Arkadaşlar ne olur bakın :(

Piraye089

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2016
592
201
23
35
En son 11 aralık ta Regl olmuştum . Dün kan testi sonucum 0.100 çıktı. Bugün doktora gittim muayene etti kist falan yok rahim ağzı enfeksiyonu da yok temiz dedi . Rahimde kalınlaşma var. Yumurtlama olmamış ama dedi.Ama çok düşük ihtimal gebelik olabilir çok yeni olduğu için görünmeyebilir dedi. Tarlusal verdi. 6 gün kullan Regl olmazsan gelirsin dedi . Başınıza geldi mi ne olur yardım edin benim ilk defa başıma geldi lütfen bu konuda bilgisi olan yazsın .

pekiii yeni gebe kalmışsan o hap tehlikeli olmazmıı olan bebişi düşürmezmiii ben sorardımmm benceee kullanmayın bekleyin 1 hafta kadar daha

Ilk defa bole gecikmen oluyo sa bekle cnm gerci ben iki gebeligimde de tarlusalla hamile kaldim icsende bi zarari olmuyo hatta yardimci oldugunu bile okumustum bi yerde oglumda adetimin gevikmesinden sonra dr gittim kan dahil cikmayinca tarlusal ictim bitti 10 gun olmayinca hamile oldugumu ogrenmistik bu bebegimde de ole oldu

Eğer adetin geçtiyse ve kan testi negatif ise bence kullanabilirsin. Ben adet günümü beklerdim 1 gün geçtiyse ve olmadıysam kan testi yaptırırdım. Negatifi gördüğüm zaman Tarlusal içerdim. Çünkü bu seferde stresten gecikiyor. İnşallah geç döllenme olmuştur güzel haberini alırsın

Kullansam bişey olmaz yani demi cnm .? Gecikmeler oldu ama bu kadar olmamıştı cnm . Normalde kontrollere gittiğimde hep geç yumurtladığımı görüyordum .

İnşallah cnm çok teşekkürler

Eğer oluşan gebelige zararı olmaz diyorsa iç ya da Başka doktora da sor. Ben hiç o ilacı içmedim ama ilk gebeligimde rahimde kalinlasma var adet olmazsan Gel test yapalım demişti

Ben her ay yumurtlardım mutlaka bu neden oldu böyle off kızlar çok kötüyüm kafamda deli sorular

Kullansam bişey olmaz yani demi cnm .? Gecikmeler oldu ama bu kadar olmamıştı cnm . Normalde kontrollere gittiğimde hep geç yumurtladığımı görüyordum .
Cok kisi var tarlusal kullanip hamile kalan bence zararli olsa dr ole demez bnm de dr ole dedi eger gebelik varsa tutunmasini saglar yoksa soker bi ilac die bende gec yumurtluyorum adetimde yumurtlamisim oglumda sana ic icme diyemem kuzum sen kendin bilirsin

Cnm evet benim doktorum da öyle dedi . Başladım kullanmaya. Senin adet döngün Nasıl dı cnm . Mesela ben doktora gittiğimde kontrol için hep geç yumurtladığımı görürdüm senin nasıldı hamile olduğunda yumurtlama olmuşmuydu

Oglumda cok gecikmiyodu wn fazla 1 hafta pkom var ama duzenliydi oglumu dogum yaptim cok gecikmeye başladı bu gebeligimde zaten korunmayi biraktim 2 ayimda hamile kaldim duzensizliklere ragmen hic bilmiyorum cnm yumurtlama soylemedi dr

Oglumda cok gecikmiyodu wn fazla 1 hafta pkom var ama duzenliydi oglumu dogum yaptim cok gecikmeye başladı bu gebeligimde zaten korunmayi biraktim 2 ayimda hamile kaldim duzensizliklere ragmen hic bilmiyorum cnm yumurtlama soylemedi dr
Cnm sana bişey sormam lazım . Bugün tarlusalu 3 gün oldu kullanıyorum ama kasık Ağrı'larım çok fazla . Sende de olmuş muydu acaba ?

Yumurtlama olmadan Regl söz konusu değil çünkü .

Yumurtlama olmadan regl söz konusu canım.
Yani yumurta gerekli boyuta ulaşıyor ve bu süreçte sende tüm belirtileri hissettiriyor fakat catlamadan geri küçülüyor.
Duyunca bende cok sasirmistim.
Sizce de biz kadinlar cok sacma sapan bir düzenek içinde değilmiyiz yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…