Ok canim oyle yapiyim aynen bende evi temizledim yemek yaptim kahvepi hazirladim yeni oturdumM
mrb Canım iyiyim evi temizliyorum yoruldum ya Canım bence netten degilde eczaneden al galenik yada predictor al bence
Benim az az kahverengi lekem geliyo hala midem bulanıyo@FigennbadeTuanam21
Kızlar En tembel olan benim demekki esimle pinekledim valla tüm gün :)
Artık yitiriyorum umudumu . Alışverişten geldim yeni ağrım çok fena ağrıdı çok fazla poşet olmamasına rağmen . Geldim baktım açık pembe lekelenme var . Ay neyse yarın ogleden sonra sonucu öğrenicem şu ovu testinden alcam bende .
Pembeye donmesi adet sanki neyse Canım diğer aya beraber bekleriz@FigennbadeTuanam21
Kızlar En tembel olan benim demekki esimle pinekledim valla tüm gün :)
Artık yitiriyorum umudumu . Alışverişten geldim yeni ağrım çok fena ağrıdı çok fazla poşet olmamasına rağmen . Geldim baktım açık pembe lekelenme var . Ay neyse yarın ogleden sonra sonucu öğrenicem şu ovu testinden alcam bende .
Ay ne güzel hamiş haberi duyunca çok seviniyorum ya darısı basımızaTuanam21
Kuzenimle konuştum yeni oda bugün adet olmasi gerekiyordu 2 gün önce kırmızı kanaması başladı ara ara leke şeklinde . Dün bitmiş bugün test yapmış pozitif . Büyük ihtimalle hamile o kırmızı lekelenme oldu diyince mutlu oldum birazda bi umut belki bende de pozitif olur
Ay ne güzel hamiş haberi duyunca çok seviniyorum ya darısı basımıza
Napiyim canim bende kizimi yikadim yatiricam birazdan yarin okul malum :) kasik agrim mide bulantim hala var az amaTuanam21
Forum forum dolaniyorum hala. Kırmızıya döndü biraz fazlalasti bnm lekeler sabaha kadar acilirim büyük ihtimalle.
Sen napiosun nasıl oldun
Hadi bakalim canim hayirlisi yarin batim ama bende bir tane test yok olmasin daha iyi duruma gore gider alirimSlm kızlar temizlik bitti bende bittim testlerimi aldım dua edin bana ovu ve erken gebelik aldım kızlar
Canım sen ist da yaşıyorsun dimiHadi bakalim canim hayirlisi yarin batim ama bende bir tane test yok olmasin daha iyi duruma gore gider alirim
Evet canimCanım sen ist da yaşıyorsun dimi
Can'ım ovu yu şimdi diğerini yarın sabah idrarıylaİnş lekelenmeye kalırsınız ya
Saol canim 7 yasinda 2ye gecti esim tutturdu tek kalsin diye kizim kardes krizine girince karar verdik 2 senedr adami ikna etmeye calisiyordumTuanam21 ne güzel senin bi tane var Allah prensesini sana bagislasin
@Figennbade dinlen bol bol . Ne zaman yapcan test . İnşallah hamilesindir
İnş lekelenmeye kalırsınız ya
Aminnn yuzum alev alev hala ya normalde hic isinmam ben kansizlikda varİnş lekelenmeye kalırsınız ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?