nedense hep kadınlar yuvasını düşünmeli ve fedakarlık yapmalı..erkekler yuvasını düşünmese de olur,fedakarlık yapmasada olur..sonuçta 1 kere olmuş ve sen çok üzülmüşsün,sarsılmışsın ,eşinin bunu düşünürek 2 . hatayı yapmaması gerekirdi...2. yapmış,belki bunu da affedersen ,hiç birşey olmamış gibi davranırsan ,bu seferde baksana yine affetti,ayrıca çocuk ta var,artık hiç boşanmaz diye düşünür..benim fikrim bu...bence bir insan 1 kere yanlış yapar , hata yapar..eğer ki 2. sini yapıyorsa bu hata olmaz..eşinin 1. yaptığı hata 2. yaptığı ise hata değil...
genelde kadınlar çocuğum için ayrılmıyorum der ama bu ne kadar da doğrudur? sen artık eşinin sevmiyorsan, görmek istemiyorsan, olaylarda tartışma çıkıyorsa , aynı masaya oturmak istemiyorsanız vs vs ...o zaman bu evlilik ,elilik değildir ,çocuğun içinde sürdürmenin bir anlamı yoktur..çocuk anne babasını bir arada görüyorsa,onların birbirlerine karşı güzel konuşmalarına şahit oluyorsa , birbirlerine yardım ettiklerini görüyorsa , aynı masaya oturduklarını ,şakalaştıklarını ,her işkisininde kendisi ile ilgilendiğini görüyorsa vsvs o zaman o çocuk mutlu olur....
kusura bakmayın ,eşinize surat yaparak ama onunla aynı evde yaşayarak çocuğunuzu düşünmüş olmazsınız