Aşılama Arkadaslar lutfen cevaplarınızı esırgemeyın

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

esinin degerleri kotu olan ve asilama yaptiranlar kacinci denemede basariya ulastiniz

• 1

OY: 0 0,0%
  • 2

• 3

• 4

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .

delyam

ALLAHIM SEN KORU, AMIN...
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2011
2.014
2
158
38
Azerbaycan
Kızlar benım esımde sayı ve hız problemı var varıkoselden amelıyat oldu 1 sene once ama degerler yukselmedı , son verdıyımız testte sayı 18 mılyondu hız ıse %3 . Ben asılama yaptırmak ıstıyorum bızım durumumuzda olup da pozıtıf sonuc alan varmı? Lutfen yardım edın

Son düzenleme:
Dr eşime de aynı şeyi söylemişti yapılan test sonucunda hatta ameliyat yapayım 3ay sonra normale döner dedi,bende araştırdım hiç öyle olmadığını ancak 1 senede toparlanabildiğini öğrendim.Peki ne mi yaptım?Drun tavsiye ettiği ilacın içeriğine baktım inceledim,genelde vitamin ağırlıklı olduğunu gördüm. Havuç kürü+keçiboynuzu kürü+fındık,ceviz,badem,karaüzüm+e vitamini+domates+muz+bal.Bunları düzenli olarak yedirdim içirdim.Bu arada meryem suresini 41 gün okudum(Okuyamadığım dönemlerde eşim okudu).Şu anda beklemedeyiz,hayırlısı inşlh. Denemeni tavsiye ederim.Biz elimizden geleni yapalım da sonrası Rabbimin takdiridir.

canım, benim esim de 1 sene önce varikosel ameliyatı oldu. Bizim hızlı sayımız düşüktü ve morfoloji bozuktu. Hızlı sayımız biraz arttı ama morfoloji değişmedi. 3 ay proxeed kullandı ama yine de değişim olmadı. Ben de keçiboynuzu kürü yaptım. Bir de mercimek corbası yaparken icine brokoli ve kereviz koyuyordum. Faydasını gördük çok şükür. Hızlı sayımız biraz olsun arttı. Sen eşine olabildiğince vitaminli şeyler yedir. Keçiboynuzu kürünü yap. 3 aydan önce değerler yenilenmiyor.

Her şey Allahtan. O ol deyince oluyor. Sonuçta gerekli olan 1 yumurta ve 1 sperm.

Ben bu ay aşılama oldum ama tutmadı. Rabbim olmasını istemedi diye düşünüyorum. Sayısı düşük olup kendiliğinden hemile kalan da var. İnşallah Rabbim sizi de bizleri de bu yolda çok oyalandırmaz.

canim bende keciboynuzu kuru yaptim ama faydasini gormedim simdi havuc suyuna basladik INSALLAH bunun hayrini goruruz bide dr-un verdiyi ilaci iciyor. canim sonucunu yazmayi unutma INSALLAH hayirli haberlerini yazarsin.

evet canim RABBIM ol demeden olmuyor tatlim keciboynuzu denedim ama degisen bisey olmadi , canim simdi bende asilama yaptirmayi dusunuyorum da simdi biraz kararsiz kaldim acaba degerler dusuk diye tutmazsa diye:26::26::26: sanirim 1-2 ay daha sabr etmem gerekecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…