Nasıl yani yumurtlama olmadan Nasıl kanama oluyor ? Yumurtlama olacak çatlayacak sonra kanama başlayacakYumurtlama olmadan regl söz konusu canım.
Yani yumurta gerekli boyuta ulaşıyor ve bu süreçte sende tüm belirtileri hissettiriyor fakat catlamadan geri küçülüyor.
Duyunca bende cok sasirmistim.
Sizce de biz kadinlar cok sacma sapan bir düzenek içinde değilmiyiz yaa.
Nasıl yan
Nasıl yani yumurtlama olmadan Nasıl kanama oluyor ? Yumurtlama olacak çatlayacak sonra kanama başlayacak
Arkadaşın dediği gibi adet kanaması dediğimiz kalınlaşan rahim duvarının dökülmesi bunun için yumurtlamaya gerek yok yumurtlama olmadığı zamana östrojen azlığından rahimin duvarlığının kırıklar olup çatlayıp dökülmeye başlıyormuşNasıl yan
Nasıl yani yumurtlama olmadan Nasıl kanama oluyor ? Yumurtlama olacak çatlayacak sonra kanama başlayacak
Gerçekten vücudumuz da neler olup bitiyor Muş :))Her ay yumurta olacak diye birşey yokmus işte bazi aylar yumurta catlamadan da regl gorebiliriz.
Teşekkür ederim canım bilgilendim bende bilmiyordum şaşırdım wAlla :)Arkadaşın dediği gibi adet kanaması dediğimiz kalınlaşan rahim duvarının dökülmesi bunun için yumurtlamaya gerek yok yumurtlama olmadığı zamana östrojen azlığından rahimin duvarlığının kırıklar olup çatlayıp dökülmeye başlıyormuş
Yanılıyorsun Can'ım regl olman yumurtanın oluştuğu anlamına gelmez biraz araştırma birazcıkYumurtlama olmadan Regl söz konusu değil çünkü .
Cnm merhaba ilaç biteli 2 gün oldu bugün 8. Gün daha kaç gün bekliycem gelen yokIlk defa bole gecikmen oluyo sa bekle cnm gerci ben iki gebeligimde de tarlusalla hamile kaldim icsende bi zarari olmuyo hatta yardimci oldugunu bile okumustum bi yerde oglumda adetimin gevikmesinden sonra dr gittim kan dahil cikmayinca tarlusal ictim bitti 10 gun olmayinca hamile oldugumu ogrenmistik bu bebegimde de ole oldu
Normalde ilac bittikten sonra 10 gun icinde adetiniz gelir diyolar ben 9 gun yapmıştım cnm bekle bakalim 5 gun dahaCnm merhaba ilaç biteli 2 gün oldu bugün 8. Gün daha kaç gün bekliycem gelen yok
Tmm cnm çok sağolNormalde ilac bittikten sonra 10 gun icinde adetiniz gelir diyolar ben 9 gun yapmıştım cnm bekle bakalim 5 gun daha
Doktor gebelik olabilir dedi . O yüzden başka bişey kullanamam şuan . Tarlusal ı bikez daha kullanmıştım ve kullandığımın 3 günü daha ilaç bitmeden Regl olmuştum aslında . Şimdi ise hala gelen yok . İnşallah hamileyim dir dua edin banaTarlusal hic bir ise yaramiyor.
Gebe olmadgndan eminsen civanpercemi ic. Gunde 2 bardak sekersiz demleyip ic.
Adeti en iyi o sokturur.
Ben Bi on gün önce kahverengi akıntım oldu ama çok az bikere gördüm cnm sence neden öyle oldu adet olacakken kesildi mi acaba ?Normalde ilac bittikten sonra 10 gun icinde adetiniz gelir diyolar ben 9 gun yapmıştım cnm bekle bakalim 5 gun daha
Doktor pazartesi gel demişti o yüzden bekle dediği içinYarın Bi kan testi daha yaptirsaniz hamileyseniz eger olumlu sonuç çıkmaz mi?
Cnm beni merak ediyorsun cnm benim inşallah o güzel haberi alırım da seninle de paylaşırım . Belirti olarak göğüslerimde var ağrı ama arada oluyor . Bide karnım ağrıyor ara sıra . Sigarayı eskisi kadar içesim yok . Bu kadar . Bekliyorum . Son 4 gün eğer Regl olmazsam ilk işim pazartesi sabahtan evde yapılan testlerden yaparım ama çıkar mı bilmiyorum benim durum çok karışık değil mi ya sence de ?Piraye089 bu gün nasılsın varmı bi gelişme başka belirti felan
Şuan çok üzgünümPiraye089 bu gün nasılsın varmı bi gelişme başka belirti felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?