Teşekkur ederim.mutluluğun daim olsun insallah.Vazgectim her döndügünde yelkenleri suya indirirsem ikimiz icinde dogru olmaz haklisin cevap vermeyecegim artik kendi yoluna bakmalı.Umut vermemeliyim her ne kadar bende deli gibi sevip dönmek istesemde vermemeliyim çünkü umut yok ancak eğer Allah nasip diye yazdıysa olur.Herkes için Rabbim hayırlı kapılar acsın.Ailem istemedi, vazgeçmedim. Kabullendiler. Ablam hala istemiyor, adını duyduğunda eli ayağı titriyor sinirden ama bana ne? Saçmasapan sebepler. Sebep bile değil. Dedim ki,
Katil mi bu çocuk? Değil.
Sapık,tecavüzcü saygısız biri mi hayır değil. E hadi herkes baksın kendi derdine o zaman. Gönlüme yerleşen sevdiğimden vazgeçecek değilim. O zaman ben de kafama esen sebepleri sunayım, siz de eşlerinizden ayrılın. Mesela yani. Herkes kendi yuvasını kuruyor. Allah hakkındq hayırlısını versin. Madem vazgeçtin, mesajı da cevaplama. Vazgeçmesini biliyorsan, vazgeçmesine de izin vermen gerek.zira cevap vermen umut verecektir.
Merak ediyorum sevdiğiniz insan mı vazgecmedi nasıl direndiniz.Cünkü ben ilişkimde ikimizde de o direnci göremedim.aklımda soru işaretleri konusamadım yarım kaldı.Bazen geri dönüp butun soru işaretlerini cevaplamak istiyorum ama yapamiyorum umut vermis olurum diye.