ahh ahh bu kilolar var ya dert dert :)Rica ederim, birbirimize yardım etmeden olmaz :) kiloluların derdini ancak birbirimiz anlarız :)
haklısın canımValla kalıyormuş ama sonrada kara kara düşünüyor nasıl geçecek bu hamilelik diye sen genede kilo verip kalmaya çalış
ne kadardır bebek istiyordun canım biz ilk evlendiğimizde 7 ay korunduk ama söylemesi ayıp eşim korundu hap kullanmadım ama 2 senedir de korunmuyorum ama sorun olmamasına rağmen hamile kalamadım rahim filmi de çekindim 85tim şimdi oldum 100..Kilolu ve hamile = ben :)
Kilo hemde ne kilooooo 110 la hamile kaldim 5 kilo aldim. Normaldede hareketli bi insanimdir hantalligim yoktu simdiye kadar gayet iyi bi hamilelik gecirdim. Seker yuklemelerim falnda yapildi hic bisey yok cok sukur tansiyonumda iyi. Cok yakin bi arkadasim 55 le hamile kaldi seker tansiyon bir yığın sorunla ugrasti. Bunun kiloyla alakali oldugunu dusunmuyorum. Hoplaya ziplaya guzel bi hamilelkk gecirdim Allaha sukur lcw da var ondaki gebe kiyafetleride geliyor hala :) ama simdi simdi zorlanmaya basladim merdiven falan cikarken oda normal artik zayifta olsam zorlanmalar baslayacakti sonuç olarak..
Egerki bebek istiyorsan hic korunma. Hem diyet spor devam et hemde denemeyi birakma. Kiloluda hamile kalsan sorun deil. Onemli olan hamileyken ii beslenmen.
Bu arada hipotroidim pco vr insulin direncm var. Tedavisiz hamile kaldim.
Canim tek derdin kiyafet olsun. Lvw 44 giyiyorum 46 48 e kadar yolu var daha :)ne kadardır bebek istiyordun canım biz ilk evlendiğimizde 7 ay korunduk ama söylemesi ayıp eşim korundu hap kullanmadım ama 2 senedir de korunmuyorum ama sorun olmamasına rağmen hamile kalamadım rahim filmi de çekindim 85tim şimdi oldum 100..
dua et canım bakalım bu ay ya da diğer aya doktora gideceğim ama başka doktora 3 kez klomen kullandım olmadı..
rejim yapacağım şuan taşınma arifesindeyim inş yeni ev uğurlu gelir canım benim..
ay ben bu kiloyla hamile kalırsam hamiş elbiselerini kimseye verme uygun fiyata belki ben alırım
çok deme ama mali krizdeyiz
ay hamile kalmadan her şeyi düşünüyorum ama ALLAH OL DEMEDEN YAPRAK BİLE KIPIRDAMAZ...
HZ.ALLAH sana da diğer arkadaşlarımıza da hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin canım inş ..
ay bazen hamile kalsam ne bulacağım nasıl kıyafet bulacağım dediğim de oluyor ama eşim bence kilodan olmuyor dedikçe ben çok stres oluyorum
Eşinede soyle stresten olmuyor sen boylekilodan dedikce hepten strese giriyorum de. Olmadi beni ornek goster bakk ne 90 ne 100u 110la hamile kalmis hemde bu bu sorunlarla tedavisiz de. Vakti var demekki de. Ayrica burda zayif olup senelerdir hamislige ugrasan arkadaslarimiz var onlarida soyle. Cunku en buyuk destekcin herzman esin olmali.ne kadardır bebek istiyordun canım biz ilk evlendiğimizde 7 ay korunduk ama söylemesi ayıp eşim korundu hap kullanmadım ama 2 senedir de korunmuyorum ama sorun olmamasına rağmen hamile kalamadım rahim filmi de çekindim 85tim şimdi oldum 100..
dua et canım bakalım bu ay ya da diğer aya doktora gideceğim ama başka doktora 3 kez klomen kullandım olmadı..
rejim yapacağım şuan taşınma arifesindeyim inş yeni ev uğurlu gelir canım benim..
ay ben bu kiloyla hamile kalırsam hamiş elbiselerini kimseye verme uygun fiyata belki ben alırım
çok deme ama mali krizdeyiz
ay hamile kalmadan her şeyi düşünüyorum ama ALLAH OL DEMEDEN YAPRAK BİLE KIPIRDAMAZ...
HZ.ALLAH sana da diğer arkadaşlarımıza da hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin canım inş ..
ay bazen hamile kalsam ne bulacağım nasıl kıyafet bulacağım dediğim de oluyor ama eşim bence kilodan olmuyor dedikçe ben çok stres oluyorum
ALLAH RAZI OLSUN CANIM ..Canim tek derdin kiyafet olsun. Lvw 44 giyiyorum 46 48 e kadar yolu var daha :)
Hayirlisiyla tez zamanda olur insallah.
