• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar lütfen yardım edin

benmine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
78
2
86
Antalya
arkadaşlar ben dhea kullanmak istiyorum fakat eczacıya gidip dhea istiyorum dedim ve anlamadı. budhea nın bir hap adı filan yokmu dhea diyince anlamıyolar.kullananlar faydasını gördümü lütfen yardımcı olun.ne diyip alıcam ben bu şeyi

canım dhea ne, ne amaçla kullanıldığını bilmediğim için herhangi bir fikrim yok.

arkadaşlar ben dhea kullanmak istiyorum fakat eczacıya gidip dhea istiyorum dedim ve anlamadı. budhea nın bir hap adı filan yokmu dhea diyince anlamıyolar.kullananlar faydasını gördümü lütfen yardımcı olun.ne diyip alıcam ben bu şeyi

mrb benmine,ben doktor tavsiyesiyle kullanıyorum daha 1.5 ay falan oldu kullanalı.o yüzden faydasını gördüğümü söyleyemiycem henüz çünkü 3 ay gibi bi sürede etksini gösterirmiş.ankara'da amerikan pazarı diye bi yer var ordan almamı söyledi doktorum,eczanelerde olmuyo galiba...dhea diye satılıyo eczacı satmadığından bilememiştir.internetten bulabilirsin belki...

canım her eczanede olmuyor.solgarın ürünlerini satan her eczanede bulabilirsin.ben kullandım.2. ayında hamile kaldım.nekadar etkili oldu bilmem.sen direk solgar ürünü satıyormusunuz de.gerçi ben 21th century die bi markanın dhea sını kullandım.ama marka farketmiyor dediler.yumurtalık kalitesini artırmak için bu ilaç.ben bubunla birlikte solgarın l-argine die bi ilacınıda kullandım doktor tavsiyesi ile.eşimde evicap kullandı.bulursun kesin.biçok eczanede var.bulamazsanda internetten sipariş edersin.hemen hemen aynı fiyat.inşallah yardımcı olabilmişimdir.

Back
X