- 19 Mart 2020
- 35
- 53
- 3
- 36
- Konu Sahibi sevilhanim89
-
Kocana aşık olsaysın şeytana uymazdınSelamun aleyküm arkadaşlar.uzatmadan konuya giricem.yaşım 31.3 yıllık evliyim eşimi de çok seviyorum . özel bi büroda çalışıyorum büroda ortalama 4-5 kişi oluyoruz.3.5 ay önce patronumla eşimi aldattım.sadece ikimiz vardık ve bir an şeytana uydum.patronum bekar ve çok ilgili bir adamdı bana karşı hep.bunun hep farkındaydım.o gün kimsede olmadığı için nefsime yenik düştüm.ama aylardır çok pişmanım.ne yemek yiyorum doğru dürüst ne uyku uyuyabiliyorum.lütfen kınamayın zaten durumum kötü hayattan zevk bile alamıyorum artık.kimseyle de derdimi paylaşamıyorum.şu saat oldu gözüme uyku girmiyor.eşim içerde uyuyor.ben napıcam bu böyle devam etmiyor.eşimin yanında bile gözlerim doluyor aklıma geldikçe.zamanı geri alabilme şansım olsaydı diye hep kendi kendime düşünüyorum.
Boşan demeyin lütfen ben eşime aşığım onsuz yaşayamam.söylersem de o boşanır benden.bu olaydan sonra patronum iki kez daha ilişki teklif etti ama kabul etmedim .hata olduğunu pişman olduğumu söyledim.o işyerinden ayrılamıyorum.
ayrılma imkanım olsa bir dk bile düşünmem .patronumu görmek de acı veriyor,o iş yerinde bulunmak yaptığım şey aklıma geliyor sürekli kafayı yemek üzereyim nolur bir akıl verin
Kınamıyorum asla ama ,eşime çok aşığım cümlesini kurmayın .Selamun aleyküm arkadaşlar.uzatmadan konuya giricem.yaşım 31.3 yıllık evliyim eşimi de çok seviyorum . özel bi büroda çalışıyorum büroda ortalama 4-5 kişi oluyoruz.3.5 ay önce patronumla eşimi aldattım.sadece ikimiz vardık ve bir an şeytana uydum.patronum bekar ve çok ilgili bir adamdı bana karşı hep.bunun hep farkındaydım.o gün kimsede olmadığı için nefsime yenik düştüm.ama aylardır çok pişmanım.ne yemek yiyorum doğru dürüst ne uyku uyuyabiliyorum.lütfen kınamayın zaten durumum kötü hayattan zevk bile alamıyorum artık.kimseyle de derdimi paylaşamıyorum.şu saat oldu gözüme uyku girmiyor.eşim içerde uyuyor.ben napıcam bu böyle devam etmiyor.eşimin yanında bile gözlerim doluyor aklıma geldikçe.zamanı geri alabilme şansım olsaydı diye hep kendi kendime düşünüyorum.
Boşan demeyin lütfen ben eşime aşığım onsuz yaşayamam.söylersem de o boşanır benden.bu olaydan sonra patronum iki kez daha ilişki teklif etti ama kabul etmedim .hata olduğunu pişman olduğumu söyledim.o işyerinden ayrılamıyorum.
ayrılma imkanım olsa bir dk bile düşünmem .patronumu görmek de acı veriyor,o iş yerinde bulunmak yaptığım şey aklıma geliyor sürekli kafayı yemek üzereyim nolur bir akıl verin
Bu vicdan azabı yaptığınızın karşılığı olmuş.Selamun aleyküm arkadaşlar.uzatmadan konuya giricem.yaşım 31.3 yıllık evliyim eşimi de çok seviyorum . özel bi büroda çalışıyorum büroda ortalama 4-5 kişi oluyoruz.3.5 ay önce patronumla eşimi aldattım.sadece ikimiz vardık ve bir an şeytana uydum.patronum bekar ve çok ilgili bir adamdı bana karşı hep.bunun hep farkındaydım.o gün kimsede olmadığı için nefsime yenik düştüm.ama aylardır çok pişmanım.ne yemek yiyorum doğru dürüst ne uyku uyuyabiliyorum.lütfen kınamayın zaten durumum kötü hayattan zevk bile alamıyorum artık.kimseyle de derdimi paylaşamıyorum.şu saat oldu gözüme uyku girmiyor.eşim içerde uyuyor.ben napıcam bu böyle devam etmiyor.eşimin yanında bile gözlerim doluyor aklıma geldikçe.zamanı geri alabilme şansım olsaydı diye hep kendi kendime düşünüyorum.
İşimi bırakırsam patronum tehdit eder diye korkuyorum.daha önce böyle bir tehdidi olmadı ama ya olursa diye çok korkuyorum,söyleyemiyorum ona.bu kadar pişmansanız işinizi bırakın. patronunuzla görüşmeyi kesin. eşinize de yazık olayı olduğu gibi ifade edin. kendisi öğrense daha mı hoş olacak? gerçekler eninde sonunda su üzerine çıkar. anlık hatalar uzun süreli pişmanlıklar doğuruyor. terapiye başlayın, hayatınızı değiştirin. eşinizi bu kadar seviyorsanız ona bu kötülüğü etmeyin
Bildiğim bisey varsa kimse yaşattığı şeyi yaşamadan ölmez .İşimi bırakırsam patronum tehdit eder diye korkuyorum.daha önce böyle bir tehdidi olmadı ama ya olursa diye çok korkuyorum,söyleyemiyorum ona.
Cift terapıstı onerelım simdi o geldi aklımaboşan yerine ne diyelim mesela olur böyle şeyler kafana takma mı diyelim
Hızlı veya çapkın değilim sadece bir kez yaptım bu hatayı aylardır bedel ödüyorumEsine cok asiksin
Patronunla birlikte oluyorsun
Ilk mesajın
Ve saat 2.33
Hizli bi uyesin sevil hanim
Iliski durumuna da dulum yazmissin biraz daha supheli bir hal almaya basladi sgzhzg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?