• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar iyi aksamlar bugün menum

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
Peynir zeytin
Domates salatalık
1 çatal bal

Ogle
Tahin pekmezli yulaf lapasi

Akşam
Dünden kalan nohut
2 kaşık bulgur pilavı
Soğan

Su 3 lt

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jasminium84 Jasminium84 belmayne belmayne 94bassuk 94bassuk Jou Jou
afiyet olsun canımm :KK68:

3 Haziran Salı Menü
13.00:
3 yeşil erik, 2 haşlanmış yumurta, bir avuç çiğ fındık, marul, dere otu, maydanoz
19.00: 6 yk karabuğday, 2 kepçe yeşil mercimek, beyaz lahana salatası, mevsim salata

Su: 2,5 lt (dukan birası dahil)
Spor: Bugün çok koşturmacalı bir gündü, çok yoruldum ama yürüyüş yapamadım. Şimdi de misafir var. Bakalım
(4.056 adım saymış tel ama daha fazladır.)

Jou Jou 94bassuk 94bassuk Purple58 Purple58 Jasminium84 Jasminium84
afiyet olsun tatlımm :KK60:

Bide regliyim bak bozmuyom..🤣🤣🤣 bugünde kızımın doğum gǰnüydü 4 çatal pasta yedim onu yazmamışım🥹
Ay nice mutlu seneleri olsun kuzunun. :KK200: İradenden dolayı da tebrik ediyorum yani :)
bebikom menün çok güzel ama suya dukan birasını dahil edemezsin o hariç 2 lt :D:D
Aa niye ki? O da su gibi bişi :KK50: Pierre Dukan dahil ediyordu bu arada ama onun da lisansını iptal ettiler. Dediklerini dinlemek doğru mu bilemiyorum :KK70::KK70:
ben de şimdi dünkü menümü yazayım

kahvaltı: muz-yulaf-chia-tahini su ile pişirip yulaf lapası
öğlen: meksika fasulyesi, haşlanmış tavuk ve salata
ara: 2 hurma 6-7 adet karışık kuruyemiş(ceviz fındık badem vs)
akşam: hindi ızgara yanında yaklaşık 200gr kadar kremalı makarna ve salata

üstüne de tatlı yemeye gittik orayı yazmicam :( makarnaya kadar çok iyiydim
7800 adım atmışım görünüyor uygulamada ama saatim yoktu büyük ihtimalle daha fazladır
su: 2.5 lt
Yani canımcım böylece sınırlarımızı görüyoruz işte. Sen şimdi kendi düzenine dönüp toparlarsın hemen. Aşırı açlık çektiren telafileri ben de bir ya da iki gün yapıyorum. Yoksa sinirim bozulur yerim. :KK70:
günaydııınnnn :KK60: :KK68:

ben 2 gündür dondurmaya feci düştümmm, imdaaatttttt belmayne belmayne Purple58 Purple58 94bassuk 94bassuk :kızgın:
Yaa dondurma benim de büyük aşkım.
Azıcık azıcık yersin canım. Yaz sonuçta. İnsanın canı çekiyor. Kendine gram sınırı koy ve yediğin saate dikkat et. Ya da akşam yemek istiyorsan tek bir günle sınırla. Ya da 94bassuk 94bassuk un dediği gibi fit seçenekler en güzeli :KK200:

Kızlar hepimiz için güp güzel bir gün olsun :KK36:
Benim yine aşırı koşuşturmam vardı. Anca oturdum. Tabi işlerim bitmedi daha. Gece yola çıkacağız inşallah. Bayram sınavı başlayacak :confused:Hepimize bayramda güç, kuvvet, metanet diliyorum :KK70:

Benim yine aşırı koşuşturmam vardı. Anca oturdum. Tabi işlerim bitmedi daha. Gece yola çıkacağız inşallah. Bayram sınavı başlayacak :confused:Hepimize bayramda güç, kuvvet, metanet diliyorum :KK70:
Aminnn kuzucum 😍
Jasminium84 Jasminium84 canimmm yaz geliyor insanın canı istiyor valla dondurma ama fit seçeneklere yonelebiliriz

yaz sıcağı insan istiyo ya. muzu blenderla inceltip dondurrrr ve öyle ye dondurma gibi oluyor
aaa muhakkak deneyeceğim canım sağol :KK60:

