Arkadaşlar,kasık çekme ile hamile kalan var mı?

Aybala42

''me veddeake rabbuke ve ma kale...''
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2008
1.332
206
163
Eltim 1 yıl hamile kalamamış,sonra bir bayan kasık düşüklüğün var demiş,kasığını ovmuş ogece eşi ile beraber olmuşlar hamile kalmış.Bu şekilde kasığını çektirip hamile kalan çokmuş.çevrenizde var mı bu şekilde hamile kalan?CADIARZUCADIARZUCADIARZU

Öyle bildiğiniz asılma şeklinde çekme değilmiş,kasığınızı ovuyorlarmış sonra sarıyorlarmış.ben de cesaret edemem de merak ediyorum yaptıran var mı diye.

ilk defa duydum cnm.ama öyle birşey olabilecegini sanmıyorum.

Canim ben bu şekilde hamile kalan çok duydum okuldan arkdşim bu şekilde 2 yildan sonra hamile kaldi bende yaptirdim ev ebeleri yapiyo benim canim çok yanmişti ben hamile kalmadim eşimin sperm sayisi ve hareketliliği az olduğu için pzt eşim tekrar test yaptiracak sonra tekrar dra gitmeye başlicaz ama son testeki gibi çikarsa sonuçlar bizim tek şansimiz tüp bebek

asla denemeyin kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz ya üfürükçülerden ne farkı var bunların hatta bunları yapanları polise vermek lazım...

eskiden kadınlar çok ağır kaldırımış o yüzden belin çıktı die yaparlarmış bunu.
yani hamile kalamayanlara...
hatta ebnim annem de 2 yıl sonra bu şekilde hamile kalmış...
doğruluk payı ne bilemiyorum ondan mı kaldı

ilk defa duydum ilginç yöntem ama polislikde değil canımmm kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar mrb aranıza yeni katıldım ben yaptırdım sadece kasıklarını ovuyorlar hiç bir acı bişey hissetmiyosun denemeye değer..:ecrin_bebek:

kacıncı yüzyılda yasıyouz arkadaslar alternatif tıp desem o da değil hani otlar falan gene makul ama bunlar... yaptıracam dıyenler dikkat edın sakatlanmayın içerde olan bi problemi tetiklemesin.

ilginç geliyor evet ama ben yakından biliyorum işe yarıyor olabilir,gerçi hiç birşey sebepsiz olmaz arkadaşlar, ALLAH bişeyi vesile etmeden olmuyr biliyorsunuz!benim yakın arkadaşlarımdan birinin çocuğu olmuyordu,meğer eşinde prob varmış,sperm ayısı yok denecek kadar az ve üstelik de kalp rahatsızlığı var eşinde! her neyse doktor diyor ki bunlara tüp bebek denemekten başka çare yok! o da çok zor diyor! arkadaşım böyle bi kadına gidiyor kasıklarına bakıyor çektiriyor bağlıyor falan,belin açık diyor ona kupa falan tutuyor ve sonuç arkadaşım hamile kalıyor!mucize gibi birşey doktora daha hiç gitmeden tedavi görmeden arkadaşım hamile kalıyor!ALLAH ın bir hikmeti değilse bu nedir peki?

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza ben 2007 den beri evliyim 2 düşük yaptım 1 aşılama yaptırdım olmadı.dokor değiştirdim çeşitli illerde doktora gittim yine yok.rabbimin var bir bildiği diyorum.Eşimin bir sorunu yok tüm testler yapıldı .doktorlar bir sorun yok diyorlar.şimdi kasıklarımı çektirdim zor bişey değil.Regli bittikten sonra ilk süt buğusuna oturtuyorlar seni sonra sabunla göbeğini ovuyor çarşafla sıkı bir şekilde sarıyor.o gün eşinle birlikte olunuyor.1 hafta sadece ihtiyaç için kalkıyorsun
şimdi reğlim 4 gün geçti dua edin arkadaşlar...

Merhaba pirinctanesi bu arkadasının gittigi kadın nerede?

Arkadaşlar konuya uzun zamandır cevap yazılmamış. Bende ebe arıyorum kasık çekmek için ama bir türlü bulamadım. Eğer yaptıran varsa nerede yani hangi şehirde yaptırdığını yazabilir mi

Karahayat merhaba sende bu kasık çektirme işe yaradı mı acaba? Eğer yaradıysa hangi ildesin ve nasıl yaptırdın yazabilirmisin

Merhabalar böyle hamile kalan etrafimda cok var gecen ay bende yaptirdim hamile kaldim ama düşük yaptim düşük sebebim kasik cektirme degil hicbir yan etkisi yok ben inaniyorum denemenizi tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…