arkadaslar lutfen bakar misiniz

yobo

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
58
0
16
İstanbul
Arkadaslar ben 6+1 gunluk hamileyim Allahin izniyle. Yalniz benim goguslerim baya buyuyup aciyolardi damarlanmalar baslamisti bugun dokunuyorum oyle acimiyolar dokununca cok fazla sert degil gibi geldiler ya korktum bise mi oldu acaba diye kanaman kasik agrim allaha sukur olmadi, ben mi evham yapiyorum acaba sizce

Normaldir canim korkma hamilelik belirtileri nasil azaliyorsa buda oyle sakin ol rahat ol hamileliginin tadini cikar

Selamin aleykun bende yarin itibariyle 8+1olacagim ins
Ara ara gogus agrim cogaliypr bazen azaliyor kanama olmadigi surexe bisey olmaz bende cok telas yapiyordum :)
Zaten kalp atisi baslamis olmasi gerekiyo birkac gune dra gidwrsen icinde rahat eder

Aleykumselam arkadaslarim cok sagolun. 5+2 de kesemizi gorduk cok sukur doktor 2 hafta sonraya kalp atisi icin randevu verdi yani 12 agustosta rabbim nasip ederse kalp atislarini duycaz . Kalp atislari

Kalp atislarini duyamadigim icin henuz hep bi tediginlik var dua ediyorum surekli rabbime emanetiz hepimiz ben fazla tedirginim sanirim arkadaslar ya

aynı konuyu şimdi açacaktım bende 5+1 im keseyi gördük çok şükür.düne kadar göğsüm şiş damarlıydı ucu koyu renkliydi bugün kayboldu
ayrıca benim kasıklarımdaki ağrıda kayboldu

aynı konuyu şimdi açacaktım bende 5+1 im keseyi gördük çok şükür.düne kadar göğsüm şiş damarlıydı ucu koyu renkliydi bugün kayboldu
ayrıca benim kasıklarımdaki ağrıda kayboldu

Canim cok normal bunlar siz 9 ayi hamilelik belirtileriyle gecirmeyi planliyorsunuz galibarahat olun stres yapmayin hamilesiniz stres yok lutfentadini cikartin.Allahim kucaginiza almayida nasip etsin insallah

Canim cok normal bunlar siz 9 ayi hamilelik belirtileriyle gecirmeyi planliyorsunuz galibarahat olun stres yapmayin hamilesiniz stres yok lutfentadini cikartin.Allahim kucaginiza almayida nasip etsin insallah

canım sağol valla içimi rahatlattın.amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
bişey oldu diye düşünmeken hiç tadını çıkartamıyorum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…