Gebeliğe Hazırlık Arkadaslar ovulasyon testim adetımın 18bıncı gunun den beri pozotif moralim cok bozuk neden Boyle

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zaten yumurtlama zamanını sıkı degerlendırmıstım ama ınsallah ya
İnşallah gebeyizdir Benim de son 6 gün acaip göğüs ağrısı var ama akıntı falan yok sadece göğüs ağrısı, o da yumurtam çatladıktan sonra başladı ve hala devam ediyor. Pek beklentim yok ama yinede ümit işte

Benm de öyle olmuştu gebeligim de sadece geçmeyen göğüs ağrısı vardı akıntı yoktu

Benm de öyle olmuştu gebeligim de sadece geçmeyen göğüs ağrısı vardı akıntı yoktu
Ümidim oldun ama bilmiyorum çatlatma iğnesi vuruldum bu gün 7. Günüm belki de o yaptı ağrıyı, bben yine de adetimi bekliyorum. Sonra kaldıramıyorum, Çok canım yanıyor.

Ümidim oldun ♥ ama bilmiyorum çatlatma iğnesi vuruldum bu gün 7. Günüm belki de o yaptı ağrıyı, bben yine de adetimi bekliyorum. Sonra kaldıramıyorum, Çok canım yanıyor.
Hmm şimdi işler değişir iğneden de ola bilir neyse kuzum ümidini kaybetme inşallah vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…