Arkadaşlar lütfen bakar mısınız ¿

Bir adam yerden buldgu , icinde arapca yazi olan kagidi senelerce bir kitabin arasinda saklamis.orada yazilanlarin kuran ayeti oldugunu sanmis.seneler sonra onu birine okutmus.ve kagitta soyle yaziyormus......

Sigara sagliga zararlidir.

onlar oparatörlerin oyunuydu başta. herkes birbirinie msj atsın şeklindeydi. sonra olay sosyal paylaşım sitelerine yayıldı. banada geldi ben hiç birini başkalarına atmadım.hiçbir şeyde olmadı. ergen ergen hareketler bence başka bişey değil

Mesajın başını görür görmez siliyorum en mantıklısı bu sanırım

Ben lisedeyken e-mail ya da sms çok yaygın değildi. Bu duayı el yazısıyla çoğaltıp, sıralarımıza koyarlardı. Yazmaya üşendiğimden öğretmenimize sormuştum. Böyle şeylerin hurafe olduğunu inanmanın da zararlı olduğunu söyledi. Çünkü dilenecek ve istenecek olan bellidir.

Kesinlikle, ben de böyle düşünüyorum. Bu tür bir mesaj bana gelirse hemen cevap yazıyorum "Gelecekte ne olacağını Allah'tan başkası bilemez, bu zinciri burada kırıyorum" diyerekten.

çünkü insanlar cahil sorgulamıyor araştırmıyor öylece kabul ediyor. ben biliyorum o bal mumunu, insanları korkutuyorlar. şimdide face sayfalarında var bir resim kuranı kerime bastı şöyle oldu diye. aklı başında inanan insan bunu zaten yapmaz. Allah korusun böyle insanlardan

Yazmaya üşenmenize daha çok güldüm
Benim zamanımda duna benzer bir de öpücük postası diye bir şey vardı, ne kızlar telef oldu o duanın ardından, 13. günün sonunda hiçbiri de alamadı bekledikleri öpücükleri.

Bunu da ilk defa duyuyorum Allah'ım ne trajikomik durumlara maaruz kalıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…