Gebeliğe Hazırlık Arkadaslar ovulasyon testim adetımın 18bıncı gunun den beri pozotif moralim cok bozuk neden Boyle

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sendemi ovu testiyle gebe kaldın
Bunu ilk denemem benm olay biraz tuhaf oldu 3düşük yaptım sonuncu 2 ay önce düştü ben 4 kasımda öğrendim gebe olduğu mu ondan 2 gun önce verdim testin siparişini 4 kasımda normal dr muanesine gittim gebe olduğu mu bilmiyordum ben hastanedeyken geldi kargo eve geldim testler gelmiş 1 saat sonra dr aldığı kanın sonuçlarına e nabız dan bakayım dedim ilk fark etmedim sonra beta kısmına 71 yazıyor ben şok oldum ağladım ama düştü işte o yüzden kullanmamıştım 3 günüde de çok ağrım oldu bir yapayım dedim böyle ciktilar

Ozaman gebelikten de oluyo yanı Boyle cıktıysa

T daha koyu cıkıyo gebelik olabılır degerlendırmıstım cunkı ama ovulasyon testiyle belli oluemu
Gebelik ovulasyonda daha geç çıkar kuzum yani ovulasyonda bu kadar koyu ise normal gebelik testini şimdi bile yapsan alırsın sonucu benimde öyleydi adetten 4 gün önce hem ovulasyonda hemde testte görmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…