Gebeliğe Hazırlık Arkadaslar ovulasyon testim adetımın 18bıncı gunun den beri pozotif moralim cok bozuk neden Boyle

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Acaba yumurtlama olmadan test nasıl pozotif cıkarkı
Yumurtlamadaki LH hormonuyla Beta Hcg hormonu birbirine benziyor. Belki gebe kalmışsındır. Bata doğru koyulaşıyorsa hamilelik oranın yüksek. Çünkü bende ovülasyon testi ile öğrendim gebeliğimi ama baya koyuydu benimki.

Yaaaa ınsallah bıtanem yaaaaaaa

Tmm silik cıkarsa adetımın gecesini beklerim napım
Aynen canım bende hiç adet olacak gibi ağrı yok bakalım test nasıl çıkacak ama kesin yumurtlamaydi benmki çünkü ekim ayında da adete yakın yumurtladım hamile kaldım sonra adete yakın olunca regl oldum

Aynen canım bende hiç adet olacak gibi ağrı yok bakalım test nasıl çıkacak ama kesin yumurtlamaydi benmki çünkü ekim ayında da adete yakın yumurtladım hamile kaldım sonra adete yakın olunca regl oldum
KIZ ben cok kotu yum sureklı agzım sulanıyor ciddi anlamda bıde akıntım artmıs durumda kızlar sankı bıkac damla kahverengimsı bısey gelmıs cok tuhafım

Hamile kalmıs sın ama adete yakın yumurtlayınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…