- 18 Ağustos 2015
- 265
- 54
- 18
- 33
Kıslar ben geldimmm nasılsınız benim yine çizgi silik
Ayy inşallah canım ya reglin başladı mıHoşgeldin merak ediyoduk seni . Bu güzel bişey anladigim kadariyla . Hadi bakalım yarinda bi test yapta haberdar et bızı . Hamilesin büyük ihtimalle :)
Hoşbuldum Canım :)Hoşgeldin merak ediyoduk seni . Bu güzel bişey anladigim kadariyla . Hadi bakalım yarinda bi test yapta haberdar et bızı . Hamilesin büyük ihtimalle :)
Ayy inşallah canım ya reglin başladı mı
Sadece leke mi canımKırmızı kanama var ama tam anlamıyla adet oldum diyemiyorum çünkü pedim de damla damla lekeler var . Yoğun bi kanama yok noldugunu hiç anlamıyorum
Iyi iyi ben bi kac yerde daha gordum ovu testi oyle cikipda hamile kalan cok gebelik testini ne zaman yapicaksinKıslar ben geldimmm nasılsınız benim yine çizgi silik
Canım yarın mı yapsam yarından sonra mıIyi iyi ben bi kac yerde daha gordum ovu testi oyle cikipda hamile kalan cok gebelik testini ne zaman yapicaksin
Sen ne durumdasın canımIyi iyi ben bi kac yerde daha gordum ovu testi oyle cikipda hamile kalan cok gebelik testini ne zaman yapicaksin
Canimm ya keske o testi almasaydinn o test yanlis gosteriyormus burda kac kisi oyle umutlanip regli oldu degistir bence burda arama bolumune arat gorursun zatenPredictor aldım erken gebelik testi 4 gün önce diyor yarın mı yapsam yoksa 1 gün daha bekleyeyim mi kızlar
Sadece leke mi canım
Mide bulantisi akinti bel kasik agrisi devam iste :) bakalim yarinaSen ne durumdasın canım
Akıntın beyaz mıMide bulantisi akinti bel kasik agrisi devam iste :) bakalim yarina
Beyaz sulu ve krem rengi ikisi bir arada :)Akıntın beyaz mı
Çok ilginç ya sonucu al bakalım yarın merak ettimEvet ya pedim de damla damla oluyor kırmızı leke . Ve bugün çok fazla baş dönmesi yaşıyorum. Eşim kaç kere başım döndüğünde tuttu o derece yani
Sen bilirsin cnmDeneyelim artık geri vermek olmaz başka alırız ben iyi diye biliyorum ama
Hamilesin gibi geliyor bana canım:)Beyaz sulu ve krem rengi ikisi bir arada :)
Çok ilginç ya sonucu al bakalım yarın merak ettim
Akinti yuzundenmi dedin caninHamilesin gibi geliyor bana canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?