Gebeliğe Hazırlık Arkadaslar ovulasyon testim adetımın 18bıncı gunun den beri pozotif moralim cok bozuk neden Boyle

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebelik ovulasyonda daha geç çıkar kuzum yani ovulasyonda bu kadar koyu ise normal gebelik testini şimdi bile yapsan alırsın sonucu benimde öyleydi adetten 4 gün önce hem ovulasyonda hemde testte görmüştüm
Yaaaaa gebelik testi erken yapınca negatif cıkıyo uzulmekten korkuyodum

Gunaydin. Yerinizde olsam gebelik testi yapardim. Bu testle BAT’a 3 gun kala hamile oldugumu ogrenmistim. Onceki silik cikanlari da hata var diye degerlendiriyordum. Predictor’un 6 gun once erken gebelik testini yapin bence.

Gunaydin. Yerinizde olsam gebelik testi yapardim. Bu testle BAT’a 3 gun kala hamile oldugumu ogrenmistim. Onceki silik cikanlari da hata var diye degerlendiriyordum. Predictor’un 6 gun once erken gebelik testini yapin bence.
Oylemı diyorsun hu
Göğüs ağrın varmı canım? Bi de ben iğne vuruldum
Gogus Agrim var kasıklarım da batma var bel Agrim var halsizlik var uykum var her gece ıdrara cıkma ya basladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…