Hayatimizi çaldı kurtulalim yeter. Ben evlendim ama güle güle çıkamadım evden aklım hep annemlerdeydi. Eziyetler etti artık biticek.Off nereye gidiyoruz böyle ya.
kafayı yediler iyice cidden, kafam götürmüyor daha
Konu sahibi ne diyim bilemedim, umarım mantıklı fikirler veren birileri çıkar
Soyleyebilirsiniz artık saymiyorum babadanBaban olmasa birşey derdim de neyse.
Numarası var kaydetmemis anneme demiş ki babam o değil kocası ariyor onun telefonundan. Bide sosyal medyada yazarken babam yazismayi silmis annem oydu diye gördüm diyor ama emin olamiyor konduramiyordaYakaladıysa neden kanıta ihtiyaç var anlamadım?
Evet kesinlikle. Anneme bende caktirma dedim anlaştık konusurken yakalamayi planliyoruzBiraz zor gibi babanız farkına vardığından daha dikkatli olur. Yani bir de akraba işi garantiye almadan ortaya çıkarmanız da doğru olmaz.
Babanızın haberi yok mu öğrendiğinizden. O zaman zor değil inşallah hemen kanıtlarsınızEvet kesinlikle. Anneme bende caktirma dedim anlaştık konusurken yakalamayi planliyoruz
Suphelendiginin farkinda annem kuruntu yaptım ya olucak sey mi diyecek falanBabanızın haberi yok mu öğrendiğinizden. O zaman zor değil inşallah hemen kanıtlarsınız
Evet bu yüzden emin olmaliyim. Kanıtla gitmeliyim. Çok kötü bi durum Rabbım düşmanıma vermesin.Bunu ıspatladıgınızda kadının kocası vs herkes duyacak kıyamet kopacak. Allahım esirgesin yarabbım sen insanlara akıl ver ne olur
Cok niyetlidi de ölümle tehdit edilince iki küçük evladı söz konusu olunca ailede sahip çıkmadı ve kalmak zorunda kaldı. Şimdi ben büyüdüm ve sabahtan aksama kadar çalışır yine bakarım. Hic sandığınız gibi kolay işler değil. Kabullenemiyor insan. Kanitsiz ciksan aile içi karışacak akrabayla çünkü. Size acımı tarif edememBaban olmasa birşey derdim de neyse.
Muhtemelen ilk değil son da olmaz.
Anneye söyle kanıt bulamasa da boşa kılıf uydurmaya kalkmasın ayrılsın.
Şuan yeni olduğu için idrak edemiyor. Ama bosayacak. Bize pek babalik yapmadi zaten ama en azında az da olsa namazjnda bilirdim bende bu kadar beklemezdim. Eşim çok şükür çok yardımcım oldu ciddi yıprandık ama kurtulucaz inşallah.Azgın teke sendromu.gelmis gidecek hala seyinin derdinde Allah ıslah etsin evlat evlendirmis torun sahibi oldu yada olacak .abdest alıp namaz kılıp yuzünü rabbime cevirip torun başı oksayacagina hala şeyiyle uğraşıyor .ne acınacak halde ...böyle bir baba olunca insan evlendiği adam ve ailesindendir utanıyor yeri gelir baskalkici bile olabilir herhangi bir durumda .. annen 90 yaşında bile olsa vursun tekmeyi otursun şeyiyle başbaşa ...
Amin inşallah hepimizinAllah yardımcınız olsun çok kötü bir durum ne diyebilirimki
Soyleyebilirsiniz artık saymiyorum babadan
Kolay olduğunu sanmıyorum. Aldatılıp bu duruma düşmektense boşanmak daha da kolay diyorum. Dünyanın sonu değil.Cok niyetlidi de ölümle tehdit edilince iki küçük evladı söz konusu olunca ailede sahip çıkmadı ve kalmak zorunda kaldı. Şimdi ben büyüdüm ve sabahtan aksama kadar çalışır yine bakarım. Hic sandığınız gibi kolay işler değil. Kabullenemiyor insan. Kanitsiz ciksan aile içi karışacak akrabayla çünkü. Size acımı tarif edemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?