Sordum zararı olmaz dedipekiii yeni gebe kalmışsan o hap tehlikeli olmazmıı olan bebişi düşürmezmiii ben sorardımmm benceee kullanmayın bekleyin 1 hafta kadar daha
Kullansam bişey olmaz yani demi cnm .? Gecikmeler oldu ama bu kadar olmamıştı cnm . Normalde kontrollere gittiğimde hep geç yumurtladığımı görüyordum .Ilk defa bole gecikmen oluyo sa bekle cnm gerci ben iki gebeligimde de tarlusalla hamile kaldim icsende bi zarari olmuyo hatta yardimci oldugunu bile okumustum bi yerde oglumda adetimin gevikmesinden sonra dr gittim kan dahil cikmayinca tarlusal ictim bitti 10 gun olmayinca hamile oldugumu ogrenmistik bu bebegimde de ole oldu
İnşallah cnm çok teşekkürlerEğer adetin geçtiyse ve kan testi negatif ise bence kullanabilirsin. Ben adet günümü beklerdim 1 gün geçtiyse ve olmadıysam kan testi yaptırırdım. Negatifi gördüğüm zaman Tarlusal içerdim. Çünkü bu seferde stresten gecikiyor. İnşallah geç döllenme olmuştur güzel haberini alırsın
Her ayyumurtladığını nerden anladın?Ben her ay yumurtlardım mutlaka bu neden oldu böyle off kızlar çok kötüyüm kafamda deli sorular
Yumurtlama olmadan Regl söz konusu değil çünkü .Her ayyumurtladığını nerden anladın?
Cok kisi var tarlusal kullanip hamile kalan bence zararli olsa dr ole demez bnm de dr ole dedi eger gebelik varsa tutunmasini saglar yoksa soker bi ilac die bende gec yumurtluyorum adetimde yumurtlamisim oglumda sana ic icme diyemem kuzum sen kendin bilirsinKullansam bişey olmaz yani demi cnm .? Gecikmeler oldu ama bu kadar olmamıştı cnm . Normalde kontrollere gittiğimde hep geç yumurtladığımı görüyordum .
Cnm evet benim doktorum da öyle dedi . Başladım kullanmaya. Senin adet döngün Nasıl dı cnm . Mesela ben doktora gittiğimde kontrol için hep geç yumurtladığımı görürdüm senin nasıldı hamile olduğunda yumurtlama olmuşmuyduCok kisi var tarlusal kullanip hamile kalan bence zararli olsa dr ole demez bnm de dr ole dedi eger gebelik varsa tutunmasini saglar yoksa soker bi ilac die bende gec yumurtluyorum adetimde yumurtlamisim oglumda sana ic icme diyemem kuzum sen kendin bilirsin
Oglumda cok gecikmiyodu wn fazla 1 hafta pkom var ama duzenliydi oglumu dogum yaptim cok gecikmeye başladı bu gebeligimde zaten korunmayi biraktim 2 ayimda hamile kaldim duzensizliklere ragmen hic bilmiyorum cnm yumurtlama soylemedi drCnm evet benim doktorum da öyle dedi . Başladım kullanmaya. Senin adet döngün Nasıl dı cnm . Mesela ben doktora gittiğimde kontrol için hep geç yumurtladığımı görürdüm senin nasıldı hamile olduğunda yumurtlama olmuşmuydu
Cnm sana bişey sormam lazım . Bugün tarlusalu 3 gün oldu kullanıyorum ama kasık Ağrı'larım çok fazla . Sende de olmuş muydu acaba ?Oglumda cok gecikmiyodu wn fazla 1 hafta pkom var ama duzenliydi oglumu dogum yaptim cok gecikmeye başladı bu gebeligimde zaten korunmayi biraktim 2 ayimda hamile kaldim duzensizliklere ragmen hic bilmiyorum cnm yumurtlama soylemedi dr
Olmamisti cnm bnm normalde de fazla kasik agrim olmazCnm sana bişey sormam lazım . Bugün tarlusalu 3 gün oldu kullanıyorum ama kasık Ağrı'larım çok fazla . Sende de olmuş muydu acaba ?
bnce siz bi test alip yaptirinLütfen yardımcı olun tarlusal kullanırken kasık Ağrı'sı artıyormu ?
Pazartesi kan sonucum 0.100 çıktı olsa orada çıkardı zaten cnmbnce siz bi test alip yaptirin
Yumurtlama olmadan Regl söz konusu değil çünkü .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?