- 1 Nisan 2021
- 1.108
- 4.848
- 83
muz eklerseennn hem lif hem proteinini artırırsın win win yaniYok katmamistim bir dahakine katayim![]()
sadece yulaf ve tahin oldu mu karb+yağ olmuş olur ondan dedimmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
muz eklerseennn hem lif hem proteinini artırırsın win win yaniYok katmamistim bir dahakine katayim![]()
afiyet olsun canımmKızlar iyi aksamlar bugün menum
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
Peynir zeytin
Domates salatalık
1 çatal bal
Ogle
Tahin pekmezli yulaf lapasi
Akşam
Dünden kalan nohut
2 kaşık bulgur pilavı
Soğan
Su 3 lt
Ellssa
Boncuk2307
Jasminium84
belmayne
94bassuk
Jou
afiyet olsun tatlımm3 Haziran Salı Menü
13.00: 3 yeşil erik, 2 haşlanmış yumurta, bir avuç çiğ fındık, marul, dere otu, maydanoz
19.00: 6 yk karabuğday, 2 kepçe yeşil mercimek, beyaz lahana salatası, mevsim salata
Su: 2,5 lt (dukan birası dahil)
Spor: Bugün çok koşturmacalı bir gündü, çok yoruldum ama yürüyüş yapamadım. Şimdi de misafir var. Bakalım
(4.056 adım saymış tel ama daha fazladır.)
Jou
94bassuk
Purple58
Jasminium84
yaz sıcağı insan istiyo ya. muzu blenderla inceltip dondurrrr ve öyle ye dondurma gibi oluyor
Ay nice mutlu seneleri olsun kuzunun.Bide regliyim bak bozmuyom..bugünde kızımın doğum gǰnüydü 4 çatal pasta yedim onu yazmamışım
![]()
Aa niye ki? O da su gibi bişibebikom menün çok güzel ama suya dukan birasını dahil edemezsin o hariç 2 lt![]()
Yani canımcım böylece sınırlarımızı görüyoruz işte. Sen şimdi kendi düzenine dönüp toparlarsın hemen. Aşırı açlık çektiren telafileri ben de bir ya da iki gün yapıyorum. Yoksa sinirim bozulur yerim.ben de şimdi dünkü menümü yazayım
kahvaltı: muz-yulaf-chia-tahini su ile pişirip yulaf lapası
öğlen: meksika fasulyesi, haşlanmış tavuk ve salata
ara: 2 hurma 6-7 adet karışık kuruyemiş(ceviz fındık badem vs)
akşam: hindi ızgara yanında yaklaşık 200gr kadar kremalı makarna ve salata
üstüne de tatlı yemeye gittik orayı yazmicammakarnaya kadar çok iyiydim
7800 adım atmışım görünüyor uygulamada ama saatim yoktu büyük ihtimalle daha fazladır
su: 2.5 lt
Yaa dondurma benim de büyük aşkım.
Aminnn kuzucumKızlar hepimiz için güp güzel bir gün olsun
Benim yine aşırı koşuşturmam vardı. Anca oturdum. Tabi işlerim bitmedi daha. Gece yola çıkacağız inşallah. Bayram sınavı başlayacakHepimize bayramda güç, kuvvet, metanet diliyorum
![]()
aaa muhakkak deneyeceğim canım sağolyaz sıcağı insan istiyo ya. muzu blenderla inceltip dondurrrr ve öyle ye dondurma gibi oluyor
aslında sadece cumartesi pazar yerdim ama iki gündür akşam vakti de yer oldum, onu tekrar düzene sokmam gerekiyor canımYaa dondurma benim de büyük aşkım.
