Arkadaşlar Ovülasyondan sonra kuruluk yaşayıp hamile kalan var mı ?

Sen yanıyosun ben donuyorum eşim de sıcaktan bunaldım cam açalım diye söyleniyor
Bu mide bulantisi bebi suphelendiren tek sey kizimda 8 ay boyunca mide bulantisi cektim oyuzden acaba mi diyorum esimin arkadaslari yanimiza gelirken poset hediye ediyorlardi

Bu mide bulantisi bebi suphelendiren tek sey kizimda 8 ay boyunca mide bulantisi cektim oyuzden acaba mi diyorum esimin arkadaslari yanimiza gelirken poset hediye ediyorlardi

Ay inşallah ablasının hatrina nasip olur bi bebis :)

Bende de mide bulantısı var hala ve dediğin gibi ben ilk gebeligim de bebegimi kaybedene kadar 5 ay ayni mide bulantisindan mahvoldum.

Ay inşallah ablasının hatrina nasip olur bi bebis :)

Bende de mide bulantısı var hala ve dediğin gibi ben ilk gebeligim de bebegimi kaybedene kadar 5 ay ayni mide bulantisindan mahvoldum.
Offf yarin buyuk gun :) catliycam meraktan resmen kendimi hamile gibi hissediyorum bugun galiba olmazsam cok uzulucem zaten regli olursam regli biter bitmez kuafore kosucam galiba :)

Offf yarin buyuk gun :) catliycam meraktan resmen kendimi hamile gibi hissediyorum bugun galiba olmazsam cok uzulucem zaten regli olursam regli biter bitmez kuafore kosucam galiba :)

Benim saatlerce aglayasim var . Kuaför falan da Kesmez. Zaten yalnızım ankara da esimle beraber geldik burayı sevemedim de tüm gün evdeyim . Bebek güzel oluyor ya varlığı bile mutlu ediyor

Benim saatlerce aglayasim var . Kuaför falan da Kesmez. Zaten yalnızım ankara da esimle beraber geldik burayı sevemedim de tüm gün evdeyim . Bebek güzel oluyor ya varlığı bile mutlu ediyor
Olur canim merak etme bak daha once olmus olup olmadigini bilmeyenler var kotu bi teselli oldu farkindayim ama oyle

Biliyo musun ben de kendimi hamile gibi hissediyorum ne kadar kaptirdiysam artık. Sen ilk gebeliğinde hangi belirtileri yaşadı
Ah canim bi hatirlasam :) 7 sene oldu bide ikinci ayimizda hamile kalmistim belirti ariycak vaktim kalmamisti 4 gun gecince test yapmistim silik cizgi cikmisti

Tuanam21 haklısın aslında bende hatırlamıyorum çünkü beklemiyordum bi gebelik ilk ayımdi daha . Bi de senin 7 yıl geçmiş hatirlamaman da çok doğal :)

Kıslar ben geldimmm nasılsınız benim yine çizgi silik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…