Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar tüp bebek tedavisine başlıycam.ama rapor çıkaramıyorum .bu yüzden çok doğru tercih yapmam lazım.burda paylaşalım lütfen semra kahrama giden varsa gerçekten kendi hiç ilgilenmiyomu.
canım benimde doktorum semra kahramandı..özellikle belirtiyorduk semra kahraman diyee......genelde muanemi hep semra kahraman ilgilendi....yine onu düşünüyorum bir aksilik olmasa....canım senin tedavinde inşalllah hayırlı olur...
merhaba canım.ben memorialde tedavi görüyorum dr.hale hanım ben dr.çok memnunum,her kontrole gittiğimde orada oluyor ben başka dr.istemiyorum kimle tedaviye başlamışsam o olsun istiyordum.ama semra kahramana giden arkdaşlardan duyduğum kadarıyla çok yoğun oluyormuş bir kez muayene olursan ikinci muayenede olamıyormuşsun çok yoğun oluyormuş.ben açıkçası semra hanımı pek göremiyorum hastanede,gerçi bir kez karşılaştık güler yüzlü bir insan ama hiç muyene olmadım.
ben memorialda tedavi oldum.. ama doktorum Semra hanım değildi..
ben kendi isteğimle Dr. Güvenç beyi tercih ettim.. ayrıca Dr. Hale hanımda çok iyi..
hepsinden çok çooook memnunum..
takiplerinde çok titiz davranıyorlar..
ben de Semra Hnm için randevu almıştım...ama muayeneyi ekibinden bir dr yaptı...detaylarıyla yazdı herşeyi...o da sonrasında odasına kabul etti ve konuştu...bence muayeneyi de kendi yapmalıydı...sonrasında gitmedim...araya eşimin hastalığı vs girdi...ama başarısı çokmuş...hayırlısıyla hamiş olursun inş
bu semra hanimi sürekli saglik programlarinda görüyorum bende onu düsün,eye baslamistim bu topik banada fikir olacak insallah
en son maya tüp bebekte tedavi oldum ankaradaki arkadaslara tavsiye ederim osman hoca bizzat ilgileniyor cok cana yakin ve en önemlisi seni dinliyor ve tedavi sonrasi destegini eksik etmiyor personelde ayni sekilde
BAşarılı olamadınızmı bensunazcım semra hocayla,peki nekadar para ödedin