- 28 Ekim 2016
- 1.212
- 1.375
- 53
Şuan çok üzgünümaz önce burdan Bi arkadaşla konuştuk . Tarlusal kullandıysan ve eğer hamileysen bebeğine zararı olur dedi onun da aynısı olmuş 9 haftalıkken bebeğinin kalbi durmuş
Cnm benim çok sağol . Şuan kesin değil ama yinede üzüldüm ya varsa diye . Doktorum da bebeğe zararı yok. Rahmi besleyen Bi ilaç hamile değilsen söker adetini , hamileysen de bebeğin tutunmasını sağlarmış . Şaşırdım . Beni biliyorsun uzun zamandır bekliyorum eğer hamileysem ve bu ilaç yüzünden bebeğe zarar olursa kahrolurum benOrasını Rabbim bilir varsa ve sana tutunacaksa ne yaparsan yap düşmez.
Tarlusal ciddi bir zarar vermiyor muhtemelen onunmi sağlıksız bir gebelikti.
Görüyorsun burada bebeginin kalbi duran bir çok anne vardı.
Ben hiç tarlusaldan olduğunu okumadim.
Gebeliğini öğrenir ve ilaç kullanimina devam edersen bilinçsizce bu hangi ilaç olursa olsun sana ve bebeğine zarar verebilir elbette.
Sıkma sen canını ben çok uyuşturucu bağımlısı gördüm hem kullanıp hem çocuk doğurdular ve sağlıklı bebekleri vardı.
Onlari görüp çok kizardim kendime neden oylelerinin bebeği olurda benim olmaz diye işte olmayınca olmuyo canım.
Oluncada ne yaparsan yap seni birakmiyo
Canım yaaa kaç gün kaldı az kalmış olması gerekŞuan çok üzgünümaz önce burdan Bi arkadaşla konuştuk . Tarlusal kullandıysan ve eğer hamileysen bebeğine zararı olur dedi onun da aynısı olmuş 9 haftalıkken bebeğinin kalbi durmuş
Evet pazartesi yi bekliyorumCanım yaaa kaç gün kaldı az kalmış olması gerek
Pazartesi sabah yapsam evde ki testlerden çıkar mı ?Ya bi test yapsanmı acaba stresten kötü olcan kuzum ya
Göğüslerim çok ağrıyor dünden beriYa bi test yapsanmı acaba stresten kötü olcan kuzum ya
:) inş. Kuzum hissettiklerin doğrudur. Pazartesiye kadar bende heyecanla bekleyeceğimGöğüslerim çok ağrıyor dünden beri
İnşallah :) bazen de diyorum ki ya Regl olmazsam hamilelikte yoksa o Zaman napıcam ? Yani sence bu tarlusalı kullanıp adet olmama gibi bişey oluyor mu ?:) inş. Kuzum hissettiklerin doğrudur. Pazartesiye kadar bende heyecanla bekleyeceğim
Kuzum ne desem yalan. Ben hiç kullanmadımİnşallah :) bazen de diyorum ki ya Regl olmazsam hamilelikte yoksa o Zaman napıcam ? Yani sence bu tarlusalı kullanıp adet olmama gibi bişey oluyor mu ?
Regl oluyorum cnm değil mi ?Hamilelik yoktur da kafaya taktikca gecikiyor bana da oldu aynisi doktor tarlusal verdi adet olmadikca ya hamileysem bebege zarar verirse diye dusundum oyle dusundukce adetim gecikti ne zaman ilaci bitirdim 4 .5 gun sonra adetim.oldu
Muhtemelen baslamistir kahverengi akintiyla yarin oburgun en gec kirmizi gelmeye baslarRegl oluyorum cnm değil mi ?
Oldumadet oldun muPiraye089
Regl oldum cnm 3. GünümVar mı bi gelişme?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?