Arkadaslar kaynanadan eşini niye dövmuyorsun lafini duydum artık kararlıyım.

O evde o durumda kendini ne kadar hazirliyabilir bilemiyorum. Calisamadigi gibi pek cevresi de yok galiba.

O evde o durumda kendini ne kadar hazirliyabilir bilemiyorum. Calisamadigi gibi pek cevresi de yok galiba.

O evde durmak akil kari degil zaten bu konuda hemfikiriz ama o evde dururken psikolojik destek almayi basarabilirse sonrasi icin hem daha saglam, hem daha kalici ve guclu adimlar atabilir.

Bu insanin meslegi yok, muhtemelen bir is tecrubesi de yok, ailesi arkasinda degil, actigi konulara dayanarak benim gordugum cok saglam bir psikolijisi hic yok. Diger konularinda evde hapis hayati yasadigindan bahsetmisti.

Disaridaki dunyadan bihaber, psikolojisi saglam olmayan biri bu durumda sudan cikmis baliga donecektir. Buldugu ilk firsatta da guvenli alanina geri donecektir.

Zaten actigi konular cigliklarinin birileri tarafindan duyulmasina yonelik. Yoksa bir sey yapmayacagini kendi de biliyor. Bari yazilanlari dikkate alsa da bir yerden baslasa keske.

Kardeşimle konuşuyorum kardeşim istemiyor babam ameliyat olacakmış kalp acil demişler birde bende bir tedirgin oldum.
Kardeşim çünkü kadın sığınma evinden geldi diye onu dinleyim vs dedim

Kardeşimle konuşuyorum kardeşim istemiyor babam ameliyat olacakmış kalp acil demişler birde bende bir tedirgin oldum.

O kadar konu actiniz ve bu sabah actiginiz kararliyim konusundan ve evet cevabinizdan sonra bu olay oldu yani. Peki.

Bahanelerin arkasina siginmaktan vazgectiginizde umarim kendinize bir iyilik yapmaya karar verir ve psikolojik destek almaya karar verirsiniz.

Kayinpederine de ki neden bu kadını hiç dövmuyorsun ?
Hahha
Kayinpederine de ki neden bu kadını hiç dövmuyorsun ?
[/QUO ilk dovecegi kişi ben olurum herhalde

Umarım

Kadin siginma evleri onlara demek ki kendi evlerinden daha korkunc geliyor.

Acik konusmak gerekirse su saatten sonra yazdiklari ile konuya inancim tamamen bitti. Oysa ben konu sahibine gercekten uzulmustum. Bizi mi kandiriyor kendini mi belli degil.

Siginma evinden geldi dedigi kardesi kocasina geri donmus suan hamile.

ilk basta babasinin hastaligini yazdi, sonrasinda siginma evinden donen kardesini dinlemeye karar verdi. Neyse yazdigi hikyayeler kendini ilgilendirir. Benim icin artik bosa parmaklarimi yoracagim bir konu degil.

Konu acip yardim isteyip sonrasinda insanlara gerizekali muamelesi yapilmasindan hoslanmiyorum.

Yani ögrenilmis caresizlik diye birsey var tabi. Ama burda bahaneler bitmeyecek gibi. Baba degilse kadin evinde kiyafet olmamasi ve istedigin zaman cikamaman olur. Bazen buraya yazmanin amaci ne oldugunu anlamiyorum. Günlük tutar gibi. Sonunda konu sahibi de hamile kalir bu adamdan.

O yaşa gelip hastalık sahibi olmayan mı var? Sen orda eziliyorsun diye kalbinin tutmadığı kesin. Senin yüzünden de ölmez baban merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…