çok tebrık ederım kızlar harıkasınız darısı benım başıma. adet gecıkmenız olmadan öğrenmışsınız. rabbim hayırlı evlatlardan etsın sağlıkla kucağınıza alın ınşlh..
olur tabiki canım:):) ben egitimdeyim kan testine gidemicem ancak ayın 7sinde yaptırabilirim:))Ay şaka gibi bizim her şey aynı :) :) :) takibj birlikte yapalım ne dersin :) :)
hamılelık hormonu hergün 1.5 kat artıyomuş..bu sabah yaptm çizgi daha belirgin:)
olur tabiki canım:):) ben egitimdeyim kan testine gidemicem ancak ayın 7sinde yaptırabilirim:))
Muhtemelen 4-6 haftalık hayırlı olsunMrb arkadaşlar 1.5 yıllık evliyim..bgn test yaptm ve hamilemiyim emin olamadım. .hafta sonu olduğu için de kan testi yaptiramiyorum en erken pazartesi çıkacak ve ben meraktan ölüyorum lütfen bir şeyler söyleyin. ..
Canım beN bunun yarısı kadar bile görmedim ama hamileydim.bu baya baya belli bir ikinci çizgi.gözün aydın allah tamamına erdirsin
aminn hepimizee isteyen herkese saglıklı bebiş versin allahımmTebrikler :) Bende dün öğrendim hamile olduğumu, acilde idrar testi yaptılar pozitif dediler.. Bugün eczaneden test alıp yaptım, sonuç çift çizgi :) Ne güzel bir heyecanmış bu :) Bende daha eşime haber vermedim il dışında olduğum için.. Bu akşam süpriz yapıcam :) Allah bebişlerimizi sağlıklı kucaklamayı, bekleyenlere müjdeli haberi duymayı nasip etsin inşallah
Tebrikler :) Bende dün öğrendim hamile olduğumu, acilde idrar testi yaptılar pozitif dediler.. Bugün eczaneden test alıp yaptım, sonuç çift çizgi :) Ne güzel bir heyecanmış bu :) Bende daha eşime haber vermedim il dışında olduğum için.. Bu akşam süpriz yapıcam :) Allah bebişlerimizi sağlıklı kucaklamayı, bekleyenlere müjdeli haberi duymayı nasip etsin inşallah
Tebrik ederim :) bn esime dün akşam hbr verdmmm :) :)
Teşekkürler :) Bende çok güzel bir sürpriz yaptım, mutluluktan ağladı resmen :) Bugün kan tahliline gidiyoruz biz, inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlar dünyaya getirmeyi nasip etsin Rabbim hepimize :)
aaa çok güzell olmuşşşşben patik aldım küçücükler ya güzel bir hediye paketi yaptm... içine hem kan testimi hem gebelik testini koyup sana hediye aldım dedim.... verdimm görünce bikaç saniye bekledi sonra öyle bir güldü ki görmen lazımm
Oda süper olmuş valla :) Allah bu mutluluğu daim etsin hepimize :)
kızlar ben uykudan gözümü açamıyorum ve çalışıyorumnapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?