Arkadaşlar ne yapmam gerekiyor?

yani bi tane vurdunuz mu dövdünüz mü, bir de diğer adam mevzusunu hiç anlamadım, dediyse dedi boşver çek git, biraz karışık geldi. asıl tartışma konunuz neydi de kapandı hemen bu olaydan sonra

yani bi tane vurdunuz mu dövdünüz mü, bir de diğer adam mevzusunu hiç anlamadım, dediyse dedi boşver çek git, biraz karışık geldi. asıl tartışma konunuz neydi de kapandı hemen bu olaydan sonra
bir tane vurdum ve bağırdım oradan duymuş olması gereken bir adam geldi gel gidelim vs konuştu reddettim ve sevgilime tekrar yazınca kaçarak uzaklaştı

Dayak attım derken?

Ya merak ediyorum erkeklere vururken aslında onların daha güçlü oldukları aklınıza geliyor mu?

tanımıyorum ki yaşça büyük birisi kavgamızı görmüş olması gerek erkek arkadaşım uzaklaştı kendisi geldi.
Erkek arkadaşın adamın onu darp edeceğini düşünerek kaçmıştır. Soğan erkeğiymiş. Sevgilisini bırakıp tüyüyor. Herifin seni çağırma amacını da anlamadım iyi ki gitmemişsin.

Erkek arkadaşın adamın onu darp edeceğini düşünerek kaçmıştır. Soğan erkeğiymiş. Sevgilisini bırakıp tüyüyor. Herifin seni çağırma amacını da anlamadım iyi ki gitmemişsin.
ve sevgilimden adam kaçtı aslında yanlış olmasın aslında arkamdan geliyorsun sandım dedi gerçekten de ilk ayağa kalktım geri oturdum öyle sanmış olması gerekiyor.

lütfen ayrılmayın ikinizde bir değişiksiniz başkalarının başına bela olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…