arkadaslar lutfen yardim edin ben mi cok büyütüyorum sorunlari :((

nisan87

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2013
4
0
6
35
İstanbul
Canim cok sikkin birinci evlilik yildonumumuze az bir zmn kaldi ama biz herzmn ki gibi yine kavga ettik aslinda en basindan anlatiyim. Biz evlendigimiz o gunden beri hep kavgalarimiz oldu baristik düzeltmeye çalıştık. Esim aslında iyi ve hassas biridir fakat kavga ettiğimizde tamamen değişiyor. Kavgalarimizdan ikisinde dolayli olarak ayrilmaya getirdi konuyu onun söylediği ben böyle ağlıyor ve mutlu olamiyorsam benim ve onun icin baskalari daha hayırlı olabilirmis. Benim ağlamam onu uzuyormus vs vs neyse tatlıya bağladık sonra ben hamile olduğumu öğrendim mutluluk tavanda ama sonra dusuk yaptim kürtaj oldum bu sirada hakkini yiyemem hep Yanımdaydi destek oldu uzulmiyim diye elinden gekeni yaptı moral verdi hep üzüntüsünü belli etmedi hic daha kotu olmiyim diye. Seni birakmam bu can bu bedende oldukca hep yaninda olucam dedi neyse asil konuya geliyim Aksamki olayda şöyle bizim yıldönümünden birgun once gitmemiz gereken bir dugun var ve dugun sebebi ile kaynanam ista gelecek bizde kalacak. bunu sorun etmedim yildonumu pazara geldiğinden dugunun ertesi giderler gun bize kalir diye düşündüm. Meğer esim gelmişken kalin diye bir teklif sunmuş ben bunu telde konuşurken duydum buna cok moralim bozuldu iceri gectim ağladım birax toparlayip soracaktim program ne diye ama ağladığımi duymuş geldi niye ağlıyorsun dedi bende yildonumu icin yaptigin başbaşa kalma programi beni cok mutlu etti dedim. Nerden biliyorsun basbasa kalmicamizi dedi öyle anladım dedim yanlis anlamissin bile demedi öyle durdu durdu gitti. Sonrasi malum ne o benle ne ben onla konuşmadık. Dun akşam ise yine bir durgunluk derken baska bi konu daha ben yine iki goz iki cesme salonda ağlıyorum üstünü giymis tuttu kolumdan kalk goturucem seni diyo sürükledi bile sonu nereye varacaksa varsin diyor. deli olucam bu adam benim evlendigim adammii hayret ediyorum ağlamam suc muu yaaa oyle kötüyüm ki gece boyu ağladım kalkipta aglama demedi simdi o mu benim ağlamamami isteyen hepsi laf hani hep yanimda olacaktı koti gunler geride kalacaktı birz rahati kacinca boşanmayi düşünüyor ne yapmaliyim bilmiyorum lutfen yardim edin cok uzun yazdım kusura bakmayin lütfen

Son düzenleme:
Kendini ağlamadan ve net ifade etmeyi öğrensen ilişkiniz için daha iyi olur bence
Duygularını ve hayalkırıklıklarını konuşarak anlatmalısın
Ağlayarak sadece eşini bınaltıyorsun demek.

sen, karşında senle konuşmaktansa devamlı bi köşeye çekilip hüngür hüngür ağlayan birini görmek ister miydin devamlı?
ben şahsen istemezdim, gerçekten yorucu ve yıpratıcı bişey.
ne istiyorsanız ve istemiyorsanız ağlamadan güzelce ifade etmeyi deneyin.
küçük çocuklar gibi istediğiniz olmadığında küstüm oynamıyorum şeklinde biyere geçip ağlamayın
bu yaptığınız gerçekten sinir bozucu bişey
bence eşinizi de bıktırmışsınız bu huyunuzla.
ayrıca nedir yani evlilik yıldönümü sanki dünyanın en önemli şeyi
ailesi gelse de belki alır sizi bi yemeğe götürürdü.
aşırı büyütmüşsünüz bence.

her şeye ağlıyor olmandan bıkmış..ağlamadan sakince konuşarak anlaşmayı deneyin.

