Arkadaşlar lütfen akıl verin😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen kesin trollsün ama ben senin gibi çok kadın gördüm üni yıllarımda öyle lanet bi şehirde okudum sizin gibilerin namus şeref haysiyeti yerler altında olduğu içiin bi anlık şeytana uydum cümlesiyle geçiştiriyorsunuz senin kendi bedenine saygın yok ya ne demek yalnızdık er patronum sonuçta adam bekar ve bana ilgisi vardı yok canım adamın o an cinsel dürtüleri uyandı elinin altında sen vardın sonunda çalışanısın bu kadında bi oynaşlık var ilgimin de farkında deyip sana kur yaptı geneleve gideceğine para vereceğine her ay maaşını verdiği kadınla yattı ee sizde şehvetli olunca adam ikiyi üçü de teklif etti. Allah eşine bir şekilde göstersin bu yaptığını da seni kapının önüne koysun ben erkek olsaydım senin gibi karım olaaydı ve böyle birşey yapsaydı seni cümle cihana rezil eder üstüne boşanır tazmiant ta alırdım çok sinirlendim!!!!

Sonradan kontrol ettim 2 hafta geçmişti üstünden.

Gerceklerın er gec ortaya cıkmak gıbı kotu bir huyu var derler. Mahsere kalmaz.
Kı konu bana kalırsa feyk
yarına kalır yanına kalmaz

Beni tanımadığınız için böyle konuşuyorsunuz yazdığım kadarıyla .öyle biri değilim .

Sen kınama Nısanlısın, senın yerine kınarım ben
Canım yaa
Bak duygulandırma konu sahibi yeterince üzdü beni zaten sdfgjk
Kınama konusuna gelince, zayıf kimi görsem ıyy zayıff diye kınıyorum henüz başıma gelmedi(bi 10 yıldır düzenli olarak kınıyorum )

Allahım kocamı aldatırsam bir gün coronavirüs beni bulsun eğer bu konu sahibi kulun gerçekten böyle birşey yapmışsa coronavirüs onu bulsun acılarına son versin bir film repliği aklıma geldi acılarıma son verdim

İyi kınayamamışsın demek ki

Beni de Yabanelma hanım aglıyor diyerek duygulandırdı.. Zaten uyuyamıyoruz, uykumuz iyice kacmasa bari.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…