Azıcık azıcık yersin canım. Yaz sonuçta. İnsanın canı çekiyor. Kendine gram sınırı koy ve yediğin saate dikkat et. Ya da akşam yemek istiyorsan tek bir günle sınırla. Ya da94bassuk un dediği gibi fit seçenekler en güzeli
![]()
hayırlı yolculuklar canımmKızlar hepimiz için güp güzel bir gün olsun
Benim yine aşırı koşuşturmam vardı. Anca oturdum. Tabi işlerim bitmedi daha. Gece yola çıkacağız inşallah. Bayram sınavı başlayacakHepimize bayramda güç, kuvvet, metanet diliyorum
![]()
evet canım fit seçenekleri deneyeceğimAminnn kuzucum
Jasminium84 canimmm yaz geliyor insanın canı istiyor valla dondurma ama fit seçeneklere yonelebiliriz
Yarın sabah kaynanamaMerhabalar kizlarr bayram hazırlıkları ne durumda
Bugun menum
Sabah
Menemen
1 dilim tb
Biraz peynir 3 zeytin
1 çatal bal
Ogle
1 kase şehriye çorbası
2 tane sinitzel
Jalapeno biber turşusu az
Akşam
Airfryer da kanat 4 parça bi kaç parça da göğüs
Salata
2 kaşık patates püresi
Su 3 lt
Ellssa
Boncuk2307
Jasminium84
94bassuk
Jou
belmayne
Wuhuu harikaYarın sabah kaynanama![]()
iyi yolculuklar canımKızlar hepimiz için güp güzel bir gün olsun
![]()
afiyet olsun canım yine çiçek gibi bi menüüğMerhabalar kizlarr bayram hazırlıkları ne durumda
Bugun menum
Sabah
Menemen
1 dilim tb
Biraz peynir 3 zeytin
1 çatal bal
Ogle
1 kase şehriye çorbası
2 tane sinitzel
Jalapeno biber turşusu az
Akşam
Airfryer da kanat 4 parça bi kaç parça da göğüs
Salata
2 kaşık patates püresi
Su 3 lt
Ellssa
Boncuk2307
Jasminium84
94bassuk
Jou
belmayne
Hepsi başka sehirde kuzum ailemiz çevremiz mahalle arkadaşlarımız istanbulda biz çerkezköydeyizWuhuu harikanerde kaynana başka şehir de mi
Motivasyon yoktur asker!!!!kızlar ben 29 haziranda istanbula gidicem manifestivale. kendimi 20 yaşında sanıyorum
festival için kendime bi kombin yaptım ama o kombinin yakışması için net aldığım 3 kiloyu + 2 kilo falan daha vermem lazım. beni gaza getirin allah için sgjdfhsdkfh coachellaya gidiyo gibi kombin hazırladım yakışmazsa çok üzülücem.
çocuğu bırakıp uçakla 1 günlüğüne istanbula gidip gelcem, aşırı heves ettim ve aşırı özeniyorum kilodan patlarsam çok üzülürüm oyüzden bayram tatili beni aşırı üzdü
burda olanlarla kendimiz devam etmeye çalışalımmmm please nolurrr valla ben size sorumluluğum olmayınca sağlam abartıyormuşum bu bi haftada çok net gördüm
Purple58 saolsun benimleymiş, birbirimize sahip çıkalımmm D
![]()
vallahi paparayı yedimmMotivasyon yoktur asker!!!!
Disiplin vardır
Motive oldun mu
Kimse başarı merdivenlerini elleri cebinde tirmanmamistirPeki şimdi
Sen herseyi başarırsın
Senin sevgin de var![]()
Vay vay harikasın kuzum ben hala sabitimvallahi paparayı yedimmay valla motivasyonu nasıl buldum sabah tartıda 68.15 gördüm öyle buldum oh be
![]()
ya ben de bi gaza geliyorum bi salıyorum iyice şaşırdım naptığımı bilmiyorum saçmalıyorumVay vay harikasın kuzum ben hala sabitim![]()
Ne yedin söyle bakim bugünya ben de bi gaza geliyorum bi salıyorum iyice şaşırdım naptığımı bilmiyorum saçmalıyorum