arkadaşlar mrb aranıza yeni katıldım ben yaptırdım sadece kasıklarını ovuyorlar hiç bir acı bişey hissetmiyosun denemeye değer..:ecrin_bebek:
Merhaba pirinctanesi bu arkadasının gittigi kadın nerede?
merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza ben 2007 den beri evliyim 2 düşük yaptım 1 aşılama yaptırdım olmadı.dokor değiştirdim çeşitli illerde doktora gittim yine yok.rabbimin var bir bildiği diyorum.Eşimin bir sorunu yok tüm testler yapıldı .doktorlar bir sorun yok diyorlar.şimdi kasıklarımı çektirdim zor bişey değil.Regli bittikten sonra ilk süt buğusuna oturtuyorlar seni sonra sabunla göbeğini ovuyor çarşafla sıkı bir şekilde sarıyor.o gün eşinle birlikte olunuyor.1 hafta sadece ihtiyaç için kalkıyorsun
şimdi reğlim 4 gün geçti dua edin arkadaşlar...
Merhabalar böyle hamile kalan etrafimda cok var gecen ay bende yaptirdim hamile kaldim ama düşük yaptim düşük sebebim kasik cektirme degil hicbir yan etkisi yok ben inaniyorum denemenizi tavsiye ederimEltim 1 yıl hamile kalamamış,sonra bir bayan kasık düşüklüğün var demiş,kasığını ovmuş ogece eşi ile beraber olmuşlar hamile kalmış.Bu şekilde kasığını çektirip hamile kalan çokmuş.çevrenizde var mı bu şekilde hamile kalan?CADIARZUCADIARZUCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?