Arkadaşlar nişan bozulunca takıları hangi taraf yollar?yada gelip alır ? hala ses yok ?

Altınlar sizde olduğuna göre siz onları tutarak hala karşı tarafa umut vermiş oluyorsunuz. Kusura bakmayın ama kim olsa öyle anlar. Birde nişanı kimin bozduğunun bu durumda ne önemi var? Anladığım kadariyla o bozmasa siz bozardınız… 40 gündür sizi yok saymış
evet bana kalsa yollayacagım. ama kargoya güvenmiyorum. ve şehir dışında yaşıyolar. ailemde o cocuk bıraktı seni onun gelip alması gerekir diyor.

evlimisiniz yada sevgiliniz varmı bilmiyorum, ama size iş arkadaşım dediği kadın için, sanane diyip yobazmısın dese, suratınıza kapatıp günlerce aramasa triplere girse siz ne hissederdiniz?
İş arkadaşınız için değil kıskançlık krizlerine dayanamadığı için terketmişte olabilir ki gayet makul bir gerekçe

O gelip isteseydi de hemen takıların peşine düştü olurdu o yüzden sizin bir şekilde haber gönderip takılar hazır gelip alın demeniz lazım. İlerde, hala takıları yollamadılar diye laf yaparsa üzülürsünüz.
bi kaç kez dedim ona. gelirim demişti ama bu günlerce önceydi

evet bana kalsa yollayacagım. ama kargoya güvenmiyorum. ve şehir dışında yaşıyolar. ailemde o cocuk bıraktı seni onun gelip alması gerekir diyor.
Eğer sizin içinde bittiyse bunu karşı tarafa net bir şekilde bildirmeniz gerekir. İletişim kurmadan nasil bitireceksiniz? Ailenizden biri kısa bir mesaj atsa bile yeterli… kendileri gelip sizden alsınlar madem siz teslim edemiyorsunuz. Sizin yerinizde başkası olsa anında altınları iade ederdi. 40 gün uzun bir süre o yüzden diyorum

ben arayamam artık hanımefendi. çok kırgınım.
Kirgin olmaniz artik size ait olmayan takilari tutmaniza bahane degil ki? Uzaktan bakinca nisan atmak istemiyorsunuzda ayaginiza kapanilsin istiyor gibisiniz.

Siz aramayin, anneniz aramasin eee ne zamana kadar kalacak takilar sizde? Aramayin madem gidin kapilarina, kapiyi calip, takilari getirdim diyerek ellerine teslim edin olun bitsin.

Hayir gurur yapiyorsunuzda bitmis nisanin takilarini elinizde tutmak gururunuzu incitmiyor mu anlamadim?

Ekleme: Sehir disindalarmis, o halde soyle yapin, takilari bozdurun, ustune alis fiyatinin farkinida ekleyip eski nisanlinizin ibanina atin boylece kimseyle muhatap olmak zorunda kalmazsiniz.

Ne kadar bi takidan bahsediyoruz?

Kirgin olmaniz artik size ait olmayan takilari tutmaniza bahane degil ki? Uzaktan bakinca nisan atmak istemiyorsunuzda ayaginiza kapanilsin istiyor gibisiniz.

Siz aramayin, anneniz aramasin eee ne zamana kadar kalacak takilar sizde? Aramayin madem gidin kapilarina, kapiyi calip, takilari getirdim diyerek ellerine teslim edin olun bitsin.

Hayir gurur yapiyorsunuzda bitmis nisanin takilarini elinizde tutmak gururunuzu incitmiyor mu anlamadim?
bikaç kez söyledim gelip alıcagım demişti. günler önce. az önce aradım açmadı.

Güvenli kargo diye bir şey de var. Sigortalı. Minnet etmeyin kimseye. Gelmesini de beklemeyin. Verin gitsin. Böyle beklenti oluşturuyorsunuz. Adet gelenek görenek bilmem kim gelip alır bilmem. Ama siz bitirmişseniz içinizde gönderin gitsinn

Ekleme: Sehir disindalarmis, o halde soyle yapin, takilari bozdurun, ustune alis fiyatinin farkinida ekleyip eski nisanlinizin ibanina atin boylece kimseyle muhatap olmak zorunda kalmazsiniz.

Ne kadar bi takidan bahsediyo
çok bişi değil. 2 bilezik

Hani yol mol çekemeyiz, bize zahmet olacağına onlara olsun diyorsanız da arayıp söyleyin ki kararın kesinligini anlasınlar. Anneniz o seni bıraktı diyor bir de saçma bir şekilde, asıl sizin bırakmanız, bırakan tarafin kendiniz olduğunu bildirmeniz ve dediğim şekilde küçük bir haberle aradaki kontağı koparmaniz lazımdı.

Gelirim demiş işte. Sizin bir daha arayıp niye gelmiyor diye merak etmenize gerek yok
Siz biran önce kendinize dönün ve emanetleri de bir köşede hazir tutun. Yazık günah değil mi böyle bir insanı düşünmek için harcadığınız zamana.
günler geçti ama. ben kafamda aşmaya çalışıyorum gelsin alsın gitsin. az önce aradım, ne zaman geliceksin dedim, maaşım yatınca gelicem şimdi net bişey diyemem dedi bnede tamam dedim

Ben barışmak için değilde haklı olarak bi takıları sormasını beklerdim adamın ama ne alaka ki bu kadar suskunluk beni de düşündürdü, ya az bir şey önemsemiyor, ya şuan hayatı çok yolunda bunu gerçekten önemsemiyor , ya da o da ailesinin söylemesini istiyor size takıları

Back
X