Benim 5 sene hic olmadi. Ilk zaman zayifim 58 kiloyken bile hamile kalamadim. Defalarca kilo aldim verdim aldim verdim derken 110da hamile kaldim. Esimdede sperm azligi vardi yani tek ben deildim sorunlu. Ama tedavi yoluna hic gitmedik. Vakti zamani varidr diye. Simdiyeymis zamani :) ama kilolusun hamile kalamazsin falan hikaye yani. Rabbim ol dedinen oluverir. Sonucta zayif olup hamile kalamayan cok kisi var burda. Ama sen dert etme. Hem denemeye hemde diyete devam edersin. Biraz gec olursada kafana takma sonucta zayiflamista hamile kalmis olursun. Dualarim seninle arkadasim
Ay beni aşırı motive ettin canım. Bende 100 kiloyum 118 kilodan düştüm bu kiloya. Pko ve ınsulun direncimde var hala kilo vermeye calısıyorum. Insallah bende hamile kalırım inşallahEşinede soyle stresten olmuyor sen boylekilodan dedikce hepten strese giriyorum de. Olmadi beni ornek goster bakk ne 90 ne 100u 110la hamile kalmis hemde bu bu sorunlarla tedavisiz de. Vakti var demekki de. Ayrica burda zayif olup senelerdir hamislige ugrasan arkadaslarimiz var onlarida soyle. Cunku en buyuk destekcin herzman esin olmali.
Dilerim Allahtan isteyen herkese tez vakitte bebislerini verir
inşallah sen de hayırlısıyla sevinirsin inş canım aminAy beni aşırı motive ettin canım. Bende 100 kiloyum 118 kilodan düştüm bu kiloya. Pko ve ınsulun direncimde var hala kilo vermeye calısıyorum. Insallah bende hamile kalırım inşallah
İnşallahcanım ya inşallahinşallah sen de hayırlısıyla sevinirsin inş canım amin
Insallah cabim Rabbim tez zamanda versin. Valla şöyle diim okadarda kotu durmuyorum disardan :) vucut olarak goren tmm karnin çıkmış ama zayiflamissin diyolar. Halbuki 5 kilo aldim gebeligm boyunca :)Ay beni aşırı motive ettin canım. Bende 100 kiloyum 118 kilodan düştüm bu kiloya. Pko ve ınsulun direncimde var hala kilo vermeye calısıyorum. Insallah bende hamile kalırım inşallah
inş biz de sana müjde veririz gülüm dua etInsallah cabim Rabbim tez zamanda versin. Valla şöyle diim okadarda kotu durmuyorum disardan :) vucut olarak goren tmm karnin çıkmış ama zayiflamissin diyolar. Halbuki 5 kilo aldim gebeligm boyunca :)
Saolasin canim. Bizimde erkek mustafa kemal geliyor hayirlisiyla :) valla tanidigim tanımadığım herkese duam arkadasim cocuk hasreti ayri bişey bilirim bende 5 sene cektim. Umarim Rabbim sizleri benim kadar bekletmez.ALLAH RAZI OLSUN CANIM ..
buradaki arkadaşlarım vallaha moral vermese benim moral yerlerde ..
gerçi eşim moralini bozma stres olma çok diyor ama tek sıkıntı kilo kaldı be canım diyince benim de içim cız ediyor iş konusunda bile dış görünüş çok önemli diyor kpss ile uğraştık senelerdir dün de girdim ama çok umutlu değilim ama özel sektörde iş konusunda da manken gibi arıyorlar ne yazık ki diyor
zayıflamadan senin çenenden kurtuluş yok gibi diyince gülüyor falan ama işte içten içe aslında yıpranıyorum
hayırlısı be canım inş sağlıcakla kucağına alırsın evladını cinsiyeti ne? isim falan ne düşündünüz mü ben hep isim düşünürdüm ilk zamanlar ama 2 seneyi doldurduktan sonra çok konuşmayayım diyorum ama burada güzel haberler aldıkça arkadaşlarımdan çok seviniyorum bana dua edecek hamiş dostlarım var böylelikle belki bizim zamanımız da azalır diyorum gülüm..
Insallah canim tez zamanda insallahhhhh. Bende tam senin msjibi cevapliyodum :) misafir gelince giremedim biraz :)inş biz de sana müjde veririz gülüm dua et
bebişe hazırlıkları tamamladınız mı en çok da beşik ve ciciler alınıyor ya ay onlara bakmayı çok seviyorum nette de hep bakıyorum ne güzel oluyor yaInsallah canim tez zamanda insallahhhhh. Bende tam senin msjibi cevapliyodum :) misafir gelince giremedim biraz :)
Tamamladik sayilir 1 2 ufak eksigimiz kaldi iste onlarida vu hafta tamamlicaz insallah ama alisveris yapmasi cok z3vkli. Bide ütü isinden nefret eden biri olarak o ufakliklari zevkle utuledim hani 150 parca vardir kiyafeti bi oturdum basina yikadim utuledim o utuler ne ara bitti anlamadim :)bebişe hazırlıkları tamamladınız mı en çok da beşik ve ciciler alınıyor ya ay onlara bakmayı çok seviyorum nette de hep bakıyorum ne güzel oluyor ya
Yaaaa maşallahInsallah cabim Rabbim tez zamanda versin. Valla şöyle diim okadarda kotu durmuyorum disardan :) vucut olarak goren tmm karnin çıkmış ama zayiflamissin diyolar. Halbuki 5 kilo aldim gebeligm boyunca :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?