Yaa dondurma benim de büyük aşkım.
Azıcık azıcık yersin canım. Yaz sonuçta. İnsanın canı çekiyor. Kendine gram sınırı koy ve yediğin saate dikkat et. Ya da akşam yemek istiyorsan tek bir günle sınırla. Ya da 94bassuk 94bassuk un dediği gibi fit seçenekler en güzeli :KK200:
aslında sadece cumartesi pazar yerdim ama iki gündür akşam vakti de yer oldum, onu tekrar düzene sokmam gerekiyor canım

hayırlı yolculuklar canımm :KK68:

Aminnn kuzucum 😍
Jasminium84 Jasminium84 canimmm yaz geliyor insanın canı istiyor valla dondurma ama fit seçeneklere yonelebiliriz
evet canım fit seçenekleri deneyeceğim

Merhabalar kizlarr bayram hazırlıkları ne durumda 🤭

Bugun menum

Sabah
Menemen
1 dilim tb
Biraz peynir 3 zeytin
1 çatal bal

Ogle
1 kase şehriye çorbası
2 tane sinitzel
Jalapeno biber turşusu az

Akşam
Airfryer da kanat 4 parça bi kaç parça da göğüs
Salata
2 kaşık patates püresi

Su 3 lt
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jasminium84 Jasminium84 94bassuk 94bassuk Jou Jou belmayne belmayne

• Beğen
Reactions: Jou
iyi yolculuklar canım ❤️
Merhabalar kizlarr bayram hazırlıkları ne durumda 🤭

Bugun menum

Sabah
Menemen
1 dilim tb
Biraz peynir 3 zeytin
1 çatal bal

Ogle
1 kase şehriye çorbası
2 tane sinitzel
Jalapeno biber turşusu az

Akşam
Airfryer da kanat 4 parça bi kaç parça da göğüs
Salata
2 kaşık patates püresi

Su 3 lt
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jasminium84 Jasminium84 94bassuk 94bassuk Jou Jou belmayne belmayne
afiyet olsun canım yine çiçek gibi bi menüüğ

belmayne belmayne pazar gunmus sanırım doğum günün geç girince anca fark ettim😅
Doğum günün kutlu olsun ,hayallerin gerçek olsun yeni yaşında 🍀💜

kızlar ben 29 haziranda istanbula gidicem manifestivale. kendimi 20 yaşında sanıyorum :halay:
festival için kendime bi kombin yaptım ama o kombinin yakışması için net aldığım 3 kiloyu + 2 kilo falan daha vermem lazım. beni gaza getirin allah için sgjdfhsdkfh coachellaya gidiyo gibi kombin hazırladım yakışmazsa çok üzülücem.
çocuğu bırakıp uçakla 1 günlüğüne istanbula gidip gelcem, aşırı heves ettim ve aşırı özeniyorum kilodan patlarsam çok üzülürüm oyüzden bayram tatili beni aşırı üzdü :(
burda olanlarla kendimiz devam etmeye çalışalımmmm please nolurrr valla ben size sorumluluğum olmayınca sağlam abartıyormuşum bu bi haftada çok net gördüm
Purple58 Purple58 saolsun benimleymiş, birbirimize sahip çıkalımmm D:D
Motivasyon yoktur asker!!!!
Disiplin vardır :sinirli:
Motive oldun mu 🥳
Kimse başarı merdivenlerini elleri cebinde tirmanmamistir😁Peki şimdi 😜

Sen herseyi başarırsın ❤️❤️❤️
Senin sevgin de var 💯

Motivasyon yoktur asker!!!!
Disiplin vardır :sinirli:
Motive oldun mu 🥳
Kimse başarı merdivenlerini elleri cebinde tirmanmamistir😁Peki şimdi 😜

Sen herseyi başarırsın ❤️❤️❤️
Senin sevgin de var 💯
vallahi paparayı yedimm 😂😂 ay valla motivasyonu nasıl buldum sabah tartıda 68.15 gördüm öyle buldum oh be 😂😂

Back
X