Yumurtlamadaki LH hormonuyla Beta Hcg hormonu birbirine benziyor. Belki gebe kalmışsındır. Bata doğru koyulaşıyorsa hamilelik oranın yüksek. Çünkü bende ovülasyon testi ile öğrendim gebeliğimi ama baya koyuydu benimki.Acaba yumurtlama olmadan test nasıl pozotif cıkarkı
Yaaaa ınsallah bıtanem yaaaaaaaYumurtlamadaki LH hormonuyla Beta Hcg hormonu birbirine benziyor. Belki gebe kalmışsındır. Bata doğru koyulaşıyorsa hamilelik oranın yüksek. Çünkü bende ovülasyon testi ile öğrendim gebeliğimi ama baya koyuydu benimki.
Adetıme dort gun var gebelik testi yapsam cıkamıYaaaa ınsallah bıtanem yaaaaaaa
Benim 3 gün kala çıktı ama predictör erken gebelik testi al canım. Diğerleri bu dönemde hata verir.Adetıme dort gun var gebelik testi yapsam cıkamı
Gunum gecıncemı yapsam
Ovu testi yaptım mi sen tekrarAdetıme dort gun var gebelik testi yapsam cıkamı
Gunum gecıncemı yapsam
Bıtmıstı bugun yapcam gene sulıkse kesin gebe deılmuyımOvu testi yaptım mi sen tekrar
Anladım canım bende akşam yapacağım tekrar yarın regl günümBıtmıstı bugun yapcam gene sulıkse kesin gebe deılmuyım
Onunda yumurtladım on gun oldu amaBenim 3 gün kala çıktı ama predictör erken gebelik testi al canım. Diğerleri bu dönemde hata verir.
Sımdı sılık cıkarsa gebe olmuyo muyum demek kesinAnladım canım bende akşam yapacağım tekrar yarın regl günüm
Evet canm yumurtlama oluyor o zamanSımdı sılık cıkarsa gebe olmuyo muyum demek kesin
Ayyyy benim dort gun var daha bekleyip mi yapsam ovu testinşAnladım canım bende akşam yapacağım tekrar yarın regl günüm
Yap bakalım daha koyuysa gebelik ola bilirAyyyy benim dort gun var daha bekleyip mi yapsam ovu testinş
Anladım canım bakalımEvet canm yumurtlama oluyor o zaman
Ne zaman yapacaksınAnladım canım bakalım
Bugun ovu yapcamNe zaman yapacaksın
Tamam yapınca at resimBugun ovu yapcam
Tmm silik cıkarsa adetımın gecesini beklerim napımTamam yapınca at resim
Aynen canım bende hiç adet olacak gibi ağrı yok bakalım test nasıl çıkacak ama kesin yumurtlamaydi benmki çünkü ekim ayında da adete yakın yumurtladım hamile kaldım sonra adete yakın olunca regl oldumTmm silik cıkarsa adetımın gecesini beklerim napım
KIZ ben cok kotu yum sureklı agzım sulanıyor ciddi anlamda bıde akıntım artmıs durumda kızlar sankı bıkac damla kahverengimsı bısey gelmıs cok tuhafımAynen canım bende hiç adet olacak gibi ağrı yok bakalım test nasıl çıkacak ama kesin yumurtlamaydi benmki çünkü ekim ayında da adete yakın yumurtladım hamile kaldım sonra adete yakın olunca regl oldum
Hamile kalmıs sın ama adete yakın yumurtlayıncaAynen canım bende hiç adet olacak gibi ağrı yok bakalım test nasıl çıkacak ama kesin yumurtlamaydi benmki çünkü ekim ayında da adete yakın yumurtladım hamile kaldım sonra adete yakın olunca regl oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?