Ben yaptım dün ama çıkmadıGebelik ovulasyonda daha geç çıkar kuzum yani ovulasyonda bu kadar koyu ise normal gebelik testini şimdi bile yapsan alırsın sonucu benimde öyleydi adetten 4 gün önce hem ovulasyonda hemde testte görmüştüm
Yaaaaa gebelik testi erken yapınca negatif cıkıyo uzulmekten korkuyodumGebelik ovulasyonda daha geç çıkar kuzum yani ovulasyonda bu kadar koyu ise normal gebelik testini şimdi bile yapsan alırsın sonucu benimde öyleydi adetten 4 gün önce hem ovulasyonda hemde testte görmüştüm
Amin de niye beklentin yok canımİnşallah gebeyizdir ♥ Benim de son 6 gün acaip göğüs ağrısı var ama akıntı falan yok sadece göğüs ağrısı, o da yumurtam çatladıktan sonra başladı ve hala devam ediyor. Pek beklentim yok ama yinede ümit işte
Caylatmz ıgnesı Yumurt kendiliğinden catlamıyomuÜmidim oldun ♥ama bilmiyorum çatlatma iğnesi vuruldum bu gün 7. Günüm belki de o yaptı ağrıyı, bben yine de adetimi bekliyorum. Sonra kaldıramıyorum, Çok canım yanıyor.
Âdet olucam belli canımAmin de niye beklentin yok canım
2 yumurtam vardı 1 i çatlamış diğeri ise 16 17mm olmuştu çatlamayan yum. İçin iğne yaptı canımCaylatmz ıgnesı Yumurt kendiliğinden catlamıyomu
caEvet ınstagramds bir gebe in gunluhu sayfasına attım oda gebelik olabılır dedi ya ınsallah
Cıkmaz diye yapmaya korkuyorum
Anladım bitanem ınsallah hamişizdir2 yumurtam vardı 1 i çatlamış diğeri ise 16 17mm olmuştu çatlamayan yum. İçin iğne yaptı canım
Catkamadıgunı ovulasyon testiyle mi farkettinAnladım bitanem ınsallah hamişizdir
İnşallah canım da bilmiyorum hayırlısıAnladım bitanem ınsallah hamişizdir
Oylemı diyorsun :)Gunaydin. Yerinizde olsam gebelik testi yapardim. Bu testle BAT’a 3 gun kala hamile oldugumu ogrenmistim. Onceki silik cikanlari da hata var diye degerlendiriyordum. Predictor’un 6 gun once erken gebelik testini yapin bence.
Oylemı diyorsun huGunaydin. Yerinizde olsam gebelik testi yapardim. Bu testle BAT’a 3 gun kala hamile oldugumu ogrenmistim. Onceki silik cikanlari da hata var diye degerlendiriyordum. Predictor’un 6 gun once erken gebelik testini yapin bence.
Gogus Agrim var kasıklarım da batma var bel Agrim var halsizlik var uykum var her gece ıdrara cıkma ya basladımGöğüs ağrın varmı canım? Bi de ben iğne vuruldum
İnşallah bebişten dir canımOylemı diyorsun hu
Gogus Agrim var kasıklarım da batma var bel Agrim var halsizlik var uykum var her gece ıdrara cıkma ya basladım
İnsallah bitanem rabbım verildiyse basımın ustune :)İnşallah bebişten dir canım
Merhaba canm resmi dr atmıştım ya yumurtlama ola bilir dedi sen tekrar test yaptın miİnsallah bitanem rabbım verildiyse basımın ustune :)
Neden korktunuz omu anlamadım hamile olmak istemiyor muydunuzKorkmaya basladım ben canım nıye Boyle olabılır bizim ya
Bende senin gibi inşallah hamileyimdir diyenlerdenim 19 günüm geçti çarşamba gününe kan testi yapicam inşallah güzel sonuçlar alırım sonucumu ilk sizlerle paylasicam kizlarİnşallahhayırlısı olsun bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?