Arkadaşlar nolur görüşlerinizi söyleyin, boşanmak üzereyim

Ağladım yazdıklarınızı okuyunca.
Aslında ben çocuğumun iyiliğini düşünerek o evden ayrıldım. O yüzden boşanma davası devam ediyor.

Evlilik derken? Ortada bir evlilik yok adamın tavrı gayet net inceldiği yerden kopmuş zaten bağlamaya uğraşmayın.Psikolojik destek alın ve yolunuza devam edin

Neden evi ona bıraktınız ki ? Eşyalarınızı alın bari kendi aldığınız...

Alttan almaya devam. Size yine asik olacak göreceksiniz.
Not; çocuğunuzu eve dönmek için paravan olarak kullanıyorsunuz bence. Çocuk bu, "yok ayrılın" mı diyecek? Tabii ki birleşin der. Siz de hemen atlamışsınız.

Benim konumu biliyor musun bilmiyorum. Oku istersen. Benim yavrum hala yok senin en azından kızın yanında. Ayaklarının üstünde durabiliyorsun. Hala ne istiyorsun. Kendini niye yıpratıyon ya niye. Bunu yazarken aglıyorum keske benimde oglum yanımda olsa

Bekleyin gelir...
İş güç sahibi ayakları üzerinde duran kadınlar bu kadar acizken biz sadece ev hanımı olan kadınlar ölsün başka bişey diyemiyorum ,bekleyin arayın özür dileyin barışın mi denmesini bekliyorsunuz ?? Herşey apaçık çırılçıplak ortada değilmi ?? Ha ikinci çocuğu yapın o halde

Neden bosanmak istemiyorsun canim ?
Adam sizle ilgilenmiyor. Beraber bir vakit geciremiyorsunuz. Zaten 7 8 yildir kari koca iliskimiz de yok diyorsun. O bekar gibi takiliyor. Dahasi gece gelip seni evden kovarak huzurunu kaciriyor. Bosanmak dile kolay belki elbet ama sen de zaman icerisinde daha rahat ve huzura kavusup oh be diyeceksin. Yok devam edersen ayni kara duzen devam edecek

Konu sahibi güncelleme mi yapsan ilk sayfaya acaba? Hala ilk konuya yorum yazılıyor anlaşılmıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…