21 benim de6 gun var canım
Gördüm canm evet t daha koyu ben önce ki gebeligim de denemiştim merak etmiştim t çok koyuydu
Şimdi yapma çıkmaz ben yaptım çünkü geçerse direk kan varacağımVarda bu testte belli olurmu
Tabi eğer gebeyseniz ovü testi de pozitif oluyormuşVarda bu testte belli olurmu
Bilmiyorum burda böyle testler çok gördüm ve regl olan bunu anca günümüz gecikirse öğrene bilirizHamile olabılırmıyım
Zaten yumurtlama zamanını sıkı degerlendırmıstım ama ınsallah yaTabi eğer gebeyseniz ovü testi de pozitif oluyormuş
Acaba yumurtlama olmadan test nasıl pozotif cıkarkıBilmiyorum burda böyle testler çok gördüm ve regl olan bunu anca günümüz gecikirse öğrene biliriz
İnşallah gebeyizdirZaten yumurtlama zamanını sıkı degerlendırmıstım ama ınsallah ya
Lh hormonu vücutta her zaman olan bir hormon adet yumurtlama ve gebelikte ve başka sebeblerden de yüksele biliyormuş ben dr yazdım resmini de attım cevap verince sanada yazarimAcaba yumurtlama olmadan test nasıl pozotif cıkarkı
Benm de öyle olmuştu gebeligim de sadece geçmeyen göğüs ağrısı vardı akıntı yoktuİnşallah gebeyizdir ♥ Benim de son 6 gün acaip göğüs ağrısı var ama akıntı falan yok sadece göğüs ağrısı, o da yumurtam çatladıktan sonra başladı ve hala devam ediyor. Pek beklentim yok ama yinede ümit işte
Ümidim oldunBenm de öyle olmuştu gebeligim de sadece geçmeyen göğüs ağrısı vardı akıntı yoktu
Hmm şimdi işler değişir iğneden de ola bilir neyse kuzum ümidini kaybetme inşallah vardirÜmidim oldun ♥ama bilmiyorum çatlatma iğnesi vuruldum bu gün 7. Günüm belki de o yaptı ağrıyı, bben yine de adetimi bekliyorum. Sonra kaldıramıyorum, Çok canım yanıyor.
İnşallahHmm şimdi işler değişir iğneden de ola bilir neyse kuzum ümidini kaybetme inşallah vardir
Ayyyy nekadar ıysın cok sevindim ıykı sizin gibi iyi insanlar varLh hormonu vücutta her zaman olan bir hormon adet yumurtlama ve gebelikte ve başka sebeblerden de yüksele biliyormuş ben dr yazdım resmini de attım cevap verince sanada yazarim
Benimde yumurtlama dan sonra yedinci gunum :)Hmm şimdi işler değişir iğneden de ola bilir neyse kuzum ümidini kaybetme inşallah vardir
Rica ederim canm ama saat geç yarın yazar büyük ihtimalAyyyy nekadar ıysın cok sevindim ıykı sizin gibi iyi insanlar var
Göğüs ağrın varmı canım? Bi de ben iğne vuruldumBenimde yumurtlama dan sonra yedinci gunum :)
Ben 5 de yumurtladımBenimde yumurtlama dan sonra yedinci gunum :)
Benım bu ovu testini ilk denemem ama nıye pozotif tedirgin de oluyo deılım ınsallah kotu bısey deıldıfRica ederim canm ama saat geç yarın yazar büyük ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?