arkadaslar lutfen yardim edin cildirmak uzereyim!!

Hamile hamile hiç ugrasma bence
Annenler yakinsa evde yalniz kalamiyorum annemlerde kalicam de
Git annenler biraz evde yalniz kalinca dusunur belki ya da anlar yalnizligi
Sen onun pesine dusme yani o dussun senin pesine
Bu halinle bide çocuksu davranislariyla mi ugrasacaksin

yok canim annemler burada degil.bende arkadasa gidiyorum der cikarim

yok canim annemler burada degil.bende arkadasa gidiyorum der cikarim

akli once nerdeydi acaba dans kursu için evlenip hamile kalmani mi bekledi
verecegin tepkiden de hiç çekinmiyor baksana
ben senin yerinde olsam çekerim restimi, oyle yapinca degerin anlasiliyor
nasil olsa artik evlendik demesin seni kaybetme korkusu hep olsun ki degerini bilsin ona gore davransin

kocanızın yaptığı hiç hoş değil. siz karnında onun çocuğunu taşırken o salsa peşinde. ben olsam çekerim restimi varmı böyle bişey yaa ben bile sinir oldum burda. :47:

merhabalar iyi aksamlar herkese
esimle bugun konusutum. bende dans kursuna gelecegimi soyledim. ve kendisi hayir hamilesin bisey olur senin dikkat etmen lazim dedi ben de senin eglenmeye hakkin varken ben evde butun gun oturuyorum dedim.bi sekilde uste cikmaya calistim normalde hep kendisi susturur beni hakli cikar ama artik sinirimden iyice kizdim sustu ve gitmeyecegini soyledi.simdi aklima takilan tek sey bana yalan soyleyebilir mi? isten cikip gidebilir mi? simdi aklima bu takilicak...

Sende bir kursa yazıl dans da olabilir hamilelerde dans edebilir bende dans kursuna gitmiştim bir sakıncası olacağını sanmıyorum. Misilleme olarak algılarsa da algılasın geri adım atma o senin iznin olmadan gidiyorsa sen de onun izni olmadan gidersin evliliğinin tehlikeye gireceğini düşünmüyorum kocan hamileyken seni bırakmaz yalnızca erkekler eşleri hamileyken onlara kutsal kadın içgüdüsüyle baktıkları için dışarı yönelebiliyorlar. Bir an önce bişeyler yap bu işten kötü kokular geliyor.

Benim öküz de ben hamileyken sanal ortamda sevgili yapmisti kendine. Bebegim 3 aylikti dogmustu ögrendigimde herseyi. Ne hissettigini cok iyi anliyorum. O zamanlar en iyi distum bol sekerli nane cayi ve Özcan Deniz'den 'Dokunms' adli parca idi. Sana yasamis biri olarak (aradan 3 yil gecti) tek bir sey söyleyebilirim. Cingar cikar ne yapiyorsan yap ama engelle.

Benim öküz de ben hamileyken sanal ortamda sevgili yapmisti kendine. Bebegim 3 aylikti dogmustu ögrendigimde herseyi. Ne hissettigini cok iyi anliyorum. O zamanlar en iyi distum bol sekerli nane cayi ve Özcan Deniz'den 'Dokunms' adli parca idi. Sana yasamis biri olarak (aradan 3 yil gecti) tek bir sey söyleyebilirim. Cingar cikar ne yapiyorsan yap ama engelle.

ah canım cok gecmis olsun :/ bilmiyorum bizimkisi evlendikten sonra bir degismeler bir degismeler anlatamam.hamilemiyim diyemi begenmiyo anlamadim.cocuk birden degisiyo ya cildirtiyo beni sanki arkadasiyim.bilmiyorum bu ara biseyler oldu zaten simdilik sabrediyorum ne zaman patlarim bilmiyorum ama cok kotu olucak.stres yapmamaya calisiyorum ama olmuuyor iste.

ya bar diye illa icki icilmiyor ki istersen git meyve suyu ic,evli diye illa ikiz gibi mi yamak lazim o kursa yazildi sende yazil bana cok mantikli gelmiyor belki esinizin buna ihtiyaci vardir biraz sosyallesmek kafayi dagitmak istiyordur,erkeklerin cogu sevgili yapmaya gidiyo diye azinligi niye hice sayiyoruz.eger o kursa gidiyorsa sende ona dans gecelerinde eslik et onlar dans ederken izle hatta bi kac numara ogren ve sende katil ama ben olsaydim esimle kursa gitmek istemezdim,biraz rahat birak ama limitini bilsin asiri bisey yapacagi zaman dizginlerini elinde tut ki mudahale et.bu arada eger seni dans gecelerine goturmek istemezse asiri tepki verirse o zaman ac agzini yum gozunu (=

Bu arkadas ne yapti merak ettim dogrusu, simdiye kadar dogum yapmis olmali heralde... Bence bi kadin hamileyken erkegin böyle ortamlara girmesi hic masum degil... Allah ıslah etsin hepsini...

Canım moralini bozmak istemem ama banada pek masumca gelmedi.Özellikle hanımlar hamileyken erkeklerin aldatma hissiyatı oluşabiliyor.Bence kocana izin verme ve çok ciddi tavrını koy bu hususta.Kesinlikle izin verme.

Back
X