Arkadaşlar lütfen yardım eder misiniz çok kötü endişeliyim!!🥺

Canım bugün gittim muayane oldum ve tahlilerime de baktı iyi dedi kesenin içinde bebeği de gördük içim ferahladi biraz söylemek istedim sana da sence bir dahaki kontrol için biraz geç mı gitsem ?
Merhaba bende az önce kontrole geldim fakat yine bebek görülmedi yeni oluşuyor dedi. Geç döllenmeden kaynaklı olabilirmiş. 2 hafta daha bekliyecem stresli geçecek 😕

Merhaba bende az önce kontrole geldim fakat yine bebek görülmedi yeni oluşuyor dedi. Geç döllenmeden kaynaklı olabilirmiş. 2 hafta daha bekliyecem stresli geçecek 😕
Benim de 6 gün kaldi. Gercekten stresli günler. Allah yardımcımız olsun. Sonrasında gülümseyerek hatırlayalım insallah bu telaşlarımızı💙 Keseniz kac mm ölçüldü bugun? Vajinal mi baktı doktor

Benim de 6 gün kaldi. Gercekten stresli günler. Allah yardımcımız olsun. Sonrasında gülümseyerek hatırlayalım insallah bu telaşlarımızı💙 Keseniz kac mm ölçüldü bugun? Vajinal mi baktı doktor
Ultrasonla karından bakıldı. Kaç mm olduğunu söylemedi. Doktorum yoktu asistanı baktı. İnsallah beklentimizin sonu mutluluğa dönüşür.

Canım benimde öyleydi yazmıştım zaten buraya hiç endişelenmeyin 2 hafta sonra mutlaka görürsünüz içiniz rahat olsun 🌸

Hiç stres yapmayın 7. Haftaya kadar yolk sac bile yoktu 7. Haftada gittim geç olmuş ama yetişmiş bile dedi doktor maşallah. Vajinal falan da baktırmayın azcık sabredin rabbim güzel haberleri nasib edecektir 🩷🩷

Hiç stres yapmayın 7. Haftaya kadar yolk sac bile yoktu 7. Haftada gittim geç olmuş ama yetişmiş bile dedi doktor maşallah. Vajinal falan da baktırmayın azcık sabredin rabbim güzel haberleri nasib edecektir 🩷🩷
Yaa cok teşekkür ederim. Su an tam yine aklima geldi bir delirmelere girmistim😅 insallah sağlıkla ilerlesin herkesin süreci💙

• Beğen
Reactions: hku
boşuna endişe ediyor olabilirsiniz. tabii net bir şey diyemem aksi de olabilir Allah korusun diliyorum öyle değildir ama kendimden örnek vereyim 7+4te kalp atışını duymasak benim de kesem hep boş gibiydi. aynı sizin gibi o güne kadar bebeği göremeyince her seferinde yüreğim ağzımda gittim. en son gittiğimde bile embriyoyu zor gördük kalp atışını duymasak hala içim rahat değildi. sizin de muhtemel öyledir erken henüz. görümcem 8. haftaya kadar bebeği görmemiş kalp atışını da duymamış boş gebelik demişler bekledi de bebek sonradan kendini gösterdi. yani henüz erken bir şey demek için de , korkmak için de .
Keseniz veya yengenizin kesesi küçülmüş müydü acaba o süreçte

Back
X