- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi sevilhanim89
-
Yoo, ödemiyosun.Hızlı veya çapkın değilim sadece bir kez yaptım bu hatayı aylardır bedel ödüyorum
Ağlıyormuş ya daha ne yapsınYoo, ödemiyosun.
Zor be, sımdı bende duygulandım....Ağlıyormuş ya daha ne yapsın
Kesinlikle boşanmalısınız ve eşinize gerçeği anlatmalısınız bu dünyada ondan saklayabilirsiniz ama öbür dünyada yüzleşince emin olun daha çok utanırsınız Allah doğru yolu göstersin size en kısa zamandaKocana aşık olsaysın şeytana uymazdın
Hızlı veya çapkın değilim sadece bir kez yaptım bu hatayı aylardır bedel ödüyorum
Kınadığını yaşamadan ölmez insan....ilgisiz miydi ki eşin .. ilgiyi görünce akıl kayması yaşadın galiba .. kinamiyorum.ama.sunu bil. Bu iş alttan alttan tehditle sneinle sürekli beraber olmak.isteyecek patronla çalışan sonuna doğru gidiyor yavaş yavaş olacak bu zamanla göreceksin sana kalmış ama başka bir iş bul bir an önce uzaklaş.. eşine söylemekle tehdit edip zorla bir şeyler de yapabilirSelamun aleyküm arkadaşlar.uzatmadan konuya giricem.yaşım 31.3 yıllık evliyim eşimi de çok seviyorum . özel bi büroda çalışıyorum büroda ortalama 4-5 kişi oluyoruz.3.5 ay önce patronumla eşimi aldattım.sadece ikimiz vardık ve bir an şeytana uydum.patronum bekar ve çok ilgili bir adamdı bana karşı hep.bunun hep farkındaydım.o gün kimsede olmadığı için nefsime yenik düştüm.ama aylardır çok pişmanım.ne yemek yiyorum doğru dürüst ne uyku uyuyabiliyorum.lütfen kınamayın zaten durumum kötü hayattan zevk bile alamıyorum artık.kimseyle de derdimi paylaşamıyorum.şu saat oldu gözüme uyku girmiyor.eşim içerde uyuyor.ben napıcam bu böyle devam etmiyor.eşimin yanında bile gözlerim doluyor aklıma geldikçe.zamanı geri alabilme şansım olsaydı diye hep kendi kendime düşünüyorum.
Boşan demeyin lütfen ben eşime aşığım onsuz yaşayamam.söylersem de o boşanır benden.bu olaydan sonra patronum iki kez daha ilişki teklif etti ama kabul etmedim .hata olduğunu pişman olduğumu söyledim.o işyerinden ayrılamıyorum.
ayrılma imkanım olsa bir dk bile düşünmem .patronumu görmek de acı veriyor,o iş yerinde bulunmak yaptığım şey aklıma geliyor sürekli kafayı yemek üzereyim nolur bir akıl verin
3 yıllık evliyim eşimi de çok seviyorum .
3.5 ay önce patronumla eşimi aldattım
Gerceklerın er gec ortaya cıkmak gıbı kotu bir huyu var derler. Mahsere kalmaz.Kesinlikle boşanmalısınız ve eşinize gerçeği anlatmalısınız bu dünyada ondan saklayabilirsiniz ama öbür dünyada yüzleşince emin olun daha çok utanırsınız Allah doğru yolu göstersin size en kısa zamanda
Bu ihtimali düşünüp odasını aradım ama gizli kamera bulamadımKınamıyorum ama kac yasina gelmissiniz iyiyi kötüyü düşünebilirsiniz.
esinise aşık olsaydınız gercekden bunu yapmazdınız.
ayrıca sizi gizliden cekmedigini ne malum
bu devirde kimseye güvenilmez. Devir kötü iciniz icinizi yesin mümkünse bunu esiniz size yapmış olsa enpati kurarak hareket edin bazen düşünün.
allah yardimcin olsun ne diyim
Coronaym de ayrıl iştenİşimi bırakırsam patronum tehdit eder diye korkuyorum.daha önce böyle bir tehdidi olmadı ama ya olursa diye çok korkuyorum,söyleyemiyorum ona.
Tabi, konu sahibinin ağladıği satırları okuyunca bir duraksadım bende, gözlerim doldu, büroda patronuyla sevişen evli kadının dramı, çok içliZor be, sımdı bende duygulandım....
Dişlerimi az önce fırcaladım ama bana sigara yaktıracaksın...Tabi, konu sahibinin ağladıği satırları okuyunca bir duraksadım bende, gözlerim doldu, büroda patronuyla sevişen evli kadının dramı, çok içli
Adı ustunde gızlı.Bu ihtimali düşünüp odasını aradım ama gizli kamera bulamadım
Kınadığı şey başına gelirmiş insanın. Daha önce tecrübe ettim o yüzden korkuyorumBu arada ortaya bisey sormak istiyorum, neden kinamayalım?
Ben bugüne kadar kimi neyi kınadıysam başıma geldi .gerçekten eşini aldatacak bi kadın değilim.ilişkide daha çok seven tarafım zatenBu arada ortaya bisey sormak istiyorum, neden kinamayalım?
sakamisiniz yaaa yaptikdan sonra kamerayi orda tutcak hali yok siz yaparkende aklınıza geldide kalkip baktinizmi yoksa evet deseniz bunada sasirmam gerçi.Bu ihtimali düşünüp odasını aradım ama gizli kamera bulamadım
Bışını gilirBu arada ortaya bisey sormak istiyorum, neden kinamayalım?
Kocam yok ben kınayabılırım oyleyseBen bugüne kadar kimi neyi kınadıysam başıma geldi .gerçekten eşini aldatacak bi kadın değilim.ilişkide daha çok seven tarafım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?