Benim iki gün üst üste çekildi ve her çekilmeden sonra ilişki oldu 2 günden sonra bir gün arayla oldukızlar ben kasıgımı daha dün çektirdim ilişkiye oldu ama kaç gün daha devam edilmeli ilişkiye bileniniz var mı
Kasığını çektirdikten sonra belli başlı ğrıların falan oldumu benim 7 gün oldu çektireli bugün çok fazla kasık ağrım var bu neden oluyor diye korkmaya başladım biraz yabilmem ne kadar dogru ama 14 ay sonunda 15ci ayimda gebe kaldim hemde o ay korunmama ragmen kasik cektirdiyim ayin hemen sonrasi eylulde cektirip kasim basi gebe kaldim
normal canim sonuçta çekiyolar yani benim rahmim saga kaymışdı 3 gün çekti kadınKasığını çektirdikten sonra belli başlı ğrıların falan oldumu benim 7 gün oldu çektireli bugün çok fazla kasık ağrım var bu neden oluyor diye korkmaya başladım biraz ya
Çok sağol dediğin gibi okadar çekiyolar.benimde ilk gün çekti çekti olmadı dedi ikinci gün yine devam bu sefer oldu dedi inşallah olumlu sonuç almayı çok ama çok istiyorum Rabbim nadip ederse.normal canim sonuçta çekiyolar yani benim rahmim saga kaymışdı 3 gün çekti kadın
insallah tez vakitte melegin sana gelir canim insallah olumlu dusun hepÇok sağol dediğin gibi okadar çekiyolar.benimde ilk gün çekti çekti olmadı dedi ikinci gün yine devam bu sefer oldu dedi inşallah olumlu sonuç almayı çok ama çok istiyorum Rabbim nadip ederse.
Merhaba. Sonuç aldınız mi acaba merak ettim.Merhaba arkadaşlar bende pazartesi günü böyle birşey yaptırdım kadına gelen herkes hamile kalmış herşey nasip Rabbim isterse olur tabiki ama denedim çünkü 3 senedir olmuyor ve aşılamalarımda olumsuzdu inşallah olumlu sonuç alabilirim bende Rabbim nasip ederse
Meraba konu ustunden epey bi zaman gecmiş merak ettım sonuç alabıldınızmı bu yontemlekızlar ben kasıgımı daha dün çektirdim ilişkiye oldu ama kaç gün daha devam edilmeli ilişkiye bileniniz var mı
Meraba konu ustunden epey bi zaman gecmiş merak ettım sonuç alabıldınızmı bu yontemle
Sağol canım. ,sen de sağ salim al kucağna hayırlısıyla bebişiniBizzat ben o sekilde hamile kaldim tabi once allahin izniyle 3 senelik evlilik 1 denelik tedavi sonrasinda olmayinca son care buna basvurdum o ay hamile kaldim rahmim sol tarafa kaymis yapan teyze oyle soylemisti ilik su ve sabunla uc gun masaj yapti sadece oyle bel cektirme gibi bi durum degil yani sadece masaj ona ayni zamanda karin dusmesi rahim kaymasi da denebiliyormus internetten maya masaji diye arastirirsan bulabilirsin nasil yapildigini.
Eski teyzeler köylu kadinlar bilir bu masaji daha cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?