DELAM Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 8 Haziran 2014 243 100 303 İstanbul 17 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi DELAM #1 5 AYDIR SACKIRANIM VAR 4 AY IGNE KORTIZON tedavısı oldum ardından bu kolsuz agop dedıklerı doktorun verdı bı ılacı eczanede yaptırdım sacıma surdum sonuc kafam resmen coktu gıbı bellı olmuyor ama elımle baktıgımda hıssedılır sekılde cokme var sonuc arkadaslar 4 tel cıktı tam 2 kasımın ortasından hıza alın :) kafamın ustunde sımdı arkadaslarım sarımsak okudum heryerde yapıpta gercekten sonuc alan varmı???
5 AYDIR SACKIRANIM VAR 4 AY IGNE KORTIZON tedavısı oldum ardından bu kolsuz agop dedıklerı doktorun verdı bı ılacı eczanede yaptırdım sacıma surdum sonuc kafam resmen coktu gıbı bellı olmuyor ama elımle baktıgımda hıssedılır sekılde cokme var sonuc arkadaslar 4 tel cıktı tam 2 kasımın ortasından hıza alın :) kafamın ustunde sımdı arkadaslarım sarımsak okudum heryerde yapıpta gercekten sonuc alan varmı???
M mozzy Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Haziran 2013 1.719 1.580 248 İstanbul 17 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi DELAM #2 Tedaviye cevap alınması uzun sürüyor biraz sabirli ol canim geçmiş olsun
DELAM Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 8 Haziran 2014 243 100 303 İstanbul 17 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi DELAM #3 mozzy arkadasım resım yuklemeye calısıyorum ama yapamadım sarımsak denıyen varmı herkes bıseyler dıyor kafam karısıtı
mozzy arkadasım resım yuklemeye calısıyorum ama yapamadım sarımsak denıyen varmı herkes bıseyler dıyor kafam karısıtı