arkadaslar kan değerlerınızı yazarmısınız

kızlar ilk değerimi yazmıştım 174 çıktı ikinci değerim 544 çıktı başka tahlil yaptırmıycam :)

ilk değerimm 523 ve hamileyimmmmm ama haftaya bidaha yaptırıcam test

kitabe canım, topiğin başına doğru bakarsan penses arkadaşımız 7. gün tahlil yaptırmış 1.10 çıkmış şimdide hamileeee hihoyyyt

bende degerimi yazıyım kızlar 7 gün kan testi 3.25 sizce varmıdırrrrrrrr????

benim bildiğim kadarıyla hcg hormanı bebişlerimiz tutunduktan 8 gün sonra salgılanmaya başlıyor o yüzden bence cok erken yaptırmışsın arkadaşım. Bir kaç gün daha beklemeni tavsiye ederim. Çünkü kullandığımız çatlatma iğnelerinde hcg hormonu olduğundan zaten değer normalin üzerine çıkıyor. O yüzden şu andaki değer sana sonuç hakkında bilgi vermeyebilir. Ama inşalllaaaahhhhhh hamişsindir arkadaşım..

inşallah canım ya bu benim 5ci denemem ama çok heycanlıyım yaaaaaa:1hug:

kızlarrrrrrrrrr şimdii hastaneden geldimmmmmmmmmmm

ilk değerim 523 tün ikinci test değerimmmmseeee 1500 hihoyyyt hihoyyyt

kızlarrrrrrrrrr şimdii hastaneden geldimmmmmmmmmmm

ilk değerim 523 tün ikinci test değerimmmmseeee 1500 hihoyyyt hihoyyyt

cnm tebrıklerrrrrr
hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
523 çıkan testınden kaçgun sonra yaptırdın 2. yıııııı merak ettımm
bu arada bende kan verdım bugun çok heycanlıyımmmm saat 1 gıbı çıkıcakkkkkk
inşallah katlamıştır dua et egeli benım içinnnnnn

hımmm inşallah onuda görürsün sonrada kalp atışları ben keseyı gectım kalp atışları için beklıyorum canım ve hala kendımı bi hamıle hissetmiyorum kalp atışlarınıda duyarsam ozaman mutlu olucam canım neler okuyoruz buralardan insan kafasını takmıyo değil allah korusun

evet canım haklısınnnnnnnn

tatlım senin değerlerin kaçtıı yazarmısınn

ben 2 tane test yaptırdım 10.gün değerim 116.94 12.gün değerim de 516.50 çıktı baskada istemedı doktor ve iki kese göründü 13 nısanda kalp atıslarına gitcez bakalım canım hayırlısı

ben 2 tane test yaptırdım 10.gün değerim 116.94 12.gün değerim de 516.50 çıktı baskada istemedı doktor ve iki kese göründü 13 nısanda kalp atıslarına gitcez bakalım canım hayırlısı

anladım canımmm inş kalp atışarınıda duyucaksın ben inaniorummm :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…