Çocuk gibi kenara çekilip ağlamaktansa, yıl dönümümüzü ailenle hoş bir akşamla kutlarız ama onlar gittikten sonra başbaşa bir plan yapma sözü istiyorum.. gibi yaklaşabilirsin.. :ssz:

Canim cok sikkin birinci evlilik yildonumumuze az bir zmn kaldi ama biz herzmn ki gibi yine kavga ettik aslinda en basindan anlatiyim. Biz evlendigimiz o gunden beri hep kavgalarimiz oldu baristik düzeltmeye çalıştık. Esim aslında iyi ve hassas biridir fakat kavga ettiğimizde tamamen değişiyor. Kavgalarimizdan ikisinde dolayli olarak ayrilmaya getirdi konuyu onun söylediği ben böyle ağlıyor ve mutlu olamiyorsam benim ve onun icin baskalari daha hayırlı olabilirmis. Benim ağlamam onu uzuyormus vs vs neyse tatlıya bağladık sonra ben hamile olduğumu öğrendim mutluluk tavanda ama sonra dusuk yaptim kürtaj oldum bu sirada hakkini yiyemem hep Yanımdaydi destek oldu uzulmiyim diye elinden gekeni yaptı moral verdi hep üzüntüsünü belli etmedi hic daha kotu olmiyim diye. Seni birakmam bu can bu bedende oldukca hep yaninda olucam dedi neyse asil konuya geliyim Aksamki olayda şöyle bizim yıldönümünden birgun once gitmemiz gereken bir dugun var ve dugun sebebi ile kaynanam ista gelecek bizde kalacak. bunu sorun etmedim yildonumu pazara geldiğinden dugunun ertesi giderler gun bize kalir diye düşündüm. Meğer esim gelmişken kalin diye bir teklif sunmuş ben bunu telde konuşurken duydum buna cok moralim bozuldu iceri gectim ağladım birax toparlayip soracaktim program ne diye ama ağladığımi duymuş geldi niye ağlıyorsun dedi bende yildonumu icin yaptigin başbaşa kalma programi beni cok mutlu etti dedim. Nerden biliyorsun basbasa kalmicamizi dedi öyle anladım dedim yanlis anlamissin bile demedi öyle durdu durdu gitti. Sonrasi malum ne o benle ne ben onla konuşmadık. Dun akşam ise yine bir durgunluk derken baska ufak bi konu daha ben yine iki goz iki cesme salonda ağlıyorum üstünü giymis tuttu kolumdan kalk goturucem seni diyo sürükledi bile sonu nereye varacaksa varsin diyor. deli olucam bu adam benim evlendigim adammii hayret ediyorum ağlamam suc muu yaaa oyle kötüyüm ki gece boyu ağladım kalkipta aglama demedi simdi o mu benim ağlamamami isteyen hepsi laf hani hep yanimda olacaktı koti gunler geride kalacaktı birz rahati kacinca boşanmayi düşünüyor ne yapmaliyim bilmiyorum lutfen yardim edin cok uzun yazdım kusura bakmayin lütfen

Cevap veren diğer iki arkadaşıma da katılıyorum.Kaynananın kalması sizin programınızı etkilemeyecegini söylemiş eşin.Belki bir süprizi vardır bi de böyle düşün.Ağlamadan konuş,erkekler buna deli oluyor.Otur konuş böyle böyle de şundan rahatsız oldum de.Biz duygusal oldugumuz için hemen aglamaya baslıyoruz,ne kendimizi ifade edebiliyoruz o an ne de karşıdaki bizi anlıyor.

