Arkadaşlar ne olur bakın :(

Nasıl yan
Nasıl yani yumurtlama olmadan Nasıl kanama oluyor ? Yumurtlama olacak çatlayacak sonra kanama başlayacak

Arkadaşlar benim hem kasıklarda ağrı var hemde akıntım çok fazla galiba ilaç bitince Regl olunuyor demi ? 2 gün kaldı ilacın bitmesine

Nasıl yan

Nasıl yani yumurtlama olmadan Nasıl kanama oluyor ? Yumurtlama olacak çatlayacak sonra kanama başlayacak

Her ay yumurta olacak diye birşey yokmus işte bazi aylar yumurta catlamadan da regl gorebiliriz.

Nasıl yan

Arkadaşın dediği gibi adet kanaması dediğimiz kalınlaşan rahim duvarının dökülmesi bunun için yumurtlamaya gerek yok yumurtlama olmadığı zamana östrojen azlığından rahimin duvarlığının kırıklar olup çatlayıp dökülmeye başlıyormuş

Teşekkür ederim canım bilgilendim bende bilmiyordum şaşırdım wAlla :)

Cnm merhaba ilaç biteli 2 gün oldu bugün 8. Gün daha kaç gün bekliycem gelen yok

Tarlusal hic bir ise yaramiyor.
Gebe olmadgndan eminsen civanpercemi ic. Gunde 2 bardak sekersiz demleyip ic.
Adeti en iyi o sokturur.

Tarlusal hic bir ise yaramiyor.
Gebe olmadgndan eminsen civanpercemi ic. Gunde 2 bardak sekersiz demleyip ic.
Adeti en iyi o sokturur.
Doktor gebelik olabilir dedi . O yüzden başka bişey kullanamam şuan . Tarlusal ı bikez daha kullanmıştım ve kullandığımın 3 günü daha ilaç bitmeden Regl olmuştum aslında . Şimdi ise hala gelen yok . İnşallah hamileyim dir dua edin bana

Piraye089 bu gün nasılsın varmı bi gelişme başka belirti felan
Cnm beni merak ediyorsun cnm benim inşallah o güzel haberi alırım da seninle de paylaşırım . Belirti olarak göğüslerimde var ağrı ama arada oluyor . Bide karnım ağrıyor ara sıra . Sigarayı eskisi kadar içesim yok . Bu kadar . Bekliyorum . Son 4 gün eğer Regl olmazsam ilk işim pazartesi sabahtan evde yapılan testlerden yaparım ama çıkar mı bilmiyorum benim durum çok karışık değil mi ya sence de ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…