Arkadaşlar lütfen akıl verin😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hızlı veya çapkın değilim sadece bir kez yaptım bu hatayı aylardır bedel ödüyorum

Bu konunun fake olduguna eminim ama kanitlayamam

Buro ayrintisi vermissin hikaye gibi duzenlemissin yaziyi

Bu kadar hatali ve pisman olan bi kadinin bu sekilde yazmasi cok zor asvajak

Ama gercekse de zaten allah belani yakinda verecektir bekle ve gor

Kınadığını yaşamadan ölmez insan....ilgisiz miydi ki eşin .. ilgiyi görünce akıl kayması yaşadın galiba .. kinamiyorum.ama.sunu bil. Bu iş alttan alttan tehditle sneinle sürekli beraber olmak.isteyecek patronla çalışan sonuna doğru gidiyor yavaş yavaş olacak bu zamanla göreceksin sana kalmış ama başka bir iş bul bir an önce uzaklaş.. eşine söylemekle tehdit edip zorla bir şeyler de yapabilir

Gerceklerın er gec ortaya cıkmak gıbı kotu bir huyu var derler. Mahsere kalmaz.
Kı konu bana kalırsa feyk

Bu ihtimali düşünüp odasını aradım ama gizli kamera bulamadım

İşimi bırakırsam patronum tehdit eder diye korkuyorum.daha önce böyle bir tehdidi olmadı ama ya olursa diye çok korkuyorum,söyleyemiyorum ona.
Coronaym de ayrıl işten
Adam senden kurtulmak için elinden geleni yapar o zaman
İnş fakesindir
Şu aşkı da kirli donlarınıza alet etmeyin

Tabi, konu sahibinin ağladıği satırları okuyunca bir duraksadım bende, gözlerim doldu, büroda patronuyla sevişen evli kadının dramı, çok içli
Dişlerimi az önce fırcaladım ama bana sigara yaktıracaksın...
Adı ustunde gızlı.
Aranınca bulunacak bisey olsa adı sadece kamera olurdu, gızlı olmazdı konu sahıbı.

sakamisiniz yaaa yaptikdan sonra kamerayi orda tutcak hali yok siz yaparkende aklınıza geldide kalkip baktinizmi yoksa evet deseniz bunada sasirmam gerçi.
kamerayida gectim bi insanın kendisine saygısı sevgisi olması lazim malesef sizde oda tükenmiş geçmiş olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…