Arkadaşlar lütfen yardım eder misiniz çok kötü endişeliyim!!🥺

Canım bugün gittim muayane oldum ve tahlilerime de baktı iyi dedi kesenin içinde bebeği de gördük içim ferahladi biraz söylemek istedim sana da sence bir dahaki kontrol için biraz geç mı gitsem ?
Merhaba bende az önce kontrole geldim fakat yine bebek görülmedi yeni oluşuyor dedi. Geç döllenmeden kaynaklı olabilirmiş. 2 hafta daha bekliyecem stresli geçecek 😕

Merhaba bende az önce kontrole geldim fakat yine bebek görülmedi yeni oluşuyor dedi. Geç döllenmeden kaynaklı olabilirmiş. 2 hafta daha bekliyecem stresli geçecek 😕
Benim de 6 gün kaldi. Gercekten stresli günler. Allah yardımcımız olsun. Sonrasında gülümseyerek hatırlayalım insallah bu telaşlarımızı💙 Keseniz kac mm ölçüldü bugun? Vajinal mi baktı doktor

Benim de 6 gün kaldi. Gercekten stresli günler. Allah yardımcımız olsun. Sonrasında gülümseyerek hatırlayalım insallah bu telaşlarımızı💙 Keseniz kac mm ölçüldü bugun? Vajinal mi baktı doktor
Ultrasonla karından bakıldı. Kaç mm olduğunu söylemedi. Doktorum yoktu asistanı baktı. İnsallah beklentimizin sonu mutluluğa dönüşür.

Back
X