• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar LUTFEN yardimci olun kilo vermem lazim :()

Pembekelebek72

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2016
2
0
36
34
Selam arkadaslar,

Ben uzun sureden sonra tekrar forum'a katiliyorum. Sizden yardim isteyecegim. Eminim surekli forumda konusan arkadaslar daha bilgilidir bu konuda.

Bana onerebileceginiz uzun sureli yapabilecegim (2-3 ay boyunca) saglikli ve olumlu sonuc veren bir diyet listesi var mi?

Yaklasik vermem gereken 20 kilo. 2 haftada 10 kilo verdiren sok diyetleride yapmak istemiyorum.

Bana haftada 1 ile 2 kilo verdiren bir diyet listesi lazim :) Tabi sizler tarafindanda denenmis ve uygulanmis olani.

Simdiden cevap vericek olan arkadaslara coook tesekkur ederim. :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Selam arkadaslar,

Ben uzun sureden sonra tekrar forum'a katiliyorum. Sizden yardim isteyecegim. Eminim surekli forumda konusan arkadaslar daha bilgilidir bu konuda.

Bana onerebileceginiz uzun sureli yapabilecegim (2-3 ay boyunca) saglikli ve olumlu sonuc veren bir diyet listesi var mi?

Yaklasik vermem gereken 20 kilo. 2 haftada 10 kilo verdiren sok diyetleride yapmak istemiyorum.

Bana haftada 1 ile 2 kilo verdiren bir diyet listesi lazim :) Tabi sizler tarafindanda denenmis ve uygulanmis olani.

Simdiden cevap vericek olan arkadaslara coook tesekkur ederim. :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Slm cnm benmde 20 kilo fazlam var sen buldunmu biseler istersen beraber yapalim

Kızlar ben kilo verirken sabit bir listeye uyamadım, bana göre değildi hep bozuyordum. Bir de çoğunda yumurta vardı ben yumurta asla yemiyorum örneğin uymuyordu işte. Herhangi bir liste aldım bana uygun gibi görünen ama kendime göre değiştirdim. Yine de bütünüyle uymadım. Önemli olan alışkanlıklarımızı değiştirmek o kilolar bir günde alınmadıysa bir günde de verilmiyor. Yeni bir düzen kurmak gerek.
Abur cuburlar hayatımızdan çıkacak, beyaz unlu mamüller çıkacak, hamur işleri çıkacak, kızartmalar çıkacak. Ama bu aç kalacağımız anlamına gelmez. Koca bir paket çikolata ile iki adet lahmacunun kalorisi aşağı yukarı aynı. Veya 4-5 porsiyon az yağlı zeytinyağlı fasulyenin. Tercihler değişmek zorunda.
Aslolan kalori sayımı ve protein ağırlıklı beslenmek diyebilirim. Yeşil çay alışkanlığınız olsun günde iki büyük fincan için. Bir klasik ama bol bol su için. Spor çok hızlandırıcı oluyor hiç yapamıyorsanız yarım saat yüksek tempoda yürüyüş, ya da normal tempoda bir saat yürüyüşü her gün yapmanız gerek.

Back
X