Canım benim teyzemin gelini 100 'ün üstündeydi kilosu. Hamile kaldı ve sezeryan ile doğum yaptı. Erken doğum yaptı yalnız. 7 aylıkken. Cocuğu şimdi 6 aylık oldu.kilosu fazla olup hamile kalan arkadaşlar yok mu ?
hımm anladım canım ben de şuan 99 kiloyum 100 de kısacaCanım benim teyzemin gelini 100 'ün üstündeydi kilosu. Hamile kaldı ve sezeryan ile doğum yaptı. Erken doğum yaptı yalnız. 7 aylıkken. Cocuğu şimdi 6 aylık oldu.
2 senedir bebeğimiz olmuyor dua edersen sevinirim canımCanım benim teyzemin gelini 100 'ün üstündeydi kilosu. Hamile kaldı ve sezeryan ile doğum yaptı. Erken doğum yaptı yalnız. 7 aylıkken. Cocuğu şimdi 6 aylık oldu.
Tabiki ederim. Dr herhangi bir sorundan dolayı falan mı dedi sorun olmadığı haldemi olmuyo?2 senedir bebeğimiz olmuyor dua edersen sevinirim canım
hiç sorun yok canım bende de eşimde de rahim filimi de çekindim temiz çıktı bu ay 3. kez klomen kullanıyorum işte kilo aldım adetlerim düzensizleşmeye başladı da biraz kilo versen iyi olur dedi doktor ama bebek için de değil adetlerin düzensizleşir kilodan evlat dedi doktor senin çocuğun olur kızım sabır dedi bana ama işte bakalım 2 sene oldu yai 31Tabiki ederim. Dr herhangi bir sorundan dolayı falan mı dedi sorun olmadığı haldemi olmuyo?
Sorun olmaması süper. Allah'ım en kısa zamanda hayırlısı ile verir inşallah sağlıklı sıhhatli bir bebiş.hiç sorun yok canım bende de eşimde de rahim filimi de çekindim temiz çıktı bu ay 3. kez klomen kullanıyorum işte kilo aldım adetlerim düzensizleşmeye başladı da biraz kilo versen iyi olur dedi doktor ama bebek için de değil adetlerin düzensizleşir kilodan evlat dedi doktor senin çocuğun olur kızım sabır dedi bana ama işte bakalım 2 sene oldu yai 31
sorun olmamasına sevinemedik de canım olmayınca sorun aramaya başlıyorsun kendindeSorun olmaması süper. Allah'ım en kısa zamanda hayırlısı ile verir inşallah sağlıklı sıhhatli bir bebiş.
Haklısın canım.sorun olmamasına sevinemedik de canım olmayınca sorun aramaya başlıyorsun kendindeama çok şükür umudumuz var ama beklemek zor
haklısın canım kilo vermek şartkilo olunca rahımde yaglanma yapıyor tıpkı dıger tum organlarda yaptıgı gıbı. ve yıne aynı kılo cınsel bırlesımınde daha saglıklı olmasını engellıyor. ben 63 ıle hamıle kaldım suan 83 kg yım inan cok pısmanım cunku nefes darlıgı rahat hareket edememek tıkanıklık vs bırsuru sorun yasıyorsun hamılelıkte. lutfen saglıgın ıcın once kılo ver elbet Rabbımın ıznıyle olur cocuk
yok canım ankaradayımBi arkadaşım 85 kilo ile gebe kaldı..
gayet iyi durumu..
Istanbuldaysanız size kendi
doktorumu tavsiye ederim...
DUA ET CANIM BANA DA BEN BİR 81 E KADAR DÜŞTÜM SONRA YENİDEN KİLO ALMAYA BAŞLADIM BU KIŞ AŞIRI KİLO ALDIM BİR BAKTIM Kİ 90 OLMUŞTUM SONRA DA 100 Ü GÖRDÜM KESİNLİKLE DE KİLO VERMELİYİM DİYETİSYENİN NASIL BİR DİYET VERDİ CANIM SANA BANA DA YAZAR MISIN ?Canım ben de hamile kalmaya karar verdiğimde 97 kiloydum. Kendi imkanimla 92ye düştüm, polikistik overden klomen tedavisi de gördüm bir ay ama o ayki tedavi işe yaramadı. Doktorum daha da kilo vermemi, ağırlığımın en az %10unu vermem gerektiğini söyledi. Diyetisyen eşliğinde sıkı bir diyete girdim, 79.5 kg da klomen + ovitrelle tedavisiyle hamile kaldım. Kilo kesinlikle hamile kalma olasılığını çok etkiliyor.
Yine 98 kg olan ama polistik over sendromu olmayan bir arkadaşım hamile kalmak istediğinde onun doktoru da aynı şekilde kilo vermesini önerdi.
Hamile kalınca da diyeti bırakmadım, hala düzenli yemeğe devam ediyorum. 3.5 ayda 600 gr aldım.
Kendini sakın sıkma, üzme. Stres hamilelige en büyük engel. Biraz da diyetle yediklerine dikkat eder kilo verirsen süper olur :) en kısa sürede hamile kalırsın inşallah :)
canım ben bir gittim diyetisyene neredeyse o zaman bana yürüme bile dedi ve o zaman ben 85 kiloydum hedefim 70lere düşmekti ama düşmedim ha bire de aldım..2 saatte bir yediğim bir diyet verdi. Bende insülin direnci de var, doyduğumu neredeyse hiç hissetmiyordum. Şimdi üç ana öğün, 4 ara öğün yapıyorum. Saati gecirmedigim sürece hem acıkmıyorum, hem de midem küçüldü doyduğumu anlıyorum.
Ben de tatlıya çok düşkünüm onu da bitter çikolata ile çözdük. Ara öğün olarak üç minik kare bitter vermişti. Biliyorum çok az ama inan inat edince yeterli geliyor :) hamile kalınca biraz daha insaflı davranıyorlar, şimdi ara öğün yerine bir porsiyon sütlü tatlı yiyebiliyorum :)
Kilolu hamile kalınca yine gönlünün her istediğini yiyemiyorsun, ilerleyen dönemde yüksek tansiyon ve şeker çıkma ihtimali olduğu için mümkün oldukça kilo aldirmamaya çalışıyorlar. Hamilelikte de diyet çilesi bitmiyor yani.
Ben bildim bileli hep kiloluydum, çok diyetisyene gittim cok diyet yaptım, ilk defa bu kadar kilo verdim. Iş kendinde bitiyor ne yazıkki. Bebeğim olmayacak korkusu beni beklemediğim kadar iradeli yaptı. Kilo verince yürüyüşüm bile değişti, hafifledim. İnşallah sende hafifleyip bebeğine kavuşursun :)
Bence bir diyetisyenle çalışman seni de cok rahatlatır. Ben her gittiğimde canım şunu istedi nasıl yerim, neyin yerine koyarım deyip görüş alıyorum. Bir de kilo veremediğin, duraklamaya girdiğin dönemlerde ona gore protein/sebze diyetleri veriyorlar. İzmirde olsan benim doktoru kesinlikle tavsiye ederim. Ama istersen ilk başlangıç diyet listemi de gönderebilirim sana
ALLAH RAZI OLSUN CANIM..Açıkçası ben de çok spor yapmadan verdim. Tatlı cok büyük dertseni çok iyi anlıyorum. Özelden listeleri gönderdim umarım işine yararlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?