ARKADAŞLAR KİLOLU KADIN HAMİLE KALAMAZ MI?

mutluluktan canım ben de ütüyü sevmem ama heyecanla ne güzel ütülenmiştir...
ismini ne koyacaksınız canım

Ayyy çok güzelsin maşallah hiç de 110 kilo gibi durmuyorsun masallahin var :) gobusun de çok büyük değil. Insallah sağlıkla alırsın kucağına ya valla çok güzel
Suan 115 im canim 110la hamile kaldim :) amin saol insallh:) valla bende anlamadim ama gorenler hep zayiflamissin diyolar. Normalde lop lop katlanan gobekte biraz sivrelince daha ii durdu sanirim :)

Suan 115 im canim 110la hamile kaldim :) amin saol insallh:) valla bende anlamadim ama gorenler hep zayiflamissin diyolar. Normalde lop lop katlanan gobekte biraz sivrelince daha ii durdu sanirim :)
Evet maşallah çok özendim valla sana :) aşırı motive ettin beni. Allah senden razı olsun

Arkadaşlar kilolu olup hamile kalan arkadaşlar bana yazar mısınız kilonun etkisi elbet de var ama kilo verdikten sonra mı hamile kaldınız doktorlarınız ne dedi bana yazarsanız sevinirim
ben evlenirken 80 kiloydum daha bir yıl olmadı evleneli 1 kürtajım oldu hayatım evlendikten sonra çok değişti hem kilolu hem kürtajdan sonra tekrar hamile kaldım hamile olduğumu öğrendikten sonra ilk sağlık ocağına gittim ve ebe beni tarttığında tam 119 kiloydum ben de inanamadım kendime ebede şok oldu bende ama hamile olduğumu öğrendikten sonra 108 kiloya indim şimdi 110 falanım yani kısacası kiloda etkili ama Allah ol dedikten sonra oluyo başka problemler yoksa tabi

ay problem yok ama hayırlısı bakalım gülüm dua edin

Peki pko var mıydı sizde ?? Ve de adet düzensizliği var mıydı ne kadar süre sonra hamile kaldınız allah bağışlasın

Peki pko var mıydı sizde ?? Ve de adet düzensizliği var mıydı ne kadar süre sonra hamile kaldınız allah bağışlasın
Allah razı olsun pko vb hastalıklarım yoktu adet düznsizliğimde yoktu eylül ayında kürtaj oldum üstüne üç kere adet oldum en son adetm 9 aralıktı ocak başındada hamile olduğumu öğrendim bi de benim adetlerim çok düzenlidir ama çok az adet görüyorum ayıptır söylemesi bir iki petle adetimi tamalayabilirdim neden bilmiyorum

Anladım hayırlısı olsun hakkında inşallah en kısa zamanda bize de nasip olur

bizler de müjdemizi veririz inş amin hayırlarla

merhaba ben bugun gördümde bunu yazmak istedim bendede pco var ve evlendikten sonra 15-20 kiloya yakın kilo aldım 3 senelik evliyim bu arada 1.5 senedirde çocuk istiyoruz olmuyo şimdi şu kilo konusunu yeni duydum daha doğrusu pcoluyken kilo sıkıntıymış heralde şimdi ben 80 kiloyum kilo verdiğimde biraz daha kolaylaşırmı işim acaba?

Evet kolaylaşır çünkü düzenli yumurtlamaya başlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…