Bende yukardaki arkadasla ayni fikirdeyim!surekli herseye logusa gibi aglayan birinden bende bunalirim..bekki esin ailesi evdeyken seni cikarucakti disari..bende ilk evlilik yildonumumuzde esimle kavga etmistim:))neymis bana ozel bir suoriz hazirlamayi dusunmek yerine vana napalim diye sormusta :))bilmem de oyke srykeri..bi abkaya sordum dedi ki:ikinizin evkilik yildonumu tabi sorucak:))hatami anladim;) sonra bir aylik bebisim vardi makum logusalik yemege gittik gene javga ettik!!!col hassastim i dinemde!!sende hatani gor!!cok duygusal bakma olaylara bence esin seni seviyor..ama sen boguyosun onu..evde herseye aglama..biraz sert ol hayata karsi..

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.maalesef cok ağliyorum evet. Bu konudaki hatamin farkindayim Ama yinede beni kolumdan tutup götürmek istemesini anlayamıyorum

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.maalesef cok ağliyorum evet. Bu konudaki hatamin farkindayim Ama yinede beni kolumdan tutup götürmek istemesini anlayamıyorum

Okuduklarımdan anladığım kadarıyla sana bu sekilde davranmasının nedeni senin kendini cok güçsüz göstermen.
Niye bunu yapıyorsun ki kendine. Ağlamak herkes özgü birsey sorun o da değil sorun su aradaki tavırların.
Kendini nedense ona muhtaç gibi gostermissin.
Misal evlilik yıldönümü. O plan yapmis ya da yapmamış bilmiyoruz. Ama kalın demiş birilerine. Sen de rest cek. Evlilik yıl dönümüm bu ve boyle planladım ben de.
Neden histerik kadın modellerinde kendini gösteriyorsun ki ?
O sana sen ağladıkca daha da merhamet etmeyecek. Erkekler merhamet edecekleri insanlarla evlenmez. Sen esisin. Seni sevmiş birşeyler bulmuş sende.
Sen kedini hatırla. Seni neden sevdigini hatırla. Erkeklerin cogu kendine güveni olan kendine saygı duyan kadınlara kul köle oluyor. Sessiz ağlayan ve tek tepkisi üzülmek olan kadınlara karsi kul köle degl de tam tersine "o hep boyle herseye ağlıyor boşver " tavrında yaklaşıyor

Bence büyütüyorsunuz..

Varsayalım evlilik yıldönümünde başbaşa kalamadınız,1 hafta sonra kutlasanız ne olur?

Bunun için ağlamanız çok enteresan geldi bana,benmi çok ruhsuzum acaba:26:

Bence esinin degistiginden yakinirken, belki birazcik da kendini gözlemlemelisin. Sen ne kadar degistin, ya da senin davranislarin esini ne derece bunalima sürükledi? Evet bence de cok fazla agliyorsun. Yani duygusal bir insan olabilirsin bu cok normal ama aglama olayini kendi kendine olmuyorsa bir psikolog yardimi ile yenmeye calismalisin.

Adam telefonda konusuyor, tamam ailesini cagirip bizde kalin demesi, evlilik yildönümünüzü düsünmedigi kapisina cikiyor ama gidip odaya aglamak yerine, konusmasini bitirdiginde esin, karsisina gecip, kirginligini belirtsen? Konussan yani, aglamadan darildigini söylesen? Benim Pazar günü icin planim vardi yildönümümüzdü desen?

Biraz daha mantiginla davranmali ve güclü olmalisin. Cocuklar cok aglayinca anne baba da kolundan tutup odaya götürür ya hani cekistire cekistire, evet esin cok yanlis davranmis kesinlikle ama sen sürekli agladigin sürece o yanlisinin bile farkina varmayacaktir.

benim esim surekli mutsuz asik suratli davrandiginda ben de ona bosanalim diyorum. bu dunyaya ne birini mutsuz etmeye ne de mutsuz olmaya gelmedik. surekli seni aglattigini ve mutsuz ettigini dusunup caresiz hissetmis olabilir. bir an once kucuk bir kiz cocugu gibi gozyaslarini kullanmak yerine gercek bir kadin gibi aklini kullanmayi ogrenmelisin.

Nasıl bu kadar kolay ağlıyabiliyorsunuz anlamıyorum gerçekten

Ha birde şu erkeklerde biz kadınlara koz vermesinler sonuna kadar kullanıyoruz
adam ağlamana dayanamıyorum demiş konu sahibide zırıl zırıl ağlıyor valla erkek olsam sizi çekmem cocuk olsanızda cekmem inan yani koskoca kadın oturup oturup ağlamak gururnuza dokunmuyormu

Siz böyle herseye aglarsaniz kim olsa bunalir sizden, esiniz napsin? Herseye aglayan bi kadinla nasil yasasin?
Erkekler genelde aglayan kadina dayanamazlar ama siz bunu yanlis anlamisiniz, gercek aglamadan bahsediyorlar ufacik seylere aglayana degil!! Eminim esinizde bu kadin evlenince degisti diyordur... Biraz güclü olun, dik durun, hosunuza gitmeyen bi durum varsa oturup konusun, nelerden haz etmediginizi dile getirin... Aglamakla bisey cözemezsiniz, aksine bi zaman sonra inandiriciligini kaybeder...

Son düzenleme:
derdini ağlayarak anlatmaya çalışan insandan yeğlerim küfrederek bile olsa anlatmaya çalışan insanı.
gerçekten çok can sıkıcı oluyor gözünde yaş hazır insanlar.
eşiniz bu durumdan bıkmış olabilir. koskoca kadınsınız çocuk gibi ağlayarak değil
yetişkin gibi konuşarak halledin derdinizi
sonra o göz yaşlarınız inandırıcılığını kaybediyor bir zaman sonra oto çöpe ağlayan insan olarak göründüğünüz için.

Valla canım karşımda her sorunda konuşmak yerine ağlamayı seçen birine tahammül edemezdim.
Adam yine sabırlıymış.

Neden düşüncelerinizi güzellikle söylemek yerine odanıza gidip ağlıyorsunuz ve eşinize ön yargılı davranıyorsunuz tabii ki eşinize hiçbirşey demeden gidip ağlarsınız her tartışmada oturup konuşmak çözmek yerine ağlarsanız o da ne yapacağın bilemez yani ama hayatım evlilik yıldönümümüz var ben başbaşa kalırız diye düşünmüştüm deseydin o da biliyorum canım bende ona göre plan yaptım derdi ya da işte uzak yoldan geliyorlar gelmişken kalmamaları ayıp olur yine kutlarız ama birkaç gün sonra başbaşa kutlarız derdi vs bir şekilde çözüm bulunurdu ama adam sizinle ne konuşsun o durumda her türlü desteği vermiş size hep yanında olucam demiş siz çok duygusalsınız.

Ne yapsaydı eşiniz annesi istanbuldan kalkıp düğüne gelecek. Oğluda bir buyur etmesinmi..
Başkasının yanındamı kalsın kadın, doğur büyüt besle..
Evlendiği kadın o gün evlilik yıldönümü diye adama yapmadığı kalmasın.
Hoşgörüden bi habersiniz bence. ilk evlilik yıldönümüz olabilir
Yetinmeyi bilmek lazım, sevince insan kıyamaz, 2 metre kare odada bile kutlar
Gelse annesi kalsa nolur. siz kendi odanızda bunu kutlayabilirsiniz. bu az şeymi
Önemli olan huzurdur. Huzurunuzu kaçırmışsınız böyle dahamı iyi, ağlamanız çok anlamsız.
Eşiniz sizi bu şekilde anlayamaz, çok itici bence
bu konuda anlayışlı olup. adamın annesini çağırmasına, olur hayatım böyle söylemen icap ederdi zaten deseydiniz.
Kalpler kırılmazdı.
Ben hatalı olarak sizi görüyorum.
Eşinizinde kolunuzdan tutup götüreyim ne olacaksa olsun demesi hatadır.

sadece düğün günü için değil.
bence gelmişken kalın demeside icap eder. Bunu teklif etmesi gerekir, evlat ayol bu.. :55:

Back
X