Arkadaşlar kan uyuşmazlığı olan varmı aranızda

canım bizdede var kan uyuşmazlığı daha geçen hafta doktorum test yaptı negatif çıktı çok şükür bi sorun yok dedim iğne vurulucakmıyım şimdi dedim hayır dedi bazı hastaneler yapıyo ama biz uygun görmiyoruz doğumdan sonra bebeğin kanına göre yapıyoruz dedi

bende kan testi yaptırdım negatif çıktı bide bana her ay bu test yapılacak dedi sinirlendim neden diyorum cevap vermiyor bende dr değiştirdim şimdilik bu dr memnunum bakalım hayırlısı

kızlar benimde kan gurubum 0 Rh- eşimin 0 Rh+
hamile kalmadan önce beni de çok korkuttular sağolsunlar!
yok bebeğin kanı değişiyor yok çok zor filan diye.
doktora bu çarşamba gidiyoruz.
bakalım ne diyecek?
ama burada okuduğum kadarıyla endişe edilecek bir durum yok.
inşallah sağlıklar bebişlerimizi kucağımıza alırız.

merhaba arkadaslar bızde de kan uyusmazlıgı var. daha once ıkı dusugum olmustu. bu ucuncu hamılelıgım 25 haftalık hamıleyım bende bugun doktordaydım 28. haftada antı d ıgnesı vurulacaksın dedı. test yapıldı negatıf cıktı ama garantı olsun dıye hamıleyken de vuruluyomus.yanı ıkı kez olmak lazım bu ıgneyı. ya bu ıgneyı olan arkadaslar nasıl agır bı ıgnemı ve bebege bı zararı varmı acaba cvp yazarsanız sevınırım:)

canım bende test yaptım negatif çıktı ama ben o iğneyi yaptırmıyorum doğumdan sonra yaptıracağım oda eğer bebek babasının kanından olursa benim kanımdansa zaten gerek yok o iğneye

özel hastanede doğum yaparsam kan uyuşmazlığı iğnesini devletin karşılamadığını söyledi doktorum bu konuda bilginiz var mı?

geçen yazdığım mesajı düzeltiyorum bu ay doktora gittiğimde devletin iğneyi karşıladığını söyledi ama sen doğum yapana kadar ne olur bilmem dedi geçen ay böyle diyen dr bu ay böyle dedi valla onların yalancısıyım .Garipsediğim konu devletin bu iğneyi her koşulda ücretini karşılaması gerekiyor sigortalı olsun olmasın gerekliyse ücretsiz yapılmalı ....

ben özel hastanede doğum yaptım ve iğnemi devlet karşıladı onasıl bir dr muş saçmalamış öyle

bende özel hastaneye gidiyorum 16 haftada hafif kanama oldugu için dr bu iğneyi yaptırdı. benden 203 tl aldılar ssk karsılamıyormus

bizdede kan uyuşmazlığı var en baştan biliyorduk ama bir an öncede bebek sahıbı olmak ıstıyorduk unuttuk kan uyuşmazlığı oldugunu ve hamıle kaldım 2 ay sonra bebegımın kalp atışları durdu karnımda ve hiiç gelişememiş mecbur kürtaj oldum cok üzüldük kürtajdan sonra iğne oldum para falan vermedık karşılıyo zaten kurum ve şimdi 24 haftalık hamıleyım allahıma bin şükür bnde bebeğimde sağlıklıyız iğne olmayı unutmayıon arkadaşlar

bizdede kan uyuşmazlığı var.amniyosentez yaptırdığımda iğne vuruldum.devlet karşılıyor fakat ben özel hastaneye gitmiştim.devlet hastanesine gidip yazdırırsanız para almazlar dedi.benim hastanemin yazdığını kabul etmiyormuş niyeyse.zamanımız azdı durumum devlet hastanesine gidip bekleyip yazdıracak bir durumda değildim o yüzden 180 liraydı sanırım verdik parasını.doğumdan sonrada vurulacak o nasıl olacak bilmiyorum
zaten iğneyi eczaneler satmıyor. sağlık müdürlüğünden alınıyor.

Back
X