- 3 Şubat 2018
- 25.768
- 110.868
- 598
Eyleme gecmeyeceginin hepimiz farkindayiz zaten ama burada birbirimizi kandirmanin geregi yok diye dusunuyorum.
Sahsi fikrim zaten bu psikoloji ile eyme gecmemesi yonunde. Cunku saglam bir psikolojisi yok. Once bunun icin adimlar atip bu yonde kendini iyilestirmeye odaklanmali. Zira bu psikoloji ile muhtemelen bir sure sonra evine donecektir. O zaman bu kadar atraksiyonun bir anlami kalmaz.
Tövbe bismillah nasıl birdüşünce yapısı bu böyle.kendi ailesi boşanmasını istemiyor
yanlış hatırlamıyorsam üye boşanırsa kardeşi de boşanırmış falan gibi bi durum var
O evde o durumda kendini ne kadar hazirliyabilir bilemiyorum. Calisamadigi gibi pek cevresi de yok galiba.
Bunun icin nasil bir hazirlik yaptiniz mesela? Psikolojik olarak mi hazirlik yaptiniz? Siginma evini aradiniz gelin mi dedi
Kardeşimle konuşuyorum kardeşim istemiyor babam ameliyat olacakmış kalp acil demişler birde bende bir tedirgin oldum.
Kardeşim çünkü kadın sığınma evinden geldi diye onu dinleyim vs dedimKardeşimle konuşuyorum kardeşim istemiyor babam ameliyat olacakmış kalp acil demişler birde bende bir tedirgin oldum.
Kardeşimle konuşuyorum kardeşim istemiyor babam ameliyat olacakmış kalp acil demişler birde bende bir tedirgin oldum.
HahhaKayinpederine de ki neden bu kadını hiç dövmuyorsun ?
Kayinpederine de ki neden bu kadını hiç dövmuyorsun ?
[/QUO ilk dovecegi kişi ben olurum herhalde
UmarımO kadar konu actiniz ve bu sabah actiginiz kararliyim konusundan ve evet cevabinizdan sonra bu olay oldu yani. Peki.
Bahanelerin arkasina siginmaktan vazgectiginizde umarim kendinize bir iyilik yapmaya karar verir ve psikolojik destek almaya karar verirsiniz.
Kardeşim çünkü kadın sığınma evinden geldi diye onu dinleyim vs dedim
PekiKardesiniz de kadin siginma evinden geldi ve eski konularinizdan hatirladigim kadari ile su an hamile. Siz de onu dinliyim dediniz. Anliyorum..
Kardesiniz de kadin siginma evinden geldi ve eski konularinizdan hatirladigim kadari ile su an hamile. Siz de onu dinliyim dediniz. Anliyorum...
Kadin siginma evleri onlara demek ki kendi evlerinden daha korkunc geliyor.
Yok alınmadı acil olması lazımmış bugun yarınTüh tam karar verdiğiniz gün babanız acil kalp ameliyatına mı alındı?
Ben inanmadım.
Acik konusmak gerekirse su saatten sonra yazdiklari ile konuya inancim tamamen bitti. Oysa ben konu sahibine gercekten uzulmustum. Bizi mi kandiriyor kendini mi belli degil.
Siginma evinden geldi dedigi kardesi kocasina geri donmus suan hamile.
ilk basta babasinin hastaligini yazdi, sonrasinda siginma evinden donen kardesini dinlemeye karar verdi. Neyse yazdigi hikyayeler kendini ilgilendirir. Benim icin artik bosa parmaklarimi yoracagim bir konu degil.
Konu acip yardim isteyip sonrasinda insanlara gerizekali muamelesi yapilmasindan hoslanmiyorum.
O yaşa gelip hastalık sahibi olmayan mı var? Sen orda eziliyorsun diye kalbinin tutmadığı kesin. Senin yüzünden de ölmez baban merak etme.Kardeşimle konuşuyorum kardeşim istemiyor babam ameliyat olacakmış kalp acil demişler birde bende bir tedirgin oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?