düzelttim şimdionu şakasına söyledim. konuyu hiç anlamadım çok karışık yazmışsınız
bir tane vurdum ve bağırdım oradan duymuş olması gereken bir adam geldi gel gidelim vs konuştu reddettim ve sevgilime tekrar yazınca kaçarak uzaklaştıyani bi tane vurdunuz mu dövdünüz mü, bir de diğer adam mevzusunu hiç anlamadım, dediyse dedi boşver çek git, biraz karışık geldi. asıl tartışma konunuz neydi de kapandı hemen bu olaydan sonra
adamın yanıma gelmesinden ve yaptığım şeyden.Tam olarak neyden rahatsız oldunuz, anlamadım.
ancak çok sinirlenmiştimDayak attım derken?
Ya merak ediyorum erkeklere vururken aslında onların daha güçlü oldukları aklınıza geliyor mu?
Adam disarida otururken boyle rezilce davranan cift gorunce sansini denemisgelen adam haklı. nasıl bir olay bu asla anlamadımm
tanımıyorum ki yaşça büyük birisi kavgamızı görmüş olması gerek erkek arkadaşım uzaklaştı kendisi geldi.Adam kim aklıma iyi şeyler gelmedi
Erkek arkadaşın adamın onu darp edeceğini düşünerek kaçmıştır. Soğan erkeğiymiş. Sevgilisini bırakıp tüyüyor. Herifin seni çağırma amacını da anlamadım iyi ki gitmemişsin.tanımıyorum ki yaşça büyük birisi kavgamızı görmüş olması gerek erkek arkadaşım uzaklaştı kendisi geldi.
aynı fikirdeyimAdam disarida otururken boyle rezilce davranan cift gorunce sansini denemis
ve sevgilimden adam kaçtı aslında yanlış olmasın aslında arkamdan geliyorsun sandım dedi gerçekten de ilk ayağa kalktım geri oturdum öyle sanmış olması gerekiyor.Erkek arkadaşın adamın onu darp edeceğini düşünerek kaçmıştır. Soğan erkeğiymiş. Sevgilisini bırakıp tüyüyor. Herifin seni çağırma amacını da anlamadım iyi ki gitmemişsin.
Palavrayı bıraksın insan arkasına bir bakar.aslında arkamdan geliyorsun sandım dedi gerçekten de ilk ayağa kalktım geri oturdum öyle sanmış olması gerekiyor.
gelmediğimi görünce ilerlemiş zaten o adamı 20 dakika aradık bulamadık en son öyle kaldıPalavrayı bıraksın insan arkasına bir bakar.
Ahshd ay yok ben anladım guldum zaten.aynı fikirdeyimben onu mecazen yazdım tekrar söyleyeyim de yoksa bu olaylar çok yanlış
nedense ilk defa bir konuda yazdığım şeyi bu kadar açıklama gereği duydum
Adami bulsaniz siz mi dovecektinizgelmediğimi görünce ilerlemiş zaten o adamı 20 dakika aradık bulamadık en son öyle kaldı
kadın forumunda takılan erkek dövmeyeceğine göreAdami bulsaniz siz mi dovecektiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?