Arkadaslar lütfen bi bakar mısınız

Mali durumunuz yeterli değilse devlet size yardımcı oluyor avukat edinebilirsiniz yine de.

Boşanma onur kırıcı davranış değil.

Ekonomik siddeti de ekleyin bosanma nedenlerinize.

Cumhurbaskani da olsa bosanabilir biri özel hayat.

Tedbir nafakasini avukatiniza danisirsiniz.

Hakkinizda hayırlısı olsun.

Tartışmaya, boşanmaya yer arıyorsunuz gibi geldi. Sonuçta adam tek bu olacak dememiş. 2 isim koymuşsunuz. Siz istediğiniz gibi hitap edin, başkaları da istediği gibi hitap etsin.

Çocuk olunca malesef boşanmak çok zor oluyor. geliriniz yoksa tek başına üstesinden gelemeyebilirsniz. Sanirim Eşiniz memur başka geliri yoksa bosansanizda devletin bağlayacağı nafaka yeterli gelmeyebilir

Öncelikle geçmiş olsun. Ailesinin yanında eşine rahatlıkla el kaldırabilecek bi adamdan ne köy olur ne kasaba insan hiç olmazsa çocuklarının hatırına böyle bişey yapmaz. Ben hukuk bürosunda çalışıyorum. pazartesi bizim avukata bi sorayım nafaka işini
Cok saol canım.cewabınızı beklşyorum

Tartışmaya, boşanmaya yer arıyorsunuz gibi geldi. Sonuçta adam tek bu olacak dememiş. 2 isim koymuşsunuz. Siz istediğiniz gibi hitap edin, başkaları da istediği gibi hitap etsin.
Yok canım,ben suanki tartışma sebebimizi yazdım sadece
Eşim ailesinin sözünden cıkmayan biri
Artık sabrımın son sınırına geldi

Yok canım,ben suanki tartışma sebebimizi yazdım sadece
Eşim ailesinin sözünden cıkmayan biri
Artık sabrımın son sınırına geldi
Ayrıca o baskaları dediginiz yani görümcelerim herkesin cocuguna iki ismi varsa kullanırlar ama söz konusu benim cocuklarımsa benim istedigim ismi degil digerini mutlaka kullanırlar

İsim konusu sanki bahane olmuş gibi.
Yani isimden tartışma çıkmış iş uzamış gibi yoksa boşanılcak bi mevzu değil .
İnşallah halledersiniz

İsim konusu sanki bahane olmuş gibi.
Yani isimden tartışma çıkmış iş uzamış gibi yoksa boşanılcak bi mevzu değil .
İnşallah halledersiniz
Ewet birikmişlikler var ama bu seferki konu sadece isim konusuydu.sorun şu;ilk cocugumdada kaynanaın adı verildi yanına da benim istedigim isim.ve ben asla kendi taktıgım ismi kaynanamların yanında söyleyemezdim ,hemen tartışma cıkardı
İkinci kızımda ohh ne güzel sadece benim taktıgım isim olacak ve ne güzel bana benzeyen ismi kaynanamlar kullanmak zorunda kalacak diye düşünürken sadece nur demeleri sinirimi zıplattı
Ayrıca bi isim yüzünden cocuklarının önünde bana bagırıp cagıran bi adamla artık işim olmaz diye düşünüyoruö
Umarım bu içimdeki öfke sonradan özleme dönüşmez
Şuan için tek korkum bu

Ewet birikmişlikler var ama bu seferki konu sadece isim konusuydu.sorun şu;ilk cocugumdada kaynanaın adı verildi yanına da benim istedigim isim.ve ben asla kendi taktıgım ismi kaynanamların yanında söyleyemezdim ,hemen tartışma cıkardı
İkinci kızımda ohh ne güzel sadece benim taktıgım isim olacak ve ne güzel bana benzeyen ismi kaynanamlar kullanmak zorunda kalacak diye düşünürken sadece nur demeleri sinirimi zıplattı
Ayrıca bi isim yüzünden cocuklarının önünde bana bagırıp cagıran bi adamla artık işim olmaz diye düşünüyoruö
Umarım bu içimdeki öfke sonradan özleme dönüşmez
Şuan için tek korkum bu
Tek isim olsaymış keşke ikincisi nasıl olsa siz koymuşsunuz.
Sizin için hayırlısı neyse o olsun.

Isim konusundan bosanilmaz arkadasim
Ama bize anlatmadigin baska seyler varsa, isim konusu bardagi tasiran son damla diyorsan bilemicem

Ama kendini ezdirme derim

Evet haklısınız ama o zaman sezin desinler.benimde iki ismim var ama ilkini kimse bilmez bile ,okuldada ögretmenlerimi uyarırdım ilkini söylemeyin diye
Sizinde dediginiz asıl olay ben uyardıgım halde kullAnmaları+eşimin bu yuzden yani uyarmam yüzünden benimle tartışması.
Tartısma dediysem lütfen küçük bişey olarak algılanmasın,kapılara duvarlara yumruklar ata ata bagırdı cagırdı
Kapılara duvarlara yumruk attığında eşinizle yanlız mıydınız evde, yoksa görümceler de yanınızda iken mi oldu bu tartışma...

G
Kapılara duvarlara yumruk attığında eşinizle yanlız mıydınız evde, yoksa görümceler de yanınızda iken mi oldu bu tartışma...
görümcelerden iki tanesi vardı.onlar baska odadaydı.sesimize geldiler sonra

Back
X