar benim 12.gün değerim 721,14 idi.Yarın nasipse ikinci tahlili yaptırcam.ınş. değer artar.Heyecanla bekliyorum.Allah hepimizin emeğini boşa çıkarmasın.

beniimde 11. gün değerim 75,6 idi drum tekrar test istemedi değerin iyi 8 mayısta ultrasona gel dedi
her yiğidin yoğurt yiyişi farklı bence ondan kaynaklanıyo kimine 1 sonuç kafi geliyo kimine 2-3 sonuç

merhaba herkese uc gun once 15. gun degerim 810 bu arada benimki bir tane dondurulmus emriyo ve 3 hafta sonraya randevu verdiler daha kan vermeme gerek gormediler sizce bu normalmi??

kızlar merhaba bende sonucumu 14 nısanda almıstım ılk degerım 420 ıkıncısı 1215 di. şimdi heyecanla perşembeyi bekliyorum bebişi yada bebişleri görmek için. azzzz kaldı.....

c.tesi (12.gün) değerim 84 çıktı,bugün(13.gün)144 çıktı.doktor değer iki katına çıkmadığı için cuma günü tekrar test istediler...offf allahım offf bu sefer üzülmesem barii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…