Arkadaslar lütfen okuyup yorumunuzu esirgemeyin, icinden tek basima cikamiyorum:(

Dua edelim ki pişman olduk...ama kuzucm unutma eski sevglinden ailenden herkesten önemli olan ALLAH!! önce pişmanlığın ona karşı olsun ki o da tövbeni kabul edip kalbine o ferahlığı versin.ben buna inandım ve böyle de oldu gerçekten ...özleme duygusu diyorsun, ne özlemesi! öyle bir insanı özleme, seni cinsel bi obje gibi gören insanı özleme bırak ne hali varsa görsün sen kendi kıymetini bil önce..etrafına bi bak seni seven insanları düşün ....hangi gece gündüze kavuşmuyor şu hayatta??? sonbaharda sararıp solan hangi ağaç bahar geldiğinde tomurcuk açmıyor?? hayatın güzel yanlarını görmeye çalış ve kendine zaman ver ...

hata üstüne hata..yazık ya siz gençler neden böylesiniz.hadi yaptın ettin e bi daha daha olan bu işte...

Benim sana tavsiyem bu yaşadıklarını kimseye ama kimseye anlatmaman. Hiç bir sır gizli kalmıyor. Zaten sen bunu yaşayarak öğrenmişsin. Dinimizde de gizli işlenen bir günahı başkalarına anlatmak iyi karşılanmaz, ayrıca günah kabul edilir. Sen gerçekten pişmansan, samimi bir tövbe edip bir daha yapma. Allh'ım günahlarımı ört diye dua et, örterse de sen bu örtüyü kendi elinle açma. Arkadaşlarının böyle bir şeyi bilmeye ne hakkı var? İleride evleneceksin, çocukların olacak, gidip onlara anlatsalar ne kadar kötü olur. Senin arkadaşların iyi insanlardır, asla böyle bir şey yapmazlar belki ama 30 senelik hayatımda gördüm ki her şey bir parmak şıklatma hızında değişiyor. Sana bir sebeple kızar ve bunu koz olarak kullanır. Sen unutursun, sürekli karşına çıkar. Sen piskolojini düzeltirsin, sürekli hatırlatır, kötü anılarını tazeler ve sinirlerini bozarlar.

Bu arada her iki erkek arkadaşın da karaktersizmiş. Hayatından çıkmış olmalarına mutlu olmalısın bence. Senin hakkında ne düşündüğü artık seni hiç ilgilendirmez. İsterse aşkından ölsün isterse nefretinden. Onun beyninin içerisinde yaşamayı bırakıp kendi içine dön ve kendini iyileştir. Bir süre sonra umrunda bile olmayacak bir insanın düşüncelerini değiştirmeye harcayacağın emek ve zamanı kendine harca. Kendini seni seven, sana saygı duyan, her bakımdan dört dörlük bir erkekle evli ve mutlu hayal et. O zamanda bu insanın ne düşündüğünü önemseyecek misin? Bu hayalin gerçek olabilir. Eğer bu insanla çamurda debelenmeye devam edersen gerçek olmayacak ama. Diğer fırsatları kaçıracaksın. "Ne düşündüğü umrumda değil" bunu kendi kendine sürekli tekrarla. Artık bu sayfayı kapatman lazım. Geçsin istiyorum bu günler diyorsun ama sen geçmesine izin vermiyorsun ki. Geçmesini istiyorsan bunları geçmişte bırakacasın. Seni git gide güçsüzleştiriyor bunlar. O 7 yıllık erkek arkadaşına hayır diyebilecek güçlü kız nerede bu satırları yazan kız nerede? Kendini bir an evvel toparla canım. Bunun yolu da öncelikle bu kişileri tamamen hayatından ve aklından çıkarmandan geçiyor. İşin mi var, okuyor musun, kilo mu vermek istiyorsun, dil mi öğreneceksin, alış verişe mi ihtiyacın var, saçını mı boyatacaksın, namaza mı başlayacaksın her ne ise onu yap. Hayatına geri dön. Bir daha bu hataları yapmamak için gücünü topla.

Bir de ayrıldığın bir kişi ne kadar özlediğin onu ne kadar sevdiğinle ortantılı bir şey değildir. Özlüyorum demek ki seviyorum diye düşünme. Sonuçta onunla beraber mutlu olma umudunu, kurduğun hayalleri de kaybettin. İnsan beyni kabedileni yerine koymaya çalışır. Özlem duygusu buradan geliyor.

Ne kadar saçma yaşadıklarınız
siz hep başkaları için mi yaşarsınız?
sizin kendi fikirleriniz kararlarınız yok mu?
nişanlın tecavüz mü etti ailenle paylaşacaktın,hem böyle bir travmadan sonra nasıl oluyorda hemen sevgili edinebiliyorsun aklına şaştım valla..
bide hiç bişeyden emin olmadan,doktora bile gitmeden sevgiline bakire olmadığını söylüyorsun sonra ona bişeyleri ispatlamaya çalışıyorsun falan filan baştan sona SAÇMALIK !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…