Arkadaşlar korkuyorum

Ben anlamıyorum insanları, hadi ekşi sözlük neyse de Facebook gibi yığınla çoluk çocuğun olduğu bir yerde ne işi var öyle şeylerin...

Aynen oyle, kapisinin onune bir tas su koymaz ama Çin'deki vahseti durdurun diye istiflenmis kopek cesedi fotografi paylasir.
Sokakta gorse iggggk diyecegi, uzagindan gececegi koylu cocuklarin ölmüş fotolarini paylasir. Kafa kesen isid videolarina bayiliyorlar zaten.
Tum toplumsal olaylara tepkisiz kalip ölüler uzerinden duyarlilik kasan insanlardan igreniyorum. Yaptiklari tek şey vahsetten ve buna baskalarini ortak etmekten zevk almak.

insanlarda müthiş bir merak var bu konuda orası kesin

öldür.com diye bir film vardı bilmem izlediniz mi

Ben anlamıyorum insanları, hadi ekşi sözlük neyse de Facebook gibi yığınla çoluk çocuğun olduğu bir yerde ne işi var öyle şeylerin...

Cevap basit, insanlar başkalarının acılarından, mutsuzluklarından ve felaketlerin yarattığı travmalardan besleniyor. Aksi olsa bir şeritte kaza olduğunda diğer şerittteki trafik durma noktasına gelmez değil mi? Bu sadece meraktan sanıyorsanız yanılıyorsunuz, sağlıksız psikolojiye ve şiddet eğilimine sahip insanların sayısı normal olanlardan daha fazla bu dünyada, haliyle böyle görüntüleri ne paylaşmaktan ne izlemekten rahatsız olmuyorlar.

Çok sinir bozucu gerçekten, sırf bu yüzden şiddet ve vahşet haberlerinin mümkün mertebe az yayınlandığı bir kanalın haber bültenini izliyorum mesela, diğer türlü içim kaldırmıyor.

Facebook'a ise ayda yılda bir giriyorum.

Hiç görmedim böyle birşey nette nereye bakınca çıkıyor ki
Ekşi sözlükte denk geldi bana dün gece, ben başka bişeye bakmak için girmiştim. Video çıkmadı karşıma, video linki çıktı, tıklasaydım video açılacaktı, tıklamadım yani izlemedim ama yine de etkilendim. Kolay ulaşılabilecek bir yerde bu tarz videolar.

Ben bi ara sırf onun yüzünden başka bir Facebook hesabı açtım, az kişi ekledim ve zaten onlar da o tarz paylaşımlar yapan insanlar değiller. Şikayet et et bitmiyor... Kolu kopmuş, paylaşıyor savaşı durduralım diye. Kardeşim savaş denince zaten herkesin aklına az çok bişey gelir, ne gerek var o tarz fotoğraflar paylaşmaya...

Dünyada bildiğiniz, bilmediğiniz, şahit olmadığınız neler oluyor. Algımızın bile almayacağı şeyler vardır.. Siz bir konuya takılınca algıda seçici olmuşsunuz, bunlara yoğunlaşıyorsunuz. Bir kere deprem olduğunda evdeydim nedense çok şiddetli hissettim. Ondan beridir her an deprem olacakmış hissini taşıyorum. Yurtdışına çıktıysam orda bir rahatlık geliyor, sanki orda deprem olmuyor ve olamaz gibi. Bu da buna benziyor işte, algıyı ona yoğunlaştırmayın. Dünyada maalesef korkunç şekilde ölen, komik şekilde ölen, akıl almaz şeylere maruz kalan insanlar var. Allah yardım etsin, iyi şeylerle karşılaştırsın.

Evet resmen algıda seçicilik benim bu yaptığım.

Ben oturup korku filmi bile izleyemem izlediğimde bikaç gün etkisinden çıkamam. Bahsettiğiniz videoları hiç açmam bile. Çünkü eğer izlersem sizin yaşadığınız korkudan 10 kat daha fazlasını yaşayacağımı bilirim.. Etkisi geçer bi süre sonra rahatlayın.

Ayrıca internette gezinirken falan bu tarz şeylere denk gelince devamlı gözümün önüne getiririm ve sanki hiç unutamayacakmışım gibime gelir. Muhtemelen siz de öyle yapmışsınızdır.

Bu kadar iğrenç sadist videoların olmasının sebebi gerçekten bundan hoşlanan çok insan var.Snuff filmler falan,çok iğrenç.
Ben böyle her türlü iğrençliğin olduğu bir film izlemiştim,ekşide yorumları okudum sırf meraktan izledim.İsmi" Bir sırp filmi" idi.
Sonra 3 ay uyuyamadım ,lanetler yağdırdım filmde emeği geçen herkese.
Şaka maka insan gerçekten "Neden?" diye soruyor,neden böyle iğrenç videolar herkesin ulaşabileceği bir ortamda yayınlanır diye.

Konuyla hic alakasi yok ama,
Profilinizdeki su adam her gordugumde koltukaltini kokluyormus gibi geliyor

Konuyla hic alakasi yok ama,
Profilinizdeki su adam her gordugumde koltukaltini kokluyormus gibi geliyor
Güldürdünüz beni, tabiki de hayır.
O adam nerdeyse tüm dünyanın çok farklı bir adda ve şekilde tanıdığı biri ve bu fotoğrafta kolunu sadece göz kısmını kapatmak için kullanmış, sandığınız şey için değil yani. Öyleyse de öyledir belki ama sanmıyorum. :) Onu yapması için burnunu biraz daha yaklaştırması gerekirdi bence. Kıl tüy falan hiçbir şey yok yalnız bu arada.

Yok, yok belli zaten benim dedigim gibi olmadigi..
Ama iste gordugum ilk an o geliyor aklima
Yoksa gozlerini kapatmak icin yaptigi cok belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…