Arkadasları beklenen adet gunumdeyım sabah bır peceteye bellı belırsız acık pembemsı bır ız vardı ama devamı gelmedı.Evde olan testlerden yaptım cunku gogus hassasıyetım ve uyku halım mevcuttu .elımdekı teste bakarmısınız ben mı yanlıs goruyorum sılık bır cızgı daha var gıbı ne olur deneyımlemıs arkadaslarım bır cevap yazsınlarEki Görüntüle 1188676
Arkadasları beklenen adet gunumdeyım sabah bır peceteye bellı belırsız acık pembemsı bır ız vardı ama devamı gelmedı.Evde olan testlerden yaptım cunku gogus hassasıyetım ve uyku halım mevcuttu .elımdekı teste bakarmısınız ben mı yanlıs goruyorum sılık bır cızgı daha var gıbı ne olur deneyımlemıs arkadaslarım bır cevap yazsınlarEki Görüntüle 1188676
ellerım ayaklarım tıtremese bır yere bassam gdıcem ama kendımı durduramıyorum oldugum yerde kaldım ınsallah vardır
vardır canım inşallah. saat 3 oldu yarına kalırsa daha cok stres olursun yetısebılırsen gıt kan ver.
ayy ne güzel bende incede olsa bir çizgi gördüm hemen kan testi yaptırın lütfen en fazla 2 saate sonuç veren yerler var 20 tl gibi bir rakam hemen yaptırın çok heycanladımmmsonucuda bildirin bizeee
eşim 15 gundur sen hamılesın deyıp duruyordu bana cok surprız olmayacktır ona ama benım bebegım 12 haftada bır seneden fazla sure once kalbı atmadı dıye aldılar o zamandan bu zamana her seye kustum ıcten ıce kımseye bell ı etmedım de..bu haber umarım dogru cıkar benım suan bulundugum yerde doktor hastane yok.koy gıbı bır yerdeyım.yarı nsehre ınecegım. umuyorum kı bu sefer aynı seler yasanmaz
eşim 15 gundur sen hamılesın deyıp duruyordu bana cok surprız olmayacktır ona ama benım bebegım 12 haftada bır seneden fazla sure once kalbı atmadı dıye aldılar o zamandan bu zamana her seye kustum ıcten ıce kımseye bell ı etmedım de..bu haber umarım dogru cıkar benım suan bulundugum yerde doktor hastane yok.koy gıbı bır yerdeyım.yarı nsehre ınecegım. umuyorum kı bu sefer aynı seler yasanmaz
inşallah hamılesındır ve diyelimki hamile oldugunu ogrendın eve geldın için içini yicek acaba gene aynı sey olurmu dıye. yemesın guzelım tadını cıkar.bu korku hıc bıtmıcek kalp sesını duysansanda bitmicek dogsada bıtmıcek.okula gıtsede bıtmıcek. ona herzaman birşey olabılır oyuzden Allaha emanet de ve tadını cıkarrr.Hayırlısı canım
benım esımde telefonla arıyo bebegımız napıo dıyo. daha gecıkmedı bıle adetım. kiii okadar isteyen bırı degıldı bu ay boyle oldu tutmazsa uzulecek
Allah hayırlısını versın sıze de ..Iclerıne doguyor olabılır onlarında.ben benım esımın hıc sasırmayacagına emınım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?