• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar lütfen yardım edin

MaviRe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2020
1.682
1.426
48
Babam annemi annemin akrabasinin karisiyla aldatıyor. Annem yakaladı ama elimizde kanıt yok babam mesajları silmis. Telefonunda çöp kutusunu da bulamadık eski bir telefon. Babam yalanlar atmış annem kuruntu mu yapıyorum acaba diyor hala. Nasıl kanıtlarız ben sessiz kalmasını takip etmesini söyledim sizce ne yapılmalı hiç mantıklı düşünemiyorum

Off nereye gidiyoruz böyle ya.
kafayı yediler iyice cidden, kafam götürmüyor daha😣
Konu sahibi ne diyim bilemedim, umarım mantıklı fikirler veren birileri çıkar

Baban olmasa birşey derdim de neyse.

Muhtemelen ilk değil son da olmaz.
Anneye söyle kanıt bulamasa da boşa kılıf uydurmaya kalkmasın ayrılsın.

Off nereye gidiyoruz böyle ya.
kafayı yediler iyice cidden, kafam götürmüyor daha😣
Konu sahibi ne diyim bilemedim, umarım mantıklı fikirler veren birileri çıkar
Hayatimizi çaldı kurtulalim yeter. Ben evlendim ama güle güle çıkamadım evden aklım hep annemlerdeydi. Eziyetler etti artık biticek.

Biraz zor gibi babanız farkına vardığından daha dikkatli olur. Yani bir de akraba işi garantiye almadan ortaya çıkarmanız da doğru olmaz.

Yakaladıysa neden kanıta ihtiyaç var anlamadım?
Numarası var kaydetmemis anneme demiş ki babam o değil kocası ariyor onun telefonundan. Bide sosyal medyada yazarken babam yazismayi silmis annem oydu diye gördüm diyor ama emin olamiyor konduramiyorda

Bunu ıspatladıgınızda kadının kocası vs herkes duyacak kıyamet kopacak. Allahım esirgesin yarabbım sen insanlara akıl ver ne olur:KK43:

Bunu ıspatladıgınızda kadının kocası vs herkes duyacak kıyamet kopacak. Allahım esirgesin yarabbım sen insanlara akıl ver ne olur:KK43:
Evet bu yüzden emin olmaliyim. Kanıtla gitmeliyim. Çok kötü bi durum Rabbım düşmanıma vermesin.

Baban olmasa birşey derdim de neyse.

Muhtemelen ilk değil son da olmaz.
Anneye söyle kanıt bulamasa da boşa kılıf uydurmaya kalkmasın ayrılsın.
Cok niyetlidi de ölümle tehdit edilince iki küçük evladı söz konusu olunca ailede sahip çıkmadı ve kalmak zorunda kaldı. Şimdi ben büyüdüm ve sabahtan aksama kadar çalışır yine bakarım. Hic sandığınız gibi kolay işler değil. Kabullenemiyor insan. Kanitsiz ciksan aile içi karışacak akrabayla çünkü. Size acımı tarif edemem

Azgın teke sendromu.gelmis gidecek hala seyinin derdinde Allah ıslah etsin evlat evlendirmis torun sahibi oldu yada olacak .abdest alıp namaz kılıp yuzünü rabbime cevirip torun başı oksayacagina hala şeyiyle uğraşıyor .ne acınacak halde ...böyle bir baba olunca insan evlendiği adam ve ailesindendir utanıyor yeri gelir baskalkici bile olabilir herhangi bir durumda .. annen 90 yaşında bile olsa vursun tekmeyi otursun şeyiyle başbaşa ...

Azgın teke sendromu.gelmis gidecek hala seyinin derdinde Allah ıslah etsin evlat evlendirmis torun sahibi oldu yada olacak .abdest alıp namaz kılıp yuzünü rabbime cevirip torun başı oksayacagina hala şeyiyle uğraşıyor .ne acınacak halde ...böyle bir baba olunca insan evlendiği adam ve ailesindendir utanıyor yeri gelir baskalkici bile olabilir herhangi bir durumda .. annen 90 yaşında bile olsa vursun tekmeyi otursun şeyiyle başbaşa ...
Şuan yeni olduğu için idrak edemiyor. Ama bosayacak. Bize pek babalik yapmadi zaten ama en azında az da olsa namazjnda bilirdim bende bu kadar beklemezdim. Eşim çok şükür çok yardımcım oldu ciddi yıprandık ama kurtulucaz inşallah.

Soyleyebilirsiniz artık saymiyorum babadan
Cok niyetlidi de ölümle tehdit edilince iki küçük evladı söz konusu olunca ailede sahip çıkmadı ve kalmak zorunda kaldı. Şimdi ben büyüdüm ve sabahtan aksama kadar çalışır yine bakarım. Hic sandığınız gibi kolay işler değil. Kabullenemiyor insan. Kanitsiz ciksan aile içi karışacak akrabayla çünkü. Size acımı tarif edemem
Kolay olduğunu sanmıyorum. Aldatılıp bu duruma düşmektense boşanmak daha da kolay diyorum. Dünyanın sonu değil.

Back
X