- 30 Kasım 2019
- 2.044
- 2.717
- 63
- Konu Sahibi sevilhanim89
-
Sen kınama Nısanlısın, senın yerine kınarım benBışını gilir
Sonradan kontrol ettim 2 hafta geçmişti üstünden.sakamisiniz yaaa yaptikdan sonra kamerayi orda tutcak hali yok siz yaparkende aklınıza geldide kalkip baktinizmi yoksa evet deseniz bunada sasirmam gerçi.
kamerayida gectim bi insanın kendisine saygısı sevgisi olması lazim malesef sizde oda tükenmiş geçmiş olsun
Bu arada ortaya bisey sormak istiyorum, neden kinamayalım?
Gerceklerın er gec ortaya cıkmak gıbı kotu bir huyu var derler. Mahsere kalmaz.
Kı konu bana kalırsa feyk
yarına kalır yanına kalmazBu konunun fake olduguna eminim ama kanitlayamam
Buro ayrintisi vermissin hikaye gibi duzenlemissin yaziyi
Bu kadar hatali ve pisman olan bi kadinin bu sekilde yazmasi cok zor asvajak
Ama gercekse de zaten allah belani yakinda verecektir bekle ve gor
Bencede fake ya . Film senaryosu mu ceviriyosun saçmalıkSonradan kontrol ettim 2 hafta geçmişti üstünden.
Aynen oyle, iste ozaman bir sigara yakar mutluluklar dilerizyarına kalır yanına kalmaz
Beni tanımadığınız için böyle konuşuyorsunuz yazdığım kadarıyla .öyle biri değilim .Sen kesin trollsün ama ben senin gibi çok kadın gördüm üni yıllarımda öyle lanet bi şehirde okudum sizin gibilerin namus şeref haysiyeti yerler altında olduğu içiin bi anlık şeytana uydum cümlesiyle geçiştiriyorsunuz senin kendi bedenine saygın yok ya ne demek yalnızdık er patronum sonuçta adam bekar ve bana ilgisi vardı yok canım adamın o an cinsel dürtüleri uyandı elinin altında sen vardın sonunda çalışanısın bu kadında bi oynaşlık var ilgimin de farkında deyip sana kur yaptı geneleve gideceğine para vereceğine her ay maaşını verdiği kadınla yattı ee sizde şehvetli olunca adam ikiyi üçü de teklif etti. Allah eşine bir şekilde göstersin bu yaptığını da seni kapının önüne koysun ben erkek olsaydım senin gibi karım olaaydı ve böyle birşey yapsaydı seni cümle cihana rezil eder üstüne boşanır tazmiant ta alırdım çok sinirlendim!!!!
Umarım sizde benim düştüğüm duruma düşmezsiniz .gizli kamera aramazsınız .Bencede fake ya . Film senaryosu mu ceviriyosun saçmalık
Aynen oyle, iste ozaman bir sigara yakar mutluluklar dileriz
Canım yaaSen kınama Nısanlısın, senın yerine kınarım ben
Bu ara bana ne oldu bilmiyorum gızlı depresyon yasıyorum galiba, sigaramı sigaramla yakar oldum bıyıkları dumandan sararmıs amcalar gibiyim, insallah ölmemSigara yakmak icin her seyi bahane ediyorsun ya tum konularda dikkatimi cekti
İyi kınayamamışsın demek kiCanım yaa
Bak duygulandırma konu sahibi yeterince üzdü beni zaten sdfgjk
Kınama konusuna gelince, zayıf kimi görsem ıyy zayıff diye kınıyorum henüz başıma gelmedi(bi 10 yıldır düzenli olarak kınıyorum)
Umarım sizde benim düştüğüm duruma düşmezsiniz .gizli kamera aramazsınız .
Beni deCanım yaa
Bak duygulandırma konu sahibi yeterince üzdü beni zaten sdfgjk
Kınama konusuna gelince, zayıf kimi görsem ıyy zayıff diye kınıyorum henüz başıma gelmedi(bi 10 yıldır düzenli olarak kınıyorum)
Benim çevremde senin gibi bi tanıdığım olsa kendime küfrederim iyi ki tanımıyorum seniBeni tanımadığınız için böyle konuşuyorsunuz yazdığım kadarıyla .öyle biri değilim .
Çok iştahlı kınadım oysa kiİyi kınayamamışsın demek ki
Enee sigara bıyık sarartıyorsa hemen başlıym bendeBu ara bana ne oldu bilmiyorum gızlı depresyon yasıyorum galiba, sigaramı sigaramla yakar oldum bıyıkları dumandan sararmıs amcalar gibiyim, insallah ölmem
Tutmamış arkdaşım daha da iştahla kınaÇok iştahlı kınadım oysa ki
Enee sigara bıyık sarartıyorsa hemen başlıym bende
Bıktım siyah siyah çıkıyorlar yoldukça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?