• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar Konut Kredisi Için Yardim

ilgin0707

seviyor seviliyor:)
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2007
7.521
2
156
Antalya
Merhabalar Konut Kredisi Almak Istiyorum.eşim Ve Ben çalişiyoruz.aranizda Konut Kredisi Alan Var Mi? Banka Işleyişini Paylaşirsaniz çok Sevinirim Birde Konut Tutarinin Tümünü Karşilayan Bir Banka Var Mi

ben de bi ara araştırmıştım ama tam hatırlamasamda sanırım %30unu veriyordu ya da %70ini..

kızlar inşallah gönlünüze göre olur. bu kriz döneminde de dikkatli olun uzun vadede kredi çekicek kadar aydınlık değil sanki ortam...ama eminim benden çok çok daha iyi anlayanlar vardır sitede inşallah bankacı yada daha önce kredi çekmiş birileri cevaplar.

alacagınız binanın iskanı yani oturma izni varsa %70tutarını ödüyor yani tapudaki şekli kat itrifakı ya da arsa ise alacagınız rakam %30dur bu tutar da bankanın expertız degerine gore belirleniyor unu yüksek tutmak için debelediyeden alınan RAYİÇ bedeline göre belirleniyo emlak vegisi de bu orana göre ödenmektedir arzu ederseniz bunu beledıyenın belirttiginden yuksek tutup kredi rakamınızı yükseltebilirsiniz sadec tapu devrınde ödeyecegınız harc artar ;cunkü alıcı ve satıcıda binde 3olmak uzere eşit harc hesaplanır sizin anlaşmanız nasıl ya da bizim buralarda alışılagelmiş durum her iki miktarı da alıcının odemesidir her ikinizin gelir düzeylerine bakılır banka der yaşam standartı açısından üst limit şunu verebiliriz ayrıca suan kredi için talıhsız bir dçnem 30ekım itibarıyle faiz oranları arttırıldı

Back
X