Sendemi ovu testiyle gebe kaldınBen 5 de yumurtladım
Yumurtlama gününden sonra mi hep pozitif yoksa arada silik çıktı miBenım bu ovu testini ilk denemem ama nıye pozotif tedirgin de oluyo deılım ınsallah kotu bısey deıldıf
Hahahahah bende bazen oyle hissediyorumKendimi tavuk gibi hissettim bi an
Sanki ıkı gun once t silikti sımdı gene koyuYumurtlama gününden sonra mi hep pozitif yoksa arada silik çıktı mi
Bunu ilk denemem benm olay biraz tuhaf oldu 3düşük yaptım sonuncu 2 ay önce düştü ben 4 kasımda öğrendim gebe olduğu mu ondan 2 gun önce verdim testin siparişini 4 kasımda normal dr muanesine gittim gebe olduğu mu bilmiyordum ben hastanedeyken geldi kargo eve geldim testler gelmiş 1 saat sonra dr aldığı kanın sonuçlarına e nabız dan bakayım dedim ilk fark etmedim sonra beta kısmına 71 yazıyor ben şok oldum ağladım ama düştü işte o yüzden kullanmamıştım 3 günüde de çok ağrım oldu bir yapayım dedim böyle ciktilarSendemi ovu testiyle gebe kaldın
Koyulaşıyor o zaman inşallah gebeliktirSanki ıkı gun once t silikti sımdı gene koyu
Ozaman gebelikten de oluyo yanı Boyle cıktıysaBunu ilk denemem benm olay biraz tuhaf oldu 4 düşük yaptım sonuncu 2 ay önce düştü ben 4 kasımda öğrendim gebe olduğu mu ondan 2 gun önce verdim testin siparişini 4 kasımda normal dr muanesine gittim gebe olduğu mu bilmiyordum ben hastanedeyken geldi kargo eve geldim testler gelmiş 1 saat sonra dr aldığı kanın sonuçlarına e nabız dan bakayım dedim ilk fark etmedim sonra beta kısmına 71 yazıyor ben şok oldum ağladım ama düştü işte o yüzden kullanmamıştım 3 günüde de çok ağrım oldu bir yapayım dedim böyle ciktilar
Evet hatta resim vardı ovu testi yapmıştım gebeyken atayım sanaOzaman gebelikten de oluyo yanı Boyle cıktıysa
Adetin gecmıymıydı burdaEki Görüntüle 2577992 en üstte ki ovu testi diğerleri gebelik testi
Burda hamileydim beta 620 di ben adet oldum üstüne görme gibi bsy olduAdetin gecmıymıydı burda
Tam Bat gunjnmuyduBurda hamileydim beta 620 di ben adet oldum üstüne görme gibi bsy oldu
Yok adetten 1 hafta sonra öğrendim bu da 10 gun sonra yaptığım testTam Bat gunjnmuydu
Altı gun daha bekleyip sonucu ogrencen napım Baska carem yok gıbıYok adetten 1 hafta sonra öğrendim bu da 10 gun sonra yaptığım test
Aynen canm şimdi test yapsan da erken çıkmaya bilirAltı gun daha bekleyip sonucu ogrencen napım Baska carem yok gıbı
Evet ınstagramds bir gebe in gunluhu sayfasına attım oda gebelik olabılır dedi ya ınsallahAynen canm şimdi test yapsan da erken çıkmaya bilir
Cok idrara cıkıyorum halsizlik var yorgunluk uykum gelıyo sureklı hafif bek agrısı varBurda hamileydim beta 620 di ben adet oldum üstüne görme gibi bsy oldu
Inşallah canımEvet ınstagramds bir gebe in gunluhu sayfasına attım oda gebelik olabılır dedi ya ınsallah
Gebelik ovulasyonda daha geç çıkar kuzum yani ovulasyonda bu kadar koyu ise normal gebelik testini şimdi bile yapsan alırsın sonucu benimde öyleydi adetten 4 gün önce hem ovulasyonda hemde testte görmüştümT daha koyu cıkıyo gebelik olabılır degerlendırmıstım cunkı ama ovulasyon testiyle belli oluemu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?