- 8 Ekim 2017
- 40
- 156
- 8
- 42
- Konu Sahibi derindenizmavisi41
-
Benim eşim avukat durumunuzdan bahsettim. Dedi ki: Protokolü imzalamış olsanız dahi hakim huzurunda yani duruşmada bu orotokolü onayladıklarını ve beyan etmedikleri sürece anlaşmalı boşanma protokolünün her hangi bir bağlayıcılığı olmycaktır. Bunlara dikkat edin.Protokolü, boşanma davası açtığım dilekçeyi verirken yaptık. Ek olarak,dosyaya eklendi.
Pardon cevap biraz geç yazdım. Velayet tabi sende diyecek, sorumsuz, çocukla uğraşamaz. Biz evi beraber almamıştık, o yüzden hak idda etmedim ama siz beraber almışsınız, o evde sizin de hakkınız var, ben olsam alırdım hakkımı.hatta kabahatlerini somut deliller ile kantilayip üstüne tazminat bile alirdiniz, bugüne kadar iyi yaşamış valla, bekar hayatı,karışan görüşen yok,baskı yok,sorumluluk yok,yemiş içmiş,eşyası utulenmis,canı isteyince gelmiş gitmiş tatlı hayat ooohhh. Arada kavga gürültü yapıp sinirini de çıkarmış,iyi valla biz de bulalım sizin gibi bir tane.Evet orada hata yaptımBenim ilk düşündüğüm, çocuğumun velayetiydi. O da, velayet sende olsun, deyince sevindim. Diğer maddeleri düşünemedim.
Benim eşim avukat durumunuzdan bahsettim. Dedi ki: Protokolü imzalamış olsanız dahi hakim huzurunda yani duruşmada bu orotokolü onayladıklarını ve beyan etmedikleri sürece anlaşmalı boşanma protokolünün her hangi bir bağlayıcılığı olmycaktır. Bunlara dikkat edin.
Sakin hakkinda vazgeçme canim.
Sakin. Seni sindiriyor.
Ben almanyada avukatim. Ama yukardaki arkaşin yazdığı gibi protokol sizi bağlamaz.
Gerekirse çekişmeli boşanın. Ben şahsen hep çekişmeli boşanmanın yandaşıyım. Eger çift 2 seneden fazla evli kaldi ise
Hala donmedi mi eşiniz
Iki ay oldu
Neyseki doğru kararı vermişsiniz, tebrik ederim.
Umarım herşey sizin ve evladınız için çok güzel olur.
( Bu adamla olduğundan çok daha iyi olacağından eminim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?