Arkadaşlar lütfen akıl verin😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sevilhanim89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2020
35
53
3
36
Selamun aleyküm arkadaşlar.uzatmadan konuya giricem.yaşım 31.3 yıllık evliyim eşimi de çok seviyorum . özel bi büroda çalışıyorum büroda ortalama 4-5 kişi oluyoruz.3.5 ay önce patronumla eşimi aldattım.sadece ikimiz vardık ve bir an şeytana uydum.patronum bekar ve çok ilgili bir adamdı bana karşı hep.bunun hep farkındaydım.o gün kimsede olmadığı için nefsime yenik düştüm.ama aylardır çok pişmanım.ne yemek yiyorum doğru dürüst ne uyku uyuyabiliyorum.lütfen kınamayın zaten durumum kötü hayattan zevk bile alamıyorum artık.kimseyle de derdimi paylaşamıyorum.şu saat oldu gözüme uyku girmiyor.eşim içerde uyuyor.ben napıcam bu böyle devam etmiyor.eşimin yanında bile gözlerim doluyor aklıma geldikçe.zamanı geri alabilme şansım olsaydı diye hep kendi kendime düşünüyorum.
Boşan demeyin lütfen ben eşime aşığım onsuz yaşayamam.söylersem de o boşanır benden.bu olaydan sonra patronum iki kez daha ilişki teklif etti ama kabul etmedim .hata olduğunu pişman olduğumu söyledim.o işyerinden ayrılamıyorum.
ayrılma imkanım olsa bir dk bile düşünmem .patronumu görmek de acı veriyor,o iş yerinde bulunmak yaptığım şey aklıma geliyor sürekli kafayı yemek üzereyim nolur bir akıl verin

Kocana aşık olsaysın şeytana uymazdın

Kınamıyorum asla ama ,eşime çok aşığım cümlesini kurmayın .

Bu vicdan azabı yaptığınızın karşılığı olmuş.

bu kadar pişmansanız işinizi bırakın. patronunuzla görüşmeyi kesin. eşinize de yazık olayı olduğu gibi ifade edin. kendisi öğrense daha mı hoş olacak? gerçekler eninde sonunda su üzerine çıkar. anlık hatalar uzun süreli pişmanlıklar doğuruyor. terapiye başlayın, hayatınızı değiştirin. eşinizi bu kadar seviyorsanız ona bu kötülüğü etmeyin

İşimi bırakırsam patronum tehdit eder diye korkuyorum.daha önce böyle bir tehdidi olmadı ama ya olursa diye çok korkuyorum,söyleyemiyorum ona.

Kınamayın.
Nefesime uydum patronumla seviştim.
Eşime aşığım.
İşten çıkamam.
Boşanamam.

Biz ne yapalım? Ağlamaya devam edin o zaman..

Birde dikkat edin de patronla yanlız kalmayın tekrardan, mazallah nefis bu biri ikisi farketmez,uyuverirsiniz

Son düzenleme:
Ne dememizi bekliyorsun.Nefsine uymuşsun canım her evlilikte olur falan mı?Kusura bakma yaptığın ahlaksızlık.Ve eşini sevsen böyle bir şey yapmazdın.Eşine söyleme niyetin yok.İşten de ayrılmıyorsun.Vicdan azabıyla yaşayacaksın bundan sonra

Kınamıyorum ama kac yasina gelmissiniz iyiyi kötüyü düşünebilirsiniz.
esinise aşık olsaydınız gercekden bunu yapmazdınız.
ayrıca sizi gizliden cekmedigini ne malum
bu devirde kimseye güvenilmez. Devir kötü iciniz icinizi yesin mümkünse bunu esiniz size yapmış olsa enpati kurarak hareket edin bazen düşünün.
allah yardimcin olsun ne diyim

Esine cok asiksin
Patronunla birlikte oluyorsun
Ilk mesajın
Ve saat 2.33
Hizli bi uyesin sevil hanim
Iliski durumuna da dulum yazmissin biraz daha supheli bir hal almaya basladi sgzhzg
Hızlı veya çapkın değilim sadece bir kez yaptım bu hatayı aylardır bedel